Haluu sayang semua❤❤❤ Cantikk kan model kita pakai kebaya ni😍 . KATERINA LUXE Normal price RM259 After 10% OFF = ONLY RM233 & FREE POSTAGE✨✨ - 10% OFF until end of this month - - Material : Premium lace ( not include corset ) can use inner sendiri - Pario material : dobby silk / free buckle - All size still available - - Whatsapp now to order :- 📲011 6120 7553 @@ click link di bio 📲011 6120 7553 @ click link di bio - - #bymissfify #bymissfifyangel #keb#kebayanesia #bajukebaya #kebaya #bajumurah #bajupengapit #ruangrezekihanania #bajubridesmaids #moodrepublik #kebayaexclusive #nsabeauty #bajuraya #ootd #bajurayaterkini #bajuraya2019 #dulanggirls #kebayapario #aidilfitri2019 #modelmuslimah #uthm #utmclan #ukm #usm #unimap #unikl #uitm #emmamaembong #bajutunang
4 0
Haluu sayang semua❤❤❤ Cantikk kan model kita pakai kebaya ni😍 . KATERINA LUXE Normal price RM259 After 10% OFF = ONLY RM233 & FREE POSTAGE✨✨ - 10% OFF until end of this month - - Material : Premium lace ( not include corset ) can use inner sendiri - Pario material : dobby silk / free buckle - All size still available - - Whatsapp now to order :- 📲011 6120 7553 @@ click link di bio 📲011 6120 7553 @ click link di bio - - #bymissfify #bymissfifyangel #keb#kebayanesia #bajukebaya #kebaya #bajumurah #bajupengapit #ruangrezekihanania #bajubridesmaids #moodrepublik #kebayaexclusive #nsabeauty #bajuraya #ootd #bajurayaterkini #bajuraya2019 #dulanggirls #kebayapario #aidilfitri2019 #modelmuslimah #uthm #utmclan #ukm #usm #unimap #unikl #uitm #emmamaembong #bajutunang
3 2
Haluu sayang semua❤❤❤ Cantikk kan model kita pakai kebaya ni😍 . KATERINA LUXE Normal price RM259 After 10% OFF = ONLY RM233 & FREE POSTAGE✨✨ - 10% OFF until end of this month - - Material : Premium lace ( not include corset ) can use inner sendiri - Pario material : dobby silk / free buckle - All size still available - - Whatsapp now to order :- 📲011 6120 7553 @@ click link di bio 📲011 6120 7553 @ click link di bio - - #bymissfify #bymissfifyangel #keb#kebayanesia #bajukebaya #kebaya #bajumurah #bajupengapit #ruangrezekihanania #bajubridesmaids #moodrepublik #kebayaexclusive #nsabeauty #bajuraya #ootd #bajurayaterkini #bajuraya2019 #dulanggirls #kebayapario #aidilfitri2019 #modelmuslimah #uthm #utmclan #ukm #usm #unimap #unikl #uitm #emmamaembong #bajutunang
4 0
. . Majlis wedding da nak dekat tapi baju takde? Jangan tunggu lama-lama sangat dear . Stock makin tipis gituu. Yang pakai tudung pin boleh pakai okayy. Siapa kata yang bertudung tak boleh pakai kebaya cuns ginu? Cantik tak design ni? . - . KEBAYA ONE SET Free corset ✅ Free kain pario ✅ Free button pario ✅ Free postage sm&ss ✅ . - . CEPAT WHATSAPP NOW 011 6120 7553! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘 . - #bymisfify #bymissfifyangel #kebayaraya #baj#bajukurungh #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #baj#bajuraya #bajuraya #bajukurung2019 #utmclan #uitm #usm #ukm #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #keb#kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia
3 0
. . Majlis wedding da nak dekat tapi baju takde? Jangan tunggu lama-lama sangat dear . Stock makin tipis gituu. Yang pakai tudung pin boleh pakai okayy. Siapa kata yang bertudung tak boleh pakai kebaya cuns ginu? Cantik tak design ni? . - . KEBAYA ONE SET Free corset ✅ Free kain pario ✅ Free button pario ✅ Free postage sm&ss ✅ . - . CEPAT WHATSAPP NOW 011 6120 7553! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘 . - #bymisfify #bymissfifyangel #kebayaraya #baj#bajukurungh #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #baj#bajuraya #bajuraya #bajukurung2019 #utmclan #uitm #usm #ukm #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #keb#kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia
2 1
. . Majlis wedding da nak dekat tapi baju takde? Jangan tunggu lama-lama sangat dear . Stock makin tipis gituu. Yang pakai tudung pin boleh pakai okayy. Siapa kata yang bertudung tak boleh pakai kebaya cuns ginu? Cantik tak design ni? . - . KEBAYA ONE SET Free corset ✅ Free kain pario ✅ Free button pario ✅ Free postage sm&ss ✅ . - . CEPAT WHATSAPP NOW 011 6120 7553! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘 . - #bymisfify #bymissfifyangel #kebayaraya #baj#bajukurungh #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #baj#bajuraya #bajuraya #bajukurung2019 #utmclan #uitm #usm #ukm #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #keb#kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia
2 1
. . Majlis wedding da nak dekat tapi baju takde? Jangan tunggu lama-lama sangat dear . Stock makin tipis gituu. Yang pakai tudung pin boleh pakai okayy. Siapa kata yang bertudung tak boleh pakai kebaya cuns ginu? Cantik tak design ni? . - . KEBAYA ONE SET Free corset ✅ Free kain pario ✅ Free button pario ✅ Free postage sm&ss ✅ . - . CEPAT WHATSAPP NOW 011 6120 7553! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘 . - #bymisfify #bymissfifyangel #kebayaraya #baj#bajukurungh #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #baj#bajuraya #bajuraya #bajukurung2019 #utmclan #uitm #usm #ukm #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #keb#kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia
2 1
. . Majlis wedding da nak dekat tapi baju takde? Jangan tunggu lama-lama sangat dear . Stock makin tipis gituu. Yang pakai tudung pin boleh pakai okayy. Siapa kata yang bertudung tak boleh pakai kebaya cuns ginu? Cantik tak design ni? . - . KEBAYA ONE SET Free corset ✅ Free kain pario ✅ Free button pario ✅ Free postage sm&ss ✅ . - . CEPAT WHATSAPP NOW 011 6120 7553! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘 . - #bymisfify #bymissfifyangel #kebayaraya #baj#bajukurungh #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #baj#bajuraya #bajuraya #bajukurung2019 #utmclan #uitm #usm #ukm #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #keb#kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia
2 0