. Jangan termenung lama-lama bila berkenan tengok dress ni. Better awak book cepat sebab ramai dah yg berminat dgn dress ni. . . Ada 3 pilihan warna cantik utk dress ni. Confirmmm juling mata awak taktau nak pilih warna yg mana😂 . . Screenshot gambar ni dan terus DM Siti untuk book slot sekarang! Siapa cepat dia dapat! . . -------- 👗 Dress Balqis👗 ▪️Pre order Price: RM169 ONLY ▪️Normal Price: RM179 ▫️Deposit for booking RM50 ------- #jubahbabyblue #jubahmengandungcantik #jubahprintedmurah #dre#dressbabyblue  #ruccimodischraya2019 #ruccimodischpreloved  #bajuraya2019 #dressmengandung #fifarasolraya2019 #bajurayamengandung #bajurayamenyusu #dressbabyblue #bajurayasedondon #leeyanaraya2019 #dresscorakbunga #bajukurungsimplemurah #bajukurungribbon #bajurayababyblue #bajurayapastel #bajukurungpeplum #bajurayasimplecantik #bajurayapeplummurah #bajukurungmodenmurah #dressbungabunga #bajuraya2019murahmalaysia #bajukurungcuttingloose #bajurayaprinted #bajukurungprinted #bajukurungpeplumprinted -----
10 1
. Ramai pula yg tanya..riben kat pinggang tu macam mana ye? Okay riben tu dijahit terus pada baju, dan tiada riben utk diikat di belakang tau.😊 . . Dress ni sebenarnya belum release lagi.. tapi ramai dah yg BOOK sebab semua berkenan dgn material IRONLESS ni. Siti risau stok cukup makan je bila dh official release nanti.😂 . . Siapa nak BOOK dulu sebelum release boleh komen kat bawah. Nanti jangan menangis kalau stok habis! . . -------- 👗 Dress Balqis👗 ▪️Pre order Price: RM169 ONLY ▪️Normal Price: RM179 ▫️Deposit for booking RM50 ------- #jubahbabyblue #jubahmengandungcantik #jubahprintedmurah #dressbabyblue  #ruccimodischraya2019 #ruccimodischpreloved  #bajuraya2019 #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2019 #bajurayamengandung #bajurayamenyusu #teamrayaturquoise #bajurayasedondon #leeyanaraya2019 #dresscorakbunga #bajukurungsimplemurah #bajukurungribbon #bajurayababyblue #bajurayapastel #bajukurungpeplum #bajurayasimplecantik #bajurayapeplummurah #bajukurungmodenmurah #dressbungabunga #bajuraya2019murahmalaysia #bajukurungcuttingloose #bajurayaprinted #bajukurungprinted #bajukurungpeplumprinted -----
7 0
JW SCHAFERNA EXCLUSIVE MODERN IN JUBAH. . . 💞 REKAAN JUBAH MODERN YG XCLUSIF Rekaan yang flowy yg membuatkan ianya lebih exclusive, lebih outstanding & lebih wow. Ditambah dengan bahagian atas seakan ‘mini blazer’, seriusly very “UNIK”. . 💞 7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Pilihan warna yg sangat memukau. Bold sebingga ke pastal. . 💞BF & WUDHU FRIENDLY. . 💞 MATERIAL DIIMPORT KHAS “DUBAI COMO CREPE” - Sangat mudah dijaga dgn minimal iron. Sangat sesuai dgn cuaca malaysia. Tekstur dubai como crepe buatkan ramai rakyat Malaysia dah jatuh cinta. . 💞PILIHAN SAIZ S SEHINGGA 3XL. . . 💥 HARGA PROMOSI HINGGA 30 MAC 2019💥 : RM119. . (HARGA SELEPAS TAMAT PROMOSI : RM129). . . ✅Postage :Berperingkat bermula 13 Mac. . . BERMINAT ⁉️ klik link Whatsapp fizah di profile IG ye utk Order 😘 Utk FB sila klik di sini 👉 www.wasap.my/60174300687. . . #norhafizahhalimenterprise #jwagent #jelitawardrobe #jubahraya #jub#jubahmengandungcantik #jubahkembangprincess #jubahcuttingprincess #jubahmuslimahmalaysia #jubahmuslimahmurah #dresssyarie #dressmuslimahmalaysia #dressmengandung #dressmenyusu #jubahsyarie #jubahmengandung #jubahcomocrepe #butikmuslimah #butikonlinemalaysia #kedaionlinemalaysia #jubahraya2019 #jubahviral #newcollection2019 #jubahironless
8 0