Tak perlu nak pakai baju dua lapis semata2 nak cover punggung bila pakai baju singkat Sarungkan je EXTENDED SKIRT TAK KEMBANG DAN TAK BEROPOL WhatsApp kak fer sekarang di 011-1132-1266 atau click je link dekat bio @starhijab.rtw untuk order
4 1
Carla Luxe Kurung korang boleh dapatkan sampai hujung bulan ni sahaja dengan harga promosi RM159 lepastu dah takde restock❗️ (no restock). So yang belum dapatkan grab sekarang okay😊 . . Promo Price RM159 Normal Price RM239 Colour : Black Laju-laju whatsapp sis sekarang sebelum licinnn okeyh! Jika berminat dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tia@tiapublika.my okeyh? 😽😽 . . Online purchase: 1)Whatsapp 0135250502 2)Dm through @tiapublika.my . - #calacara #calacarapreloved #lilypetuna #quftanempire #hha#hhauthorisedagent #zefikscollection #ana#anasrit #anasri #weedingdress #bajukanakkanak #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy #arcomyagent #ejstyle #ejstylestockist #hhauthorisedagent #hijabistahubaliceprincessdress #hijabistahubcarlaluxekurung #hijabistahubelenaluxepeplum #bajukawinmurah #bajutunang #bajunikah #bajuraya #bajukurungterkini #tiapublikamyootd
3 0
Carla Luxe Kurung korang boleh dapatkan sampai hujung bulan ni sahaja dengan harga promosi RM159 lepastu dah takde restock❗️ (no restock). So yang belum dapatkan grab sekarang okay😊 . . Promo Price RM159 Normal Price RM239 Colour : Nude Laju-laju whatsapp sis sekarang sebelum licinnn okeyh! Jika berminat dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tia@tiapublika.my okeyh? 😽😽 . . Online purchase: 1)Whatsapp 0135250502 2)Dm through @tiapublika.my . - #calacara #calacarapreloved #lilypetuna #quftanempire #hha#hhauthorisedagent #zefikscollection #ana#anasrit #anasri #weedingdress #bajukanakkanak #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy #arcomyagent #ejstyle #ejstylestockist #hhauthorisedagent #hijabistahubaliceprincessdress #hijabistahubcarlaluxekurung #hijabistahubelenaluxepeplum #bajukawinmurah #bajutunang #bajunikah #bajuraya #bajukurungterkini #tiapublikamyootd
2 0
Ruffle Top sangat syantik❤️❤️ . Top ni kalau pakai pegi dinner date dengan boyfriend cantik jugak😍 . . #HHAuthorisedAgent
3 0
Wow! Nampak simple dan excludive sangat😍 . . Ruffle Top & Tiara Tulle Skirt white color ni memang cantik sangat❤️ . . Ruffle Top Rm 49 . Tiara Tulle Skirt Rm 39 . . Exclude postage . Berminat? WhatsApp 0111 321 7206 . #HHAuthorisedAgent #HijabistaHubSkirtSeries #HijabistaHubBasics
4 0
Nak cari baju nikah yg murah?meh try Carla Luxe,confirm Meletops🍁🍁🍁 Colour : Off white Size Available : S dan M Sale Price : RM159 Berminat whatsapp sy📲0124483124 #HijabistaHubAgent #HHauthorisedagent #CarlaLuxe #BajuTunang #BajuNikah #BajuKurungModern #BajuLace #BajuKahwin #bajukonvo #trustedseller #ElenaLuxe #ArianaLuxe #BajuNikahMurah #BajuRaya2019 #ScarletDress #BajuDinner #BajuBridesmaid
1 0
Sis baju dah sampai. Gila lawa 😍 Skrip sama sepanjang tahun. Alhamdulillah ! Best jual baju raya nie, boleh dapat ramai kawan. Once dah beli, dia punya ingatan tue ya Allah. Memang terasa dekat tau... Kalau tahun lepas beli, tahun nie dia muncul lagi. Sis tau sebab sis save no 😜 . Gurau gurau manja tue biasa sangat kannn 😄 Sebab sis nie gila gila 🤣 Whatsapp : +60149052484 #hijabistahubofficialagent #HHAuthorisedAgent #teampswaniey #teampssuwwit #HijabistaHubLover #igshopmalaysia #HijabistaHubCarlaLuxeKurung #HijabistaHubElenaLuxePeplum #HijabistaHubNaliaKurung #HijabistaHubHannahPeplum #HijabistaHubBrideSeries #HijabistaHubRubyPeplum #bajuraya2019 #bajunikah #bajutunang #solemnizationoutfit #engagementoutfit #dewiremaja #dewiremaja2018 #emmamaembong #topimerah
3 0
THE ROYALE KURUNG COLOUR: BABY BLUE MATERIAL: BROCADE SIZE: S-XL (SLIDE LAST FOR MEASUREMENT) PRICE TODAY: RM 159 (NP: RM239) POSTAGE: RM 12 SM | RM 15 SS To order: WhatsApp #0173760186 / click je link di profile 🌹 #hhauthorisedagent #hijabistahubtheroyalè #brocade #bajukurungmurah #bajukurungcantik
3 0