SHOES : SUPERSTAR WHITE PURPLE METALIC .......…............... SIZE AVAILABLE: 36 / 37 / 38 /39 / 40. 🌺 Free Postgae 🌺Cara order: Snap gambar dan nyatakan size 🌺selepas submit order pembelian tidak boleh refund atau return *melainkan stock habis (pastikan order detail adalah betul dan berpuas hati 😉) 🌺berminat boleh wasap di 0149158831 #kasut #lovefashion #fashion #kasutmurah #kasutmurahgila
2 0
📣KASUT MURAH DAN HIGH QUALITY📣 . 📣READY STOCK!!📣 . 👟 Fila White 🌟saiz : 41-45 💵Harga : RM95 SM / RM100SS . Note : ✅Harga sudah termasuk postage ✳️Pembayaran hanya dibuat melalui akaun CIMB bank sahaja ❎Kami meminta maaf seandainya ada beberapa saiz kasut yang kemungkinan kehabisan stok 💸REFUND KALAU BARANG TAK SAMPAI ATAU TAK SAMA DENGAN GAMBAR . Cara untuk order? 1)screenshot gambar barang📸 2)whatsapp saya 😄 : 0137117006 ✳️nak lebih mudah link whatsapp ada di bio #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #lawakhambar #pro#promoh #promo #kasutlelaki #kasutperempuan #murah #readystock #sayajualkasut #sayajualkasutnike #nikemurah #nikelawa #giveaway #sayajualsneakers #kasutfutsal #kasutbola #seliparmurah #viralmalaysia #viralmurah #trustedseller #instamalaysia #kasutfree ##sneakersfree
3 0
<---------Swap ke kiri utk lihat pilihan warna yg lain!!! . . 🔥🔥🔥READY STOCK🔥🔥🔥 . 🎀Coach Long Wallet🎀 . . ✅Code 3A (G) . 🔴GRED : 3A . 💰Rm 35 sm /Rm 48 ss . 📮(Free postage) . . Cara untuk order :- 📷Screenshot Detail Item 👇👇👇👇 ☎whatshapp/+O1125586896 . . #assalamualaikum #kedaionline #slingbagmurah #sayajualbag #sabah #bazarpaknilmurah #bagcantik #sale #sabahan #sal#salemalaysia #sayajualhandbag #handbagmurah #sarawak #uitmshahalam #trustedsellermalaysia #ajimaura #muslimah #tudung #bajumurah #blousemurah #salemalaysia #cikgusekolah #handbagmurahmalaysia #handbagonline #jamtanganmurah #terengganu #kasutmurah #johorbahru
0 0
📣KASUT MURAH DAN HIGH QUALITY📣 . 📣READY STOCK!!📣 . 👟 Fila Ray White Yellow 🌟saiz : 36-45 💵Harga : RM105 SM / RM110 SS . Note : ✅Harga sudah termasuk postage ✳️Pembayaran hanya dibuat melalui akaun CIMB bank sahaja ❎Kami meminta maaf seandainya ada beberapa saiz kasut yang kemungkinan kehabisan stok 💸REFUND KALAU BARANG TAK SAMPAI ATAU TAK SAMA DENGAN GAMBAR . Cara untuk order? 1)screenshot gambar barang📸 2)whatsapp saya 😄 : 0137117006 ✳️nak lebih mudah link whatsapp ada di bio #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #lawakhambar #pro#promoh #promo #kasutlelaki #kasutperempuan #murah #readystock #sayajualkasut #sayajualkasutnike #nikemurah #nikelawa #giveaway #sayajualsneakers #kasutfutsal #kasutbola #seliparmurah #viralmalaysia #viralmurah #trustedseller #instamalaysia #kasutfree ##sneakersfree
1 0
. ADIDAS GAZELLE . ➡️💯ORIGINAL VIETNAM . ➡️SAIZ 7.5UK . ➡️CONDITION 9/10 . ➡️HARGA RM130 SIAP POS . ➡️+RM5 UTK SABAH/SARAWAK . 📳📳📳📳📳📳📳📳📳📳📳📳 CALL/WHATSAPP 0142644159 CALL/WHATSAPP 0142644159 CALL/WHATSAPP 0142644159 . COD: A-G-1B,BLOK A,JLN PJU 10/9A,PRIMA DAMANSARA SELANGOR . #jun#juniorles #junior #adidasshoes #kasutmurah #kasutcantik #kasutcasual #adidasoriginals #adidasmalaya #adidasselamanya #adidasforever #igers #adidascantik #vans #selangor #kasutsukan #clarks #birkenstock #adidaszx #adidasorientals #nikemalaysia #bazarpaknil #kasutmalaysiamurah #adidassl72 #adidasvintage #adidasnmd #adidasrom
3 0
Sesuai dijadikan sebagai hadiah or hantaran okay 😊best sangat scent ni..menyesal tak cuba tau, sekali bau je dah jatuh cinta terus😘😘. Borong pun boleh tau. . ✔💯 original . ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 1 botol rm40 (FREE POSTAGE SM ) . Whatsapp 01111361032 #vic#vic#victoriasecrethmalaysia #bor#borongvictoriasecretmist #victoriasecret #per#per#perfumemurah #bod#bodymistoriasecret #bodymistoriginalmurah #bodymist #victoriasecretbodyspray #perfume #perfumeaddict #perfumeoriginal #vsmalaysia #victoriasecretmurah #doorgift #hadiahhariibu #kasutmurah #perfumemurah #missfazura #minyakwangimurah #bagmurah #vsmurah #pinklady #borongvictoriasecret #dropshipvictoriasecret #dropshipvs #victoriasecretpromo #victoriasecretborong #hantaranperempuan #hantaranperkahwinan #handbagmurah
2 0