3 layer 9" pandan gula melaka cake. Ty pd yg order 😘 #kekpandangulamelaka #kekalorsetar #homebakery #theyatsbakery
1 0
Nasi Goreng Pandan Keju dengan ikan Dori & sambal matah.. hanya Sabtu-Minggu. #homebakery #bakerykampung
2 1
🎁 Up to 60% Discount! 24 HOURS ONLY! Gift yourself with 3Pcs/Set Corn Poppy Stainless Steel Cookie Cutter #frenchbakery #homebakery #bakerystory #bakerydesign #bakerysupplies #bakerytools #bakeryaddiction
0 0
Alhamdulillah mak kata LULUS.. Berulang dia makan. Anak2 saya pun mmg suka kuih ni..bersubgguh saya belajar trial n error. Boleh dah nak jual mak kata..PASS 😂 Kadang2 yg nampak senang dan mudah tu sebenarnya tidaak mudah pun. Entahlah, itu pendapat saya la kan. Nak jual nak bagi org makan bkn biasa biasa. Saya ada prinsip bila nak memasak dan baking. Biar mahal sikit namun puas hati. Bkn mahal tapi biasa2. Kita pun suka makan so bila org buat ala kadar tapi harga tak setanding dgn kualiti jualan, kita pun x syok kan. Itulah pesanan mak saya. Nak order whatsapps kak long pada link di bio ☝️tqu tau 💕 TO PLACE ORDER >> Whatapps Tuty 0192802820 and please do not DM for fast reply. Self Pick up Ampang Tesco & sekitar HUKM Cheras / Bdr Seri Permaisuri & Bandar Tun Razak. #ibakewithpassion Happy Baking Moms 😍 #myphotographyjourney #foodphotography #foodstyling #foo#foodstagram #photooftheday #tutyphotographyjourney #say#sayamasak #hom#homebakery #foodstagram Terima Kasih. Digalakkan order awal ya, Lagi awal lagi digalakkan. Tqu for your understanding. #pureingredients #bakedwithlove #homebakermalaysia #sayajualkek  #freshingredients #foodpassion #keksedap #sayajualbrowniessedap #rotimanis #rotitawar #homebaker #foodporn #sayamasak #foodie #foodpornmalaysia #foodviralmalaysia #premiumkek #kuihlama #cucurjawa
4 1
Morning bun Sunday in Sonoma is coming! Order morning buns $10 for 2 or $18 for 4. Banana orange zest tea cake also available $7.50 each! Order at relaxandeatbread.com #sundaymorning #sonomasunday #freedelivery #eathandmadefood #homekitchen #homebakery #eatlocal #sonomavalley
2 0
Flood Friday! . . . These bacon and eggs were part of our Valentine’s day set! Cutter: @cutitoutcutters Icing color: @americolor AmeriColor Piping bags: @grunderfullydelicious . #justrollwithitbakery #homebakery #valentinescookies #royalicing #sugarcookies #royalicingsugarcoies #smallbusiness
0 0
Giant cookie came out great!!!! Chocolate Chip cookie filled with strips of Nutella and peanut butter - gluten free of course. Now I just need to make my giant cookie and little less giant 😂😂😂😂 ——————————————————— 👉 Follow me @mes_gluten_free_bakery ——————————————————— #glutenfree #glutenfreebaking #glutenfreefoods #celiac #celiacdisease #gfbaking #wheatfree #glutenfreeliving #glutenfreelife #dfw #dallasbakery #fortworthbakery #homebakery #homebaked #cup4cup #cup4cupflour #baking #glutenfreebakedgoods #mes_gluten_free_bakery #instacookies #giantcookie #chocolatechipcookies
4 1