. Kalau tengok depan2 handsock warna merah ni, boleh jatuh hati tau. Sesetengah orang tak berani nak grab warna merah sebab macam errrgh, terang sangat kan? Come on girls, merah kan warna confident. Just wear it. 😎 . @itsdshazal is wearing #han#handsockla in RED colour code dhs10ssh. . #handsockmurah #handsockcomel #handsockbold #handsockselesa #muhasabahdiri #tutupaurat #handsock #coverhand #coverhandootd
4 0
🍃 *HANDSOCK LILY(Plus Size 30cm)* 🍃 👉Dwicolour 👉Plain 👉30cm 👉Plus size 👉Lycra 👉 Pergelangan tangan +/-18 cm 👉 Hujung handsock +/- 25 cm ====================== 🌹 Sepasang🌹 ====================== 👉🏻RM 12 + Pos (RM8 SM/RM10 SS) ====================== 🌹 *10 Pasang*🌹 ====================== 👉🏻RM10.50 Sepasang ======================== 🌹 *100 Pasang*🌹 ======================== 👉🏻RM 8.00 Sepasang P/S: 👉 Warna di dalam gambar ada yang agak berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. *NSMC*, _Glorifies Your Inner Beauty_! #handsock #handsockmurah #handsocknsmc #handsockselesa
5 0
Wow March Sale masih berlangsung laa 😱💥 . Nak tahu apa yang menarik untuk Sale kalini? . Korang just beli 3 pasang je mana mana handsock/stokin dah dapat FREE 1 calendar + FREE 1 stokin random tauu 💥💥 BESTNYAA!! . Jom lah grab sales ni sementara stock freebies masih ada ni 🤗 dah habis takkan ada dah promo macam ni tau hehe ✨ . Nak order? Korang boleh ws admin ke +6014-5181811 atau nak mudah tekan link dibio 🌸 . . #teamedelweiss #handsock #handsocklawa #handsockmurah #handsockcantik #handsockmuslimah #handsockselesa #handsocksejuk #handsockdalila #handsockdalilaxl #handsockruffle #handsockplain #handsockbella #handsockdwitone #handshirt #sto#stokinl #stokinmuslimah #stokinhenna #stokinplain #stokinsoka #stokinbercorak #stokinsilvy #stokinkanik #stokinmurah #stokinselesa #stokinsejuk #stokinpanjang #stokintebal #stokincantik #stokin
3 0
Dah bosan asyik pakai stokin plain je. Sampai ada yang tegur, boleh mengundang kemurungan ni. ¦ ¦ Haaa jom bertukar dengan Cherry Sock ni. Dengan corak yang cantik, ehh ada banyak warna pilihan tau. Yang paling best tapak hitam. So, dah tak perlu sental beriya kalau kotor. 😍 ¦ ¦ P/S: 👉 Warna di dalam gambar ada yang agak berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. . #sto#stokink #handsock #stokin #stokinmuslimah #stokinmurah #stokinmurahmalaysia #handsockborong #handsockmurah #dwitonehandsock #lycrahandsock #handsockcomel #handsockcute #handsockbercorak #handsockcantik #pemboronghandsock #handsockborongmurah #handsockcotton #handsockmurahmalaysia #handsockselesa #handsockselesamalaysia #handsocklawa #handsockborongmalaysia #handsockjimat #handsockjimatmalaysia #handsocklace #handsockpalingcantik #handsockjari #handsockdwitone #kedaihandsocknsmc
4 0
🌸 Adra Handsock 🌸 . 🌼Material mosscrepe, stretchable, sejuk, serap peluh dan sangat selesa dipakai . 🌼Panjang sampai atas siku, panjang 37cm, lebar hujung 10.5cm,pangkal 7.5cm (fit dari S hingga XL) . 🌼Jahitan yang kemas, ada design double ruffle yang membuatkan anda rasa yakin dan menawan . 🌼 pilihan warna- warna yang ni cantik dan menarik. . 🌼Di pack dalam beg comel untuk memastikan handsock di jaga rapi Harga : RM15 / pasang #han#handsocksa #handsock #handsockselesabysallyna #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockrenda #handsockmalaysia #handsockdalila #handsockadra #handsockruffle #handsockdoubleruffle #handsockpengantin #handsockcomel #handsockscantik #handsockplain #handsockexclusive #handsocktravel
1 0
🌸 Adra Handsock 🌸 . 🌼Material mosscrepe, stretchable, sejuk, serap peluh dan sangat selesa dipakai . 🌼Panjang sampai atas siku, panjang 37cm, lebar hujung 10.5cm,pangkal 7.5cm (fit dari S hingga XL) . 🌼Jahitan yang kemas, ada design double ruffle yang membuatkan anda rasa yakin dan menawan . 🌼 pilihan warna- warna yang ni cantik dan menarik. . 🌼Di pack dalam beg comel untuk memastikan handsock di jaga rapi Harga : RM15 / pasang #han#handsocksa #handsock #handsockselesabysallyna #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockrenda #handsockmalaysia #handsockdalila #handsockadra #handsockruffle #handsockdoubleruffle #handsockpengantin #handsockcomel #handsockscantik #handsockplain #handsockexclusive #handsocktravel
1 0
🌸 Adra Handsock 🌸 . 🌼Material mosscrepe, stretchable, sejuk, serap peluh dan sangat selesa dipakai . 🌼Panjang sampai atas siku, panjang 37cm, lebar hujung 10.5cm,pangkal 7.5cm (fit dari S hingga XL) . 🌼Jahitan yang kemas, ada design double ruffle yang membuatkan anda rasa yakin dan menawan . 🌼 pilihan warna- warna yang ni cantik dan menarik. . 🌼Di pack dalam beg comel untuk memastikan handsock di jaga rapi Harga : RM15 / pasang #han#handsocksa #handsock #handsockselesabysallyna #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockrenda #handsockmalaysia #handsockdalila #handsockadra #handsockruffle #handsockdoubleruffle #handsockpengantin #handsockcomel #handsockscantik #handsockplain #handsockexclusive #handsocktravel
2 0