*PUCUK HARUMNITA* . ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) ) . _Kekalkan kesejahteraan rumah . ✅ Khasiat : 👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan 👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit 👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita 👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan 👍🏻 Menyingkirkan toksin 👍🏻 Mengetatkan otot faraj 👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil 👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita 👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara . . . #yeng2 #jam#jamu #diet #detox #gym #putehcandy #jamu #jamumutyara #jamumakdara #jamumoden #igshopmurah #jamubidan #tip#tipskurus #sengguguthilang #keputihanhilang #wanita #bizzyboddy #aslegacy #hamil #jerawat #jeragat #kulitcantik #slimbody #fitness #zumba #tipskurus #gentelharumnita #bodykerengga #harumnita #dutayeng2 #pucukharumnita
0 0
JOM DAPATKAN TELEKUNG NUR SHAHIDA dari @as.legacymalaysia . Telekung yg lembut dan kain sejuk, sesuai utk dipakai harian dan boleh buat persediaan utk bulan ramadhan dan raya. Pakai utk tarawih dan solat hari raya 🌹 . Sape nak komen “NAK” ye ☺️ . . . #aslegacy #telekung #detox #kahwin #ali#aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacypuchong #health #webstagram #codpuchong #codsunway #sembelit #kurus #nakkurus #harumnita #bizziboddy #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #baubadan #perapatvagina #keputihan #keputihangatal #obatkeputihan #skincare #nakkuruscepat #teamkakyan #auraInsta #aurainstabatch26
0 0
✨TELEKUNG AS LEGACY✨ 🌸 Material: Cotton 🌸 Warna: Putih 🌸 Detailing: Sulaman Kerawang dgn 3 warna pilihan iaitu *Baby Pink, Baby Blue dan Lilac*. Telekung ini didatangkan dengan beg khas bersulam utk penyimpanan telekung. 🌸 Sizing: Lihat Katalog Gambarajah 🌸 Harga Jual: RM129 Semenanjung RM134 SS $50 Sgpore & Brunei . Jom dapatkan satu. Boleh prepare utk terawih nanti. Nak pakai harian sekarang pon boleh 💃🏻 . . . #aslegacy #telekung #detox #kahwin #ali#aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacypuchong #health #webstagram #codpuchong #codsunway #sembelit #kurus #nakkurus #harumnita #bizziboddy #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #baubadan #perapatvagina #keputihan #keputihangatal #obatkeputihan #skincare #nakkuruscepat #teamkakyan #auraInsta #aurainstabatch26
1 0
Selamat petang.. dah petang pon masih bertenaga.. Haa.. nak tau apa rahsia? Gentel Harumnita la.. . Badan sihat dalaman wanita pon terjaga..gitu 😉 . . . #aslegacy #langsing #detox #kahwin #ali#aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacypuchong #health #webstagram #codpuchong #codsunway #sembelit #kurus #nakkurus #harumnita #bizziboddy #bidara #aliffsyukriterlajaklaris #baubadan #perapatvagina #keputihan #keputihangatal #obatkeputihan #skincare #nakkuruscepat #teamkakyan #auraInsta #aurainstabatch26
3 0
BAJU RAYA TAK MUAT 😱😱 . . TOLONG !! TOLONG !!! . . 2 Hari lepas try baju raya lelama dah tak muat .. Macam mana ni .. 😱😱 . . Eh buat apa risau SET COMBO BIZZI BODY kan ade !! Masih sempat weyhh nak kurangkan inchi pinggang ni sebelum raya . . #biz#biz#biz#biz#bizziflushka #bizzibodymelaka #bizziflushmelaka #biz#bizziboddyslimmingmelaka #bizziflush #biz#bizziboddyflush #bizziflushselangor #bizziflushmelaka #bizziboddyslimmingmelaka #bizzibodymalaysia #bizziboddyflush #asl#asl#aslegacy #aslegacymalaysia #datoalifsyukri #zarinazainuddin #awetmuda #jamu #minumanbotani #sayangsuami #aslegacy #ali#aliffsyukri #terlajaklaris #shahida #femininewashharumnita #femininewashmelaka #femininewashharumnitamelaka #aslegacy #harumnita #ohabangkosmetik #biz#bizzibodycontourcream #mandianbidara #melaluecatherapycream #sabunjamshirmelaka #bizzibodycontourcream #bizziflush #melaka #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #aslegacyhq
2 0
hidup kita mcm kain kosong la mula2 dari warna putih...tapi kita yg corakkan warna apa yg kita nak pilih.......dah salah pilih warna x boleh padam kena cari tempat lain utk cat warna baru.... . Kadang2 saya ni putus asa nak hidup...penat....banyaknya masalah....tapi saya fikir selalu la compare diri kita dgn orang lain betapa untungnya diri kita ni kan...selagi mata ni x tertutup selagi tu ujian selalu ada...tabah dan tidak je....redha dan tidak...sebelum ni nak buat apa2 takut sangat apa org kata!!! sekarang ni saya ikut gerak hati je sebab saya yakin apa yg saya buat adalah yg terbaik ........ . Panjang lebar bersyarah sebenarnya nak bgtau je kalau stress,penat,sakit2 badan,susah tidur malam dan perlukan ketenangan ni jom amalkan mandian bidara Insya Allah banyak khasiat dia dalam Al Quran pun berulang2 kali sebut...jgn stress2 ok nanti boleh kena tekanan perasaan..... . . Nak cuba komen ‘nak’ kita reply nanti harga RM 25.00 sahaja.. . #shahidadherbs #fashasandha #datoaliffsyukriterlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy #bizzyboddy #mandianbidara #harumnita #creamenzema #asl#aslegacyampang #aslegacycheras #aslegacykl #aslegacy
2 0
open for Pre-order , koleksi raya meletop.material telah diupgrade lagi dari edisi sebelum ni. koleksi premium . . #shahidadherbs #fashasandha #datoaliffsyukriterlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy #bizzyboddy #mandianbidara #harumnita #creamenzema #asl#aslegacyampang #aslegacycheras #aslegacykl #aslegacy #alifsyukri
1 0