Assalamualaikum... Akak open order untuk esok tauhu bergedil.esok akak nak buat sedikit promosi untuk tauhu bergedil ๐Ÿ‘‰๐ŸปRm23/25pcs (arga asal rm25 save rm2) ๐Ÿ‘‰๐ŸปRm45/50pcs (arga asal Rm50 save rm5) Berminat cepat2 wassap ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ012 253 4945 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ012 253 4945 ๐Ÿš—๐Ÿš—Free delivery Kg Melayu subang https://api.phone=60122534945whatsapp.com/send? #esok last akak amik order #akak akan bercuti 21-25hb #jumaat -selasa
4 0
[MOTIVATION QUOTE] . credit to @azizanosmanofficial from 50 formula magnet kekayaan dan kejayaan [ APA YANG KITA FIKIR,RASA,CAKAP,TULIS&BUAT SEGALANYA ADALAH DOA] #motivate #motivasipagi #jumaat #doa #kejayaan #kek#kekayaan #kekayaan #bangkitubahhidup #bilalagi #hiduphanyasekali #semogabermanfaat #senyum #selawat #sedekah #zikir #nafasterhenti
8 0
[MOTIVATION QUOTE] . the power of decision making . [ APA YANG KITA FIKIR,RASA,CAKAP,TULIS&BUAT SEGALANYA ADALAH DOA] #motivate #motivasipagi #jumaat #doa #kejayaan #kek#kekayaan #kekayaan #bangkitubahhidup #bilalagi #hiduphanyasekali #semogabermanfaat #senyum #selawat #sedekah #zikir #nafasterhenti #manfaat #bantu #rezeki
7 0
[SPIN TO WIN] WAJIB SPENT RM30 UTK KORANG DAPAT HADIAH! . Hadiah worth up to Rm100! Kalau tak dapat cash, korang siap boleh dapat voucher lagi dari Kenny Rogers & dari restaurant lain gak! . To those yang free on next Friday atau nak lari time lunch, boleh shopping kat event JUMAAT! . Terlalu banyak produk & service yang akan ada kat sana nanti! Sebab ada vendor yang jual perfume, apparel, makanan, minuman, baju baby, barang pre-loved, bundle, tudung & macam-macam lagi! . Korang waze or google map je "Shaftsbury Square Cyberjaya", in shaa Allah jumpa! . SSQ Cyberjaya memang tempat dikelilingi dengan bangunan-bangunan office & one of tempat yg strategik untuk diorang lunch kat sini. . Sambil-sambil tu korang boleh cari kedai or restaurant Kenny Rogers, Guardian, Starbucks, Chatime, supermarket, kedai mamak, karaoke & banyak lagi lah kedai yang sepanjang shop lot yang ada dari ground floor sampailah 6th floor tau! . SAVE THE DATE & TAG KENALAN KORANG! . JUMAAT @SSQ Cyber Date: 28 Dec 2018 (selective Friday) Venue: Shaftsbury Square, Cyberjaya Time: 11am - 7pm . For more details: Whatsapp: 011-1140 7854 Instagram: @ehehbazaar Facebook: Eh Eh Bazaar Website: www.ehehbazaar.com . #ehehbazaar #jum#jumaatbazaar #jumaat
111 0
although we did not reach our usual minimum orders, we decided to go with the printing anyway. thank you for those who made their orders, we are now on the finishing touches to get everything done. hopefully we can start postage tomorrow Insyallah! #muslim #metal #metalhead #deen #isl#islamdeen #mydeen #islam #apparel #tshirt #preorder #jumaat #jumaah #salam #salamjumaat #bless
15 1