Assalamualaikum Morning Uollss🌼 Sebelom Sarapan Jangan Lupa Amik 2 Scoop Collagen Untukk Dapatkan Kulit Glowing Dan Bebas Jerawat👍 - 👉01162087662 - #say#say#say#say#say#say#sayajualox #tea#teatoxmalaysia #kur#kurus #fit#fitmalaysia #say#sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mim#mim#mim#mimpimika #say#sayajualcollagen #col#collagenmalaysia #kol#kolagenmalaysia #mimpimika #glo#glowingsampaisilau #glo#glowskincollagen #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #ser#serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimika #teamhakaksilau
0 0
. Sebarang pertanyaan / khidmat rundingan kecantikan, boleh wasap terus Ain. FREE Trial & FREE consultation ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Ain Zainal | 0196213625⠀⠀⠀ Beauty Consultant Mary Kay #selfie #skincare #cosmetic #internationalproduct #villaGhazara #meleTOP #jomcantik #top5internatianalbrand #siscuba
2 0
BAHAYA NI !!! . . . Cik ayu open kutu pinklady batch 3 lahh 😱 Ruginya kalau tak grab SEKARANG !!! Kutu mula bulan 1 nanti. Haa time tu dah ada duit dah. Nak join jugaklah 😭 Nak cantik ! Nak cantik ! 😫😫 Jum pm cik ayu kawan kawan 😋😋😋 Dia tgh buat promo sempena sambut tahun baru dengan body letops😛 Haa jum jum !! . . Whatsapp 0193682137 😍 Whatsapp 0193682137 😍 Free postage Free gift Nak tahu apa lg free pm sis sekaranggg tauuuuu #ansuranpinklady #ansuranbulanan #mudah#tidakmembebankan #tidakadacajlain#reyempire 👑 #jomcantik #tahunbaru2019
0 0
BAHAYA NI !!! . . . Cik ayu open kutu pinklady batch 3 lahh 😱 Ruginya kalau tak grab SEKARANG !!! Kutu mula bulan 1 nanti. Haa time tu dah ada duit dah. Nak join jugaklah 😭 Nak cantik ! Nak cantik ! 😫😫 Jum pm cik ayu kawan kawan 😋😋😋 Dia tgh buat promo sempena sambut tahun baru dengan body letops😛 Haa jum jum !! . . Whatsapp 0193682137 😍 Whatsapp 0193682137 😍 Free postage Free gift Nak tahu apa lg free pm sis sekaranggg tauuuuu #ansuranpinklady #ansuranbulanan #mudah#tidakmembebankan #tidakadacajlain#reyempire 👑 #jomcantik #tahunbaru2019
0 0
BAHAYA NI !!! . . . Cik ayu open kutu pinklady batch 3 lahh 😱 Ruginya kalau tak grab SEKARANG !!! Kutu mula bulan 1 nanti. Haa time tu dah ada duit dah. Nak join jugaklah 😭 Nak cantik ! Nak cantik ! 😫😫 Jum pm cik ayu kawan kawan 😋😋😋 Dia tgh buat promo sempena sambut tahun baru dengan body letops😛 Haa jum jum !! . . Whatsapp 0193682137 😍 Whatsapp 0193682137 😍 Free postage Free gift Nak tahu apa lg free pm sis sekaranggg tauuuuu #ansuranpinklady #ansuranbulanan #mudah#tidakmembebankan #tidakadacajlain#reyempire 👑 #jomcantik #tahunbaru2019
0 0
Selamat pagi ☀️ . Stop dreaming, Start doing !!! . Tag kawan korang !!! . . . . . . Nak order Jus effira dan Hana Booster Serum terus Whatssap admin📲+60169526174 atau tekan link dekat bio. . #Juseffira#Duasuduterusputih+kurus #Jadicantik#Nakcantik#Flawess #Aurawhite#Nakputih#Hilangjerawat #jomcantik#rahsiakulitputih#jomputih #slimmulusje#jomkurus#rahsiakurus #peloles#cantikgebugebas #tipmotivastion#nevergiveup#tryuntillsuccessful
6 0
Keadaan kulit yang kering akan menyebabkan kulit lebih cepat terdedah kepada penuaan. Kulit yang kurang atau tidak menghasilkan sebum yang diperlukan oleh kulit wajah merupakan salah satu ciri-ciri masalah kulit kering. Masalah ini kadangkala akan menyebabkan kulit menggelupas, kasar dan berkedut secara berpanjangan. . Kandungan Glutathione yang terdapat di dalam moisturiser ini mampu melambatkan proses penuaan, mengurangkan risiko kerosakan kulit, menjadikan kulit lebih cantik, sihat & lembut disamping membantu menghilangkan pigmentasi dgn mengurangkan aktiviti melanin utk kompleksi wajah lebih cerah sekata. . Selain perlu minum air putih dengan cukup, adalah penting untuk kita menggunakan pelembap dalam rutin penjagaan wajah. Brightening Series Anti Aging Moisturiser ini dirumus khas buat mereka yang mempunyai kulit kering dan normal. . 🌸Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 (ahli RM40.50). . Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #brsmoisturiser #sendayutinggiklang #antiagingmoisturiser #jomcantik
0 0