Lanje Testimoni Lolita/Beauteaslim Rugi la kalo masih Kedu. ...Rm55 utk kelihatan kurus.😉 . Ishh!!😤😤😜 🔽Betis kecik peha BESAR 🔽Tangan halus lengan macam body builder 🔽Badan kurus perut BUNCIT . Ohh tidakk.!! Pakai baju confirm "TAK CUN" Orang tengok pun nampak pelik . 🔽Nak senaman takde masa 🔽Nak diet macam susah pula 🔽Tak perlu risau hakak oi 🔽"Beauteaslim/Lolita kan hadooo" 🔽Sekotak 10 biji 10 hari program. 🔽Yang besar pasti mengecil 🔽Yang buncit CONFIRM kempis . . WhatsApp 019 3994270 WhatsApp 019 3994270 . . #Buang lemak #Tipskurus #Terlajak lariskan #Kelantan #Ipo#Ipoh #Alor Setar #Kuantan #Ipoh #Dietatkins #Seremban #Kempiskanperut #Ramping #Premiumbeautiful #Setkurusbajet #Kopikurus #Setkurusbudget #Perlis #Igersmalaysia #Slimexpert #johor #kualalumpur #perak #perlis #ipoh #sayajual #pahang #kuantan #terengganu #igreview
1 0
Lanje Testimoni Lolita/Beauteaslim Rugi la kalo masih Kedu. ...Rm55 utk kelihatan kurus.😉 . Ishh!!😤😤😜 🔽Betis kecik peha BESAR 🔽Tangan halus lengan macam body builder 🔽Badan kurus perut BUNCIT . Ohh tidakk.!! Pakai baju confirm "TAK CUN" Orang tengok pun nampak pelik . 🔽Nak senaman takde masa 🔽Nak diet macam susah pula 🔽Tak perlu risau hakak oi 🔽"Beauteaslim/Lolita kan hadooo" 🔽Sekotak 10 biji 10 hari program. 🔽Yang besar pasti mengecil 🔽Yang buncit CONFIRM kempis . . WhatsApp 019 3994270 WhatsApp 019 3994270 . . #Buang lemak #Tipskurus #Terlajak lariskan #Kelantan #Ipo#Ipoh #Alor Setar #Kuantan #Ipoh #Dietatkins #Seremban #Kempiskanperut #Ramping #Premiumbeautiful #Setkurusbajet #Kopikurus #Setkurusbudget #Perlis #Igersmalaysia #Slimexpert #johor #kualalumpur #perak #perlis #ipoh #sayajual #pahang #kuantan #terengganu #igreview
0 0
NAK CUBA "UBAT KUAT" TAPI TAKUT KESAN SAMPINGAN❓ . Sebagai seorang pengguna yang bijak, anda harus berhati-hati bila membeli sebarang produk. Lebih lagi produk kesihatan untuk "aset" anda. Sebab aset ni ada 1 je, kalau rosak dah x boleh repair dah bang . Tapi bagaimana nak betul2 yakin yg produk anda beli tu, betul selamat dan tiada kesan sampingan ❓Mudah je, pastikan produk tu diluluskan kkm dan ada no berdaftar KKM. . Macamana kalau produk tu, takde no kkm tapi seller tu claim, . "Kitorang dah lulus KKM dah pun bang, cuma kkm je lambat beri no kkm" . . JANGAN BELI! sebab lepas lulus je kkm, terus kkm akan beri number . Jadi yang tiada number kkm tu, masih tiada kelulusan. . Tahu tak LGB OIL ada kelulusan dari KKM dan kami ada no berdaftar utk buktikan ini❓ . Dan kandungan yang digunakan 100% bahan tradisional dan terpilih, untuk memastikan supaya anda dapat kepuasan dan perubahan yang diidamkan, selepas menggunakan produk ni . Nak tahu info lebih lanjut mengenai produk ni❓ Whatsapp kami segera ke . "PRODUK SELAMAT" ke +6014-5292804 . "PRODUK SELAMAT" ke +6014-5292804 . "PRODUK SELAMAT" ke +6014-5292804 . . P/s : kitorang nak beri diskaun pada 10 orang terawal yang cepat2 wasap kod di atas Tapi ‼️ diskaun ni sah sehingga kul 11.59 malam ni sahaja, lepas tu terus kami ttup Cepatt2 wasap sekarang ‼️ .
0 1
Lanje Testimoni Lolita/Beauteaslim Rugi la kalo masih Kedu. ...Rm55 utk kelihatan kurus.😉 . Ishh!!😤😤😜 🔽Betis kecik peha BESAR 🔽Tangan halus lengan macam body builder 🔽Badan kurus perut BUNCIT . Ohh tidakk.!! Pakai baju confirm "TAK CUN" Orang tengok pun nampak pelik . 🔽Nak senaman takde masa 🔽Nak diet macam susah pula 🔽Tak perlu risau hakak oi 🔽"Beauteaslim/Lolita kan hadooo" 🔽Sekotak 10 biji 10 hari program. 🔽Yang besar pasti mengecil 🔽Yang buncit CONFIRM kempis . . WhatsApp 019 3994270 WhatsApp 019 3994270 . . #Buang lemak #Tipskurus #Terlajak lariskan #Kelantan #Ipo#Ipoh #Alor Setar #Kuantan #Ipoh #Dietatkins #Seremban #Kempiskanperut #Ramping #Premiumbeautiful #Setkurusbajet #Kopikurus #Setkurusbudget #Perlis #Igersmalaysia #Slimexpert #johor #kualalumpur #perak #perlis #ipoh #sayajual #pahang #kuantan #terengganu #igreview
2 0
💞RAYA MODE ON... JOM BUAT BADAN!!! pm us for promotion prices of Fitbella products.  Whatsapp Naz  0192809368 for orders, I akan terus post lajulajuulajuuu🎁🤩Ready-stock Fitbella set AM BLOCK, PM FLUSH, TURBO/FAT BURNER, LOTION PANAS IDAMAN dan PATI LATOJA ORIGINAL @_fitbellaofficial 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #PMFLUSH #FATBURNER #TURBOBURNER #LotionPanas #Idaman #fitbella #fitbellasupplement #halal #detox jom kurus sihat cantik #gym #diet #cleaneating jaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootd #weightloss #groupworkout #inchloss #jk1m jk1m8 jom order laju2 Naz adalah ejen bagi fitbella penang, Kedah, Langkawi, Malaysia. whatsapp Naz 0192809368 laju2 #NZ0192809368 #fitbellaagent #ejen bukitjambul bayanbaru jelutong spice relau seberangjaya kedah usm gelugor #fitpenang balikpulau #pulaupinang #kedah #perlis #langkawi #malaysia #instafit #igersmalaysia
8 0
🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷 Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM. Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT) Whatsapp +60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tek#tekan #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #pai#paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
2 0
Most epic and dramatic game ever! Congrats @realmadrid for 3 consecutive awesome years! We won this epic battle. #halamadrid
8 1