Ready? Say Instax! 😁 We start the evening with the blue touch our "Instax mini 9" - ICE BLUE and "Instax mini 9" - COBALT BLUE 📸 💙 Don't let go of the happy moments and start living with the freshness of the funniest cameras 🎉 Gati??? E nisim mbrëmjen e sotme me prekjen blu të aparateve "Instax mini 9" - Blu Akulli dhe "Instax mini 9" - Blu Kobalti. Mos i lini momentet tuaja të lumtura t'ju ikin dhe filloni jetoni me freskinë që transmetojnë aparatet më të bukura të çastit! #ins#instaxions #instax #instaxmini #instaxshare #instaxmini9 #instaxfilm #instaxcamera #photoshoot #photoshootideas #photoshoottime #photoshootfun #photoshootready #photoshootingday #photography #photolover #photographie #fuj#fujifilminstax #fujifilm #like4like #likeforfollow #likeforlike #instaxlovers
1 0
Fuji Instax 📸💞
19 3