Nak KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ . . Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara . . Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E . . Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x . . Dapatkan sekarang ! WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
0 0
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ . . Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara . . Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E . . Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x . . Dapatkan sekarang ! WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
0 1
Rasa gelisah tak menentu, kadang-kadang tu pulak rasa emosi tak stabil tanpa sebab..stressnya! Pernah dengar produk Gel Mandian Bidara dari as.legacymalaysia tak? Ye produk ni memang sesuai kalau anda ada masalah-masalah diatas. InshaAllah boleh sembuh. Berusaha dan tawakkal, pasti berjaya. Jom dapatkan sekarang! Harga RM25 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
1 0
SET HARUMNITA 🌹🌹 💋Set yang WAJIB ada di setiap rumah utk kebahagiaan berpanjangan!!!💋 🌺Gentel Harumnita RM49.90 🌺Feminine Wash Harumnita RM25.00 🌺Pucuk Harumnita RM69.90 . Stock limited🔥 nak tahu lebih Whatsapp skrg WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
9 0
SET HARUMNITA KHUSUS UNTUK WANITA MUSLIMAH DI LUAR SANA!!!💖💖💖💖 Ramai yang suka nak cantik untuk suami ...🧕🏻 Cantik luar dan dalam depe kata🍁🍁🍁... Tapi apa kata kita tukar mindset hakak2 ye... Sebelum untuk suami you have to LOVE YOURSELF💋💋💋... Sbb apa bila kita cantik kerana org nnti cik suami tak puji dah SAKIT HATI KAN !!! Lebih baik kita menghabiskan modal untuk cinta pada diri sendiri kan... SET HARUMNITA DIDATANGKAN DENGAN 🌿GENTEL HARUMNITA SEPERTI MA JUN 🌿JUS PUCUK HARUMNITA DALAM BENTUK SACHET CAIR BOLEH TERUS MINUM 🌿HARUMNITA FEMININE WASH Ketiga-tiga produk ini sangat bagus 💖Anti penuaan 💖Melambatkan proses Manapous 💖Menyuburkan rahim 💖Memberikan tenaga 💖Menghilangkan bau badan dan miss v 💖Merawat keputihan 💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus 💖Memantapkan payudara dan punggung 💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid Tggu apa lagi banyak lagi khasiat dalam set harumnita nih boleh terus consult dengan ahkak. WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
8 0
SET HARUMNITA 🌹🌹 💋Set yang WAJIB ada di setiap rumah utk kebahagiaan berpanjangan!!!💋 🌺Gentel Harumnita RM49.90 🌺Feminine Wash Harumnita RM25.00 🌺Pucuk Harumnita RM69.90 . Stock limited🔥 nak tahu lebih Whatsapp skrg WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
9 0
Hanya kaum wanita yang mengalami sakit sengugut saja yang tahu betapa seksanya kesakitan ini. Ramai yang menghadapi sakit seperti ini dan mencari cara hilangkan senggugut dengan cepat . . Dengan adanyaa Gentel Harumnita diperbuat dengan bahan-bahan semulajadi dapat mengatasi masalah wanita diluar sana , Bila datang haid tiada lagi kerisauan setiap wanita yang pernah mengalami sengugut yang teruk . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
4 0
Hanya kaum wanita yang mengalami sakit sengugut saja yang tahu betapa seksanya kesakitan ini. Ramai yang menghadapi sakit seperti ini dan mencari cara hilangkan senggugut dengan cepat . . Dengan adanyaa Gentel Harumnita diperbuat dengan bahan-bahan semulajadi dapat mengatasi masalah wanita diluar sana , Bila datang haid tiada lagi kerisauan setiap wanita yang pernah mengalami sengugut yang teruk . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘 Postage :SM 8 // SS 12 #as.legacy_sisfel_shaedah #bizzybody #harumnita #eczematherapycream #bizzybodycream #gelmandianbidara #sabunjamshir #harumnitafeminienwash #gentelharumnita #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor
3 0