#SUPERHOT! LAUNCHING SOON SUPER HOT “FLASH SALE” 3HARI SAHAJA! 🔥 . . Are You Ready Gais? 🔥🤩 . . Komen “READY” dekat bawah untuk Sis masukkan Uolls dalam #Waitinglist! Sale Terbakor sekarang! . #flashsale #malaysia #shopping #online #helizahelmi #cikgu #ustazah #nurse #women #sale #blouse #jubah #butik
2 0
Wott Wott!! Macam dah lama je takde sale🤭 Stay Tuned girls! kita akan up catalog esok😍 . . Siapa cepat dia dapat! turn on your post notifications 🔊 . . . . #thesdshopp #syariedesign #syariestyle #muslimahfashion #helizahelmi #neelofa #ctdk #fashion #dramatv3 #tanyaustaz #tvalhijrah #malaysia
12 0
MasyaAllah tahap kecomellan apakah ini ye? 😍! @nur@nurhelizahelmi @haz@hazwanihelmi @thehelmisfc _ Nahh hasil tangkapan dekat BERNAMA pagi tadi. Ada orang baik hati hantar gambar ni dekat sy pagi tadi. Jadi, saya pon baikhati jugaklah belanja gambar dorang kt sini. Eh? haha😆 _ Ohya! Jangan lupa ahad ni 12 malam ACDT taw!😍😍 dan dan minta jasa baik anda doakan keselamatan kakja @nurhelizahelmi dan ika @hazwanihelmi dalam misi #saveSyria okeh🤲🏻 _ HasbunaAllahu wani’mal waqeel 🎯 #helizahelmi #hazwanihelmi #helizahazwani #thehelmis #mujahidah
47 2
KUN ANTA . Mungkin ada antara kita yang rasa sedih dengan hidup, banyak ujian, dugaan dan semangat semakin hilang. Kalau ada, bacalah buku ni sebagai motivasi dan penyuntik semangat yang kian hilang tu. 😔 . Buku ni bakal menghilangkan rasa sedih yang bersarang di dada seterusnya memberi semangat baru kepada kita untuk mengharungi hidup yang mendatang. 💪 . BE YOURSELF AND BE A BETTER PERSON😊 . Whatsapp +6019-655 9705 Whatsapp +6019-655 9705 Whatsapp +6019-655 9705 . #kunanta #ustazsyedabdulkadiraljoofre #helizahelmi #FarisZulkharnane #nurelhikmah #bukukunanta #KatalogMawaddahBookstore
1 0