Jangan jeles ye uols tgk kami2 ni pengguna teatox medina desire makin selim makin cuns gittew. . RENDAM,MINUM,KURUS!!!!! Mudah ke mudah?? . Dapatkan sekarang jom. Meh whatapps lelaju 0182995345 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0182995345 . #detoxkurus_bygee #detoxteamurah #dramasangat #icanseeyourvoicemalaysia #kuruscantik #losyeninchlossmurah #akasiatv3 #sinopal #dietatkins #sepahtureunion2019 #ubatkurusmalaysia #teakurusmalaysia #leftenanzana #anugerahmeletopera2019 #bajuplussize #akucintadia #menanturahsia #motifviral #siakapkeli #bikerskental2 #misteridilaila #kuruscepat #kurusbajet #kurusmurah #asalkandiabahagia
3 1
[Full on IGTV] YOU ARE THE REASON - Calumn Scott 🔥 • recommended 🎧 [Cover by Raja Amier] • please let me know if you like it 🙏🏻 but if not em ahh just ignore it haha 👀 ada salah lyric naa HAHA • #malaysiacover #malaysiancover #youarethereason #thegreatestshowman #youarethereasoncover #calumnscott #cov#coverlagu #icanseeyourvoicemalaysia #icsyvmy #rajaamiercover #cover @icanseeyourvoice_my @calumscott @malaysiancover @malaysianmusiccover_
130 12
YOU ARE THE REASON - Calumn Scott 🔥 • recommended 🎧 [Cover by Raja Amier] • please let me know if you like it 🙏🏻 but if not em ahh just ignore it haha 👀 • #malaysiacover #malaysiancover #youarethereason #thegreatestshowman #youarethereasoncover #calumnscott #cov#coverlagu #icanseeyourvoicemalaysia #icsyvmy #rajaamiercover #cover @icanseeyourvoice_my @calumnscott @malaysiancover @malaysianmusiccover_
20 5
Hi meh tengok close up bombshell shimmer yg hot selling ni. Tekstur lebih pekat, ada glitter effect. Glitter effect tu yg melekat dkt baju n buat bau tahan lebih lama. . Original ke tidak? Tentulah 100% original USA. Money back guarantee kalau tiruan tau! . 1 FOR RM65 2 FOR RM110 FREE POSTAGE + FREE PAPER BAG VS . WHATSAPP TERUS 01123109773 OR CLICK MY LINK IN BIO FOR FASTEST RESPOND 😘 . . #trustedseller #trustedagent #victoriasecretbodymist #victoriasecretperfume #perfumeviral #perfumewanita #hantarankahwin #hantarantunang #sewadulanghantaran #dexandraperfume #victoriasecretoriginal #mamadil #pinkladyhq #bajuraya2019 #asalkankaubahagia #aydajebat #viral #icanseeyourvoicemalaysia #meletop #neelofa #asyalliee #syafiqkylez #fashasandha #mfmirafilzah #cintatanpahenti #sitielizad #cantiks #originalvictoriasecret #originalperfumemalaysia
7 0
DAH SEDIA KE NAK KURUS SEBELUM RAYA ? . . Intake April dibuka : . (1) Meal Plan lengkap beserta resepi sepanjang program. Mudah, cepat, murah & sedap . (2) Combo Excersice Bersama Certified Personal Trainer bila-bila masa & dimana sahaja mengikut masa anda . (3) Disediakan Nutrisi untuk breakfast & dinner. Lagi jimat belanja 💃 . (4) Daily topic tentang pemakanan seimbang supaya anda turun berat dengan berilmu . (5) Group coaching & mentoring untuk pantau progress penurunan berat badan anda . . Masa yang terbaik adalah sekarang.Untuk pendaftaran klik link di BIO IG. . . #kochidayah0104324616 #kurusonlinecoaching #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #jk1m #jomkurus #kevinzahri #resepisedap #kurussihat #kurussebelumkhawin #turunberat #kurusmudah #mydoctors #sherry_alhadad #ainantasneem #insprirasipengantinmuslim #icanseeyourvoicemalaysia #hajat #jubahbesar #plussizemalaysia #cikreenencikngokngek #lelakikirimantuhan #gegarvaganza2018#maharajalawakmega2018 #galeriariani #fashionvalet #mcdonalds #kfcmalaysia
15 1
GEE SUNGGUH SUNGGUH SUGGUH TERUJA DGN FREDBACK CUSTOMER NI!! . Berat badan dia 133kg tau. Tp dia boleh turunkan brt badan dia kepada 123kg. Dah 10kg brt bdan dia hilang. . Bukan tu je. Sebelum ni dia ada masalah period yg x teratur. Period xdtg 2 tahun. Jumpa pakar sakit puan pn masalah period dia xselesai. Tp lepas amalkan teatox kita,dia dh mula period semula. . Itu salah satu kepentingan DETOX, utk betulkan hormon dlm badan kita dan buang toksin2 dlm badan. . Jom siapa nak join postage esok cepat2 whatsapp gee. Dah sampai masa untuk gee bantu korang pulak 🤗
5 1
"LAYLA KURUNG MENYERIKAN RAYA GEGADIS DI KAMPUNG HALAMAN" ______ Raya nanti, apa kata dearies gayakan Layla Kurung ni. Color yg cantik, material yang superb cun disediakan khas untuk dearies. Jangan lupa tau sekarang ladyboss nak bagi harga promo lagi iaitu RM169 sahaja sehingga 30 March. Tapi stock limited tau. Kalau nak tunggu gaji tu, boleh lah booking dulu dengan deposit serendah RM50 sahaja 😍 _______ . 🌸 LAYLA KURUNG - Peach Dahlia 🌸 . 𝙏𝙤𝙥 𝙈𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙖𝙡 : Anti Wrinkle Polyster 𝙎𝙠𝙞𝙧𝙩 𝙈𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙖𝙡 : Soft Pleated Skirt 𝙏𝙤𝙥 𝘾𝙪𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜 : Empire Cut 𝙎𝙠𝙞𝙧𝙩 𝘾𝙪𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜 : Loose Cut . 🧡BF Friendly with Nursing Zip 💚Wudhuk Easy with Sleeve Zip . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . PROMO 𝐏𝐑𝐈𝐂𝐄- RM169.00 (TAMAT 30 MARCH) 𝐃𝐞𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭 - RM50.00 Normal Price - RM179.00. . 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ . To purchase : Whatsapp 011-17950911 or click link at bio. Boleh refer @fynfiraa_catalogue for more details ♥️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #fifarasol #fifarasoltrustedagent #frraya2019 #bellaraya2019 #senafasrindu #araredpreloved #bellaammarapreloved #minazbloomingraya2019 #raya2019 #moodrayafr #lafazkankalimahcintamu #lelakikirimantuhan #bukankeranaakutakcinta #jubahsouqpreloved #baj#bajukurungibudananak #bajukurungibudananak #bajukurungmodern #bazaarpaknil #bajuconvo #bajubridesmaidmurah #bajurayameletop2019 #bajurayasedondon #bajurayamurah #icanseeyourvoicemalaysia #FifarasolRaya2019 #leeyanaraya2019
40 1
JOM DAPATKAN EARLY BIRD PRICE IAITU RM179 FREE POS 🤗 lagi banyak korang beli, lagi banyak admin bagi promo😍 Untuk pembelian combo mom and kid dapat RM15 OFF 🤗boleh book dulu serendah RM30 Shj. Sangat rugi kalau korang tak booked, admin ckp awal awal ni 😊 . 🌸ANNE ADULT🌸 ◽Code : Space Blue/Teaberry Pink/Natural Calico ◽Material I : Premium Como Crepe fabric ◽Material II : High Quality Micro Net fabric ◽Early Bird Price : RM179 free pos ◽Normal price : RM199 ◽Save up to an extra RM15 off for mom-kid set . 🌸ANNE KIDS🌸 ◽Price :- ▪2 years old : RM99 ▪4 years old : RM109 ▪6 years old : RM119 ▪8 years old : RM129 ▪10 years old : RM139 . . #fifarasol #fifarasoltrustedagent #fifarasolclothing #frraya2019 #franne #bellaraya2019 #senafasrindu #araredpreloved #fifarasolcatalogue #bellaammarapreloved #minazbloomingraya2019 #raya2019 #moodrayafr #lafazkankalimahcintamu #lelakikirimantuhan #bukankeranaakutakcinta #jubahsouqpreloved #baj#bajukurungibudananak #bajukurungibudananak #bajukurungmodern #bazaarpaknil #bajuconvo #bajubridesmaidmurah #bajurayameletop2019 #bajurayasedondon #bajurayamurah #icanseeyourvoicemalaysia #FifarasolRaya2019 #leeyanaraya2019
11 0