First time Customer Sis try CC Cream ni terus jatuh cinta. Katanya, easy to blend & kulit jadi sangat cantik lepas apply. Memang betul pun! Sesuai dengan namanya, Correction Complexion atau bahasa lain Colour Corrector. Kalau uols jenis yang nak cepat siap & tak nak muka nampak pucat atau kusam, just apply je CC Cream ni. Ratakan dengan jari pun okay. Texture super light tapi boleh cover semua cela muka. Melembapkan kulit dan paling penting ada sun protection! Tahu tak CC Cream Mary Kay ni merupakan gabungan make-up dan skincare? Hebat kan. Selain dari berfungsi seperti foundation, ia turut membantu untuk merawat kulit kita. Bagus kan. Formula yang super ringan & tak heavy macam foundation lain. Tak bercapuk bila pakai. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari. Kebaikan Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15 : 1. Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB dengan SPF15. 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahan pada kulit kesan daripada bahan kimia yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. Sis pakai. Sis promote. Sis jual. JOM sama-sama cantik dengan produk Mary Kay. Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, 29ml PRICE : RM75 1. Very Light 2. Medium-Deep 3. Light-Medium 4. Deep 𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 : ➖ Extra Discount 🆓 Mary Kay Gifts 🆓 Cosmetic Pouch 🆓 Mary Kay Samples 🆓 Lifetime Consultation 🆓 Mary Kay Product Order Sheet 🆓 Postage to SM & SS (Term & Conditions applied, pembelian above RM100) 𝑺𝒉𝒂𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑳𝒐𝒗𝒆💕 ꜰɪꜱᴅ ᴅᴀʏᴀɴɢ 📲 𝟬𝟭𝟳𝟮𝟰𝟰𝟳𝟲𝟯𝟲 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile
9 2
IT COSMETIC BYE BYE UNDER EYE✨ Why did IT Cosmetics create this product: To finally give women a concealer that doesn't crease, doesn't make them look older and completely covers anything and everything! What is it: An award winning anti-aging, treatment concealer that delivers highly pigmented perfect coverage, anti-aging technology to help treat the appearance of lines, wrinkles and discoloration, conceal dark circles, age spots and redness, conceal facial imperfections without settling into lines and wrinkles; and helps to diffuse the appearance of wrinkles instantly. Who is it for: Anyone who wants anti-aging benefits and wants to instantly conceal imperfections, diffuse the look of lines and wrinkles on the face, and achieve a more radiant looking, flawless and air-brushed looking complexion. Why is it different: Developed with leading plastic surgeons, and using anti-aging ingredients including hydrolyzed collagen, and vitamins C & K, this award-winning concealer helps treat skin with anti-aging benefits and give a more youthful radiance while providing instant coverage for imperfections. The creamy, crease-proof formula glides on easily and lasts all day. Available in : Light Medium Price: Rp. 475.000 For order, check bio😉 #jualitcosmetic#itcosmeticsmurah#jualitcosmetics#itcosmeticsbyebyeundereye#jualconcealer#concealeritcosmetic#jualanmakeup#makeuporiginal#makeupsupplier#jualitcosmetics#itcosmeticscccream#suppliermakeup#makeuporiginalmurah
1 0
Here’s what I put on my face today! The look + lip deets are in my stories. I also unboxed + swatched a few new goodies, including this gorgeous @milanicosmetics blush! I hope your week is off to a great start! 💗 . . . #itcosmetics #firstaidbeauty #bendyavocadoconcealer #toofaced #bornthisway #maviecosmetics #takemetostockholm #buxomcosmetics #milani #petalprimavera #pixibeauty #limecrime #peachesandcream #surething #nyx #grandecosmetics #colourpopcosmetics #itcosmeticscccream #browpower #motd #flatlay #makeupflatlay #productphotography #callmemavie #smashbox
167 9
IT COSMETICS YOUR SKIN BUT BETTER CC CREAM WITH SPF 50+ Ada 2 size : 12 ML - idr 350.000/pc Light medium 32 ML - idr 650.000/pc fair Light Medium Light medium Medium tan Cc cream ini full coverage, ada anti aging serumnya, di tambah juga broad spectrum physically SPF 50+ cc cream ini sama aja dengan bb cream atau foundation tp cc cream ini banyak tambahannya Cc cream ini highly pigmented beauty multitasking beauty miracle, bisa mengcover apa aja, seperti garis garis halus di wajah, kekusaman, dll Dilengkapi juga sama SPF 50+ UVA/UVB - non chemical sunscreen untuk memproteksi dan melawan sinar matahari yang dapat membakar kulit Dengan teknologi anti aging dapat mengimprove tekstur kulit, kecerahan dan meningkatkan hidrasi kulit hingga 79% Anti aging hydrating diformulasikan dengam peptida, niacin, alga, vit A B C E, hyaluronic acid dan hydrolyzed collagen dengan antioksidan dan eksotic natural botanical -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt@705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #itcosmetics #itcosmeticscccream #itcosmeticsph #itcosmeticsmetro #itcosmeticsori #itcosmeticsoriginal #itcosmeticsmurah #itcosmeticsindonesia #itc#itcosmeticsyourskinbutbettercccream #itcosmeticsyourskinbutbetter #jualitcosmetics #jualitcosmeticscccream #jua#jualitcosmeticsmurah #jualitcosmeticsbyebyeundereye #jualitcosmeticsori #jualitcosmeticsoriginal #jualitcosmeticsmurah #jualitcosmeticsready #jualitcosmeticsyourskinbutbetter #jualitcosmeticsyourskinbutbettercccream
0 0
IT COSMETICS BYE BYE UNDER EYE FULL COVERAGE WATERPROOF CONCEALER 8 ML - MEDIUM - idr 380.000/pc SIZE : 0.28 oz (8 ml) An award-winning Anti-Aging, full coverage treatment concealer that delivers highly pigmented natural-looking perfect coverage. help treat the appearance of lines, wrinkles and discoloration, conceal dark circles, age spots and redness, conceal facial imperfections without settling into lines and wrinkles; and helps to diffuse the appearance of wrinkles instantly. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @@vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #itcosmetics #itcosmeticscccream #itcosmeticsph #itcosmeticsmetro #itcosmeticsori #itcosmeticsoriginal #itcosmeticsmurah #itcosmeticsindonesia #itc#itcosmeticsyourskinbutbettercccream #itcosmeticsyourskinbutbetter #jualitcosmetics #jualitcosmeticscccream #jua#jualitcosmeticsmurah #jualitcosmeticsbyebyeundereye #jualitcosmeticsori #jualitcosmeticsoriginal #jualitcosmeticsmurah #jualitcosmeticsready #jualitcosmeticsyourskinbutbetter #jualitcosmeticsyourskinbutbettercccream
1 0
Client I had for the IT event @ult@ultabeauty. First was good #skinprep with #byebyelines #confidenceinacream and #confidenceinaneyecream We corrected and concealed and left her looking beautiful with #itcosmeticscccream #itcosmeticsbyebyeundereye and #itcosmeticsbyebyeredness Then we enhanced her beautiful eyes with the #itcosmeticsprettynaturalpalette and #superheromascara Have you tried these products yet?? @itcosmetics @ultabeauty #makeup #eyeshadowlooks #cccream #byebyeundereye #byebyeredness #makeupartist #skincare #itcosmeticsevent
331 1
Sometimes i forget how much i enjoy doing hair and make up as well 💓💓 love what i do and the people i get to share it with thanks you @anciela_london for letting me be part of your amazing collection #londonfashion #brixtonvillage #mua #hairart #tattooerandsinger #lovelondon #itc#itcosmeticseam #itg#itgirl #itcosmetics #sisters #itgirl
38 3
IT Cosmetics — Your Skin But Better CC+ cream ——— 어느날.. 아리아랑 같이 명랑핫도그 먹으러 갔다가... 아리아 피부가 너무 좋길래... 너 파데 뭐 발랐어..? 이랬다가 영업 당한 템입니다....🤭 피부에 막을 씌워주는 듯한 느낌..? 브러쉬보다 물먹인 스폰지랑 궁합이 더 좋고 지속력도 코부분 빼면 좋아요! 👍🏻 요즘 피부가 안 좋아졌는데 이 제품으로 어느정도 카바치고 다닙니다.... ——— @arreeah ‘s recommended product! It definitely has a nice full coverage. It lasts pretty long but my nose area. This product works amazing with damp beauty blender. My skin broke out recently but this got my back 👍🏻
72 8