Start now #daretobefit challenge.. Semua orang boleh kurus tak susah mana pun nak kurus kena banyakkan makan makanan yang berkhasiat seperti sayur - sayuran, buah - buahan, dan paling penting consume Juzfit Fiber Shot sekali pagi dan sekali malam sebelum uolls nak tidur 🌛🌛 Cuma yakin pada diri anda kenapa anda nak kurus dan kenapa anda perlu kurus bersama Juzfit @juzfit_ajeerarosli #juzfitfibershot #juzfitteatox #juzfitofficial #juzfitsquad #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #juzfitinyourarea
0 0
Start now #daretobefit challenge.. Semua orang boleh kurus tak susah mana pun nak kurus kena banyakkan makan makanan yang berkhasiat seperti sayur - sayuran, buah - buahan, dan paling penting consume Juzfit Fiber Shot sekali pagi dan sekali malam sebelum uolls nak tidur 🌛🌛 Cuma yakin pada diri anda kenapa anda nak kurus dan kenapa anda perlu kurus bersama Juzfit @juzfit_ajeerarosli #juzfitfibershot #juzfitteatox #juzfitofficial #juzfitsquad #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #juzfitinyourarea
0 0
Start now #daretobefit challenge.. Semua orang boleh kurus tak susah mana pun nak kurus kena banyakkan makan makanan yang berkhasiat seperti sayur - sayuran, buah - buahan, dan paling penting consume Juzfit Fiber Shot sekali pagi dan sekali malam sebelum uolls nak tidur 🌛🌛 Cuma yakin pada diri anda kenapa anda nak kurus dan kenapa anda perlu kurus bersama Juzfit @juzfit_ajeerarosli #juzfitfibershot #juzfitteatox #juzfitofficial #juzfitsquad #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #juzfitinyourarea
0 0
RAHSIA_RAMPING_BERKEBAYA_TERBONGKAR . . Fit Corset By Annette . . 💝Tidak bergulung selesa dipakai 💝size sehingga 2xl 💝Pakai corset sambil membakar lemak . . Jom ramping sebelum raya tanpa perut buncit . . >>> www.wasap.my/60197942668/AFC . Terhad 300 set sahaja dan stok pakej ni hanya ada semasa menjelang musim raya sahaja! . . #fitness #kurussebelumraya #fairfit #easyfullsendayutinggi #bengkung #bod#bodydreamysia #dem#dem#demicabengkung #plussizemalaysia #shapingwear #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #demicabengkung #korset #bizzibody #kurustanpaubat #cho#chocofita> #demicabengkung #klu#klubnalaleh #sexycurve #kurusdenganselamat #nursajatbeautician #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #bodydream #slimdollzbebymaembong #nursajatbruneiagent #klubnalaleh
9 0
CARA DIET LEMON 5 HARI đŸ‹â˜đŸ» . Amalkan secara rutin selama 5 hari.Hiriskan nipis 1/2 biji lemon dan direndamkan di dalam segelas air Teatox atau air suam biarkan selama beberapa minit. dan waktu malam Satu sudu juzfit dan Air suam dicampur dengan lemon. . Selamat mencuba 😘 . #everyonecankurus #juzfitteatox #daretobefit #tipsjuzfit #morningroutine
6 0
WARNING DARI SUAMI, BUAT DAYAH SERAM SEJUK DAN RASA NAK KOJOL !!! đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» . . Siapa tak #seram kalau suami pertama kali bukak mulut tegur kenapa kita tak control makan? . Memang dayah selama ni makan je ikut nafsu dayah! Semua dayah sental dan masa tu laki dayah ok je tak bunyi pape đŸ€š . Semalam, dia tegur "Yang...abg tengok awak skrg time makan bukan main tak ingat diri, kenapa?..." Sentap tau dayah đŸ„ș . Memang selagi perut tak kata stop, dayah akan kunyah selagi mampu! Lps tu terus fikir, apa la dayah nak buat đŸ€ŠđŸŒâ€â™€ . Kakak ipar dayah suggest pakai #FitCorsetAnnette dan Body Gel dia. Dia ckp mmg menekan perut sampai mknn xboleh nak mkn byk lah! Dayah terus lah setuju kan sebab bukan pilÂČ yg bahaya 😂 . Seminggu tu suami tegur dayah dah nampak susut banyak 😝😝 Yahuuuu.....Happy gile dayah masa tu! . Nak jadi cerdik mcm dayah? Jom klik link ni đŸ‘‡đŸ» . >>> www.wasap.my/60197942668/AFC . Terhad 300 set sahaja dan stok pakej ni hanya ada semasa menjelang musim raya sahaja! . . #fitness #kurussebelumraya #fairfit #easyfullsendayutinggi #bengkung #bod#bodydreammalaysia #dem#dem#demicabengkung #plussizemalaysia #shapingwear #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #demicabengkung #korset #bizzibody #kurustanpaubat #cho#chocofita> #demicabengkung #klu#klubnalaleh #sexycurve #kurusdenganselamat #nursajatbeautician #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #bodydream #slimdollzbebymaembong #nursajatbruneiagent #klubnalaleh
23 1
Jom sis nak cabar korang turun berat dalam masa 7 hari dengan cara diet mudah đŸ’ȘđŸ» . Pengambilan Juzfit setiap hari Bagus utk diet yang sihat kerana dapat menyingkir lemak berlebihan dlm tubuh badan . Jom dapatkan sekarang! Everyone can kurus now! Click link at bio to order!❀ . #everyonecankurus #juzfitteatox #daretobefit #tipsjuzfit
5 0
Jom sis nak cabar korang turun berat dalam masa 7 hari dengan cara diet mudah đŸ’ȘđŸ» . Pengambilan Juzfit setiap hari Bagus utk diet yang sihat kerana dapat menyingkir lemak berlebihan dlm tubuh badan . Jom dapatkan sekarang! Everyone can kurus now! Click link at bio to order!❀ . #everyonecankurus #juzfitteatox #daretobefit #tipsjuzfit
5 0