TREATMENT CUSHION FOUNDATION OBSESS COSMETIC😘😘 . Sapa yang bangun lambat pagi nie?? Mengaku cepat. . Tak sempat nk tempek2 foundation..nk blend foundation lagi..beauty blender plak bergolek2 pegi mna ntah..kelam kabut dah pagi2..bila pagi2 kelam kabut percaya tak mood akn jd ke laut pagi tu.. . So utk sapa2 yg taknak kelam kabut pagi2 nk bersiap..bleh la guna Treatment Cushion Foundation dri Obsess Cosmetic ni..dh siap ada puff..jgn risau..takkan hilang..tempek2 je..sekejap dh siap..letak loose powder..apply blusher n lipmatte dh siap.. . Dah bleh pegi keje dgn senyuman..org pn pandang2 sbb pg2 dh berseri2.. . Cepat order ngn eiqa sekarang sementara harga tgh promotion manja2 utk uolls..😊😘 . #obsesscosmetics #obsessmakeup #obsesskedah #obsesskulim #obsesspenang #obsessperak #obsessperlis #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #squadsyiera #waniempire #teamfellas #sayapakaisayajual #makeuptutorial #makeupmurah #barangmakeupmurah #kulim #kulimkedah #polikulim #uniklkulim #kolejkomunitikulim #penang #kedah #kedahdarulaman
2 0
Alhamdulillah ❤️ . thank you for trusting us ! 💐 . #fee#feedback_bycikawa🐼 #bou#bouquetchocobudget_bycikawa🐼 . Terimakasih tempah bouquet dengan awa.. harap puas hati dan semoga dimurahkan rezeki kita selalu.. Aminn2 . #bycikawa🐼 #bouquetchocomurah #kulimkedah #serdangkedah #telukairtawar #butterworth #feedback_bycikawa🐼 #bouquetchocobudget_bycikawa🐼 #ptsbkulim #uniklkulim #kolejkomunitikulim
10 0
❤️ SET FLAWLESS ❤️ Ramai yang tanya pasal set makeup mana yg sesuai untuk beginner.. . So eiqa suggestkan utk beginner boleh try SET FLAWLESS.. . Dalam ni ada 🌸 Treatment Cushion Foundation 🌸 Loose Powder 🌸 Concealer . Korang boleh pilih which code yg sesuai dgn ur skintone..if u guys xpndai nk pilih code boleh wasap eiqa..eiqa guide korang utk pilih code mna yg sesuai dengan skintone korang😊. . HARGA??? Jangan risau..HARGA MAMPU MILIK 👍🏻👍🏻.. RM 157 only!! set yg sesuai utk beginners ni.. Sorry to say..stock mmg sangat2 limited..eiqa tak tipu.. So cepat2 order ngn eiqa klau korang tak nak menangis tepi bucu katil😢😢.. #obsesscosmetics #obsessmakeup #obsesskedah #obsesskulim #obsesspenang #obsessperak #obsessperlis #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #squadsyiera #waniempire #teamfellas #sayapakaisayajual #makeuptutorial #makeupmurah #barangmakeupmurah #kulim #kulimkedah #polikulim #uniklkulim #kolejkomunitikulim #penang #kedah #kedahdarulaman
9 0
Alhamdulillah ❤️ . thank you for trusting us ! 💐 . #fee#feedback_bycikawa🐼 #bou#bouquetchocobudget_bycikawa🐼 . Terimakasih tempah bouquet dengan awa.. harap puas hati dan semoga dimurahkan rezeki kita selalu.. Aminn2 . #bycikawa🐼 #bouquetchocomurah #kulimkedah #serdangkedah #telukairtawar #butterworth #feedback_bycikawa🐼 #bouquetchocobudget_bycikawa🐼 #ptsbkulim #uniklkulim #kolejkomunitikulim
10 0
Hello... Morning gais.. Meh jamu mata jalan2 kt ig eiqa..mna tawu da berkenan di hati product2 superb dari Obsess Cosmetic😍😘😍 . Wasap je eiqa if nk order ke..nk tya2 dlu pn boleh..wasap laju2 k.. . #obsesscosmetics #obsessmakeup #obsesskedah #obsesskulim #obsesspenang #obsessperak #obsessperlis #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #squadsyiera #waniempire #teamfellas #sayapakaisayajual #makeuptutorial #makeupmurah #barangmakeupmurah #kulim #kulimkedah #polikulim #uniklkulim #kolejkomunitikulim #penang #kedah #kedahdarulaman
4 0
Good morninggg😊❤️😊❤️ . Minatnya tengokk barang warna pink2 mcm ni..packaging Obsess Cosmetic mmg cute2.. . Sampai eiqa still simpan kotak2 item dri Obsess ni..sbb cantik sgt2.. . Korang taknak ke pink2 cmni buat hantaran?? Buat suprise?? Mesti lawaaa😍😍 . #obsesscosmetics #obsessmakeup #obsesskedah #obsesskulim #obsesspenang #obsessperak #obsessperlis #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #squadsyiera #waniempire #teamfellas #sayapakaisayajual #makeuptutorial #makeupmurah #barangmakeupmurah #kulim #kulimkedah #polikulim #uniklkulim #kolejkomunitikulim #penang #kedah #kedahdarulaman
16 0