EVO SOHO Suites Bangi untuk disewa Fully Furnished Studio for rent @RM1000 per month The new Evo mall shopping complex is right below (shops include Daiso, Aeon MaxValue Prime, Parkson, Mr DIY, A&W;, Subway, Sushi King, Manhattan Fish Market etc.). Strategically located in Pusat Bandar Baru Bangi. Accessibilities from KL-Seremban Highway, SILK Highway, SKVE & ELITE. Large-scale corporations & MNC's within the vicinity. Comprises of 4 top universities (UKM, UPM, Uniten, IUKL/KLIUC), 5 colleges and learning institutions within a 5 km radius. Contact 010-2529460 for details #rumahuntukdisewa #bangi #iukl #kliuc #uniten #ukm #upm #bandarbarubangi #rumahbaru #sewarumah
4 0
Code apa je yang ada concealer obsess ni ? Okay kita ada 3 code 😍 Sama shade dengan treatment cushion foundation 🌸 . Tak rugi pun if korang grab concealer obsess ni. Harga mampu milik tau 😘 . To purchase click link Di bio or kindly whatsapp 01129258682 (Fafaa) to place your order ⭐️ . . . #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia #mak#makeupmurah #blusher #uniten #unipark #decentrum #gmi #upm #ukm #iukl #unikl #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #makeupartismalaysia #lipmatte #bbcushion #loosepowder #mascara #hudabeauty #macmalaysia #victoriasecet #makeup #sunwayvelocity #cyberjaya #putrajaya #tbs #bandarbarubangi #squadsyiera #FARAHNATION
15 0
@bunkfaceband POP #CampusTour . Get your ticket now ➡️ @stub.app or Whatsapp ➡️ +6012 -2759283 ((JANNAH)) or +6013 - 9894534 ((NAD)) #Bunkface #Truebunkers #UiTM #UTM #UPM #NUM #UNISEL #TCLC #SunwayUni #MUM #UNM #MSU #UTN #SEGI #LIMKOKWING #GMI #IUKL
35 0
Haa tu dia naa kening hampa jadi on point teruih lepas pakai eyebrow obsess! 😍 Siapa rasa nak ada kening peloles on point gitchew macam sistur ni boleh lah pm Farah laju2! 😋 Stok kat HQ pun dah habis tau, kat Farah pun tinggal nyawa-nyawa ikan dah ni 😖 Click link di bio utk purchase 💕 or kindly whatsapp 📲+60122323194 (farah) to place your order. We're happy to assist you 😘🌷💕 See ya 😊😙 . . #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia #mak#makeupmurah #blusher #uniten #unipark #decentrum #gmi #upm #ukm #iukl #unikl #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #makeupartismalaysia #lipmatte #bbcushion #loosepowder #mascara #hudabeauty #macmalaysia #victoriasecet #makeup #sunwayvelocity #cyberjaya #putrajaya #tbs #bandarbarubangi #squadsyiera #FARAHNATION
13 0
Meriah u all😍😍😍 . IUKL ada di Pahang semalam dan hari ni...sempena acara anjuran MGKK Temerloh Pahang. . Seronok betul adik2 yg singgah booth kami ..nanti jangan lupa register study @ IUKL ye dik .. kakak nak bg RM3000 ni.. . #iukl #myiukl #jommasukiukl #iloveiukl #iukllocalmarketing #malaysianstudent #universitylife #campuslife #furtherstudy #spm2018 #sambungbelajar #sambungdegree #stpm2018 #stpmresult #diploma #business #engineeringcourse #architecturecourse
21 0
Dah terbca iklan nie Dah boleh SAVE no kat bwh tue Mana tau akan dtg nk guna, tak la gelabah sebab dah ada backup plan ✅Servis towing motorsikal ✅khidmat rumah ke rumah ✅penghantaran luar kawasan(semenanjung malaysia) 📱 www.wasap.my/601111666291 ☎️01111666291 #Uniten #unikl #bmi #mfi #gmi #iukl #mmu #utem #utm #usm #ukm #upm #ikm #poli #usim #um #ikbn #politeknik #uum #unimap #unisza #ipg #kolejkomuniti
11 0
SEYES mkn popcorn caramel sis smpai x perasan dh nk abis rupanya...n ada customer sis siap simpan stok sbb risau abis cepat!!mai² la hampa..yg blm try rsa..pm sis cpt²...#codupmserdangareaequinepark ..#protascoberhad .#iukl
4 0