Throwback! 1 year ago, I took this picture of link in the mountain here in 🇨🇭 Last week I sprained my ankle at the Grand Canyon 🇺🇸 and it still hurt🤕😭 I can't "walk" with out crutches so I'm not able to takes pictures for now... 😥😖
7 1
* キッズ周年イベント✨ グリーンキッズ達の ダンス発表会を行いました😇 みんな元気よく踊ることができました😃 また、プールでは無料開放を行い、ダンススクール生や、お友達を誘ってプールで遊びました😊✨ 外ではヨーヨー釣り、スーパーボールすくいを行いました(^ω^)遊び終わったあとはポッキンアイスを鳥居コーチからもらい、みんなニコニコでした😇 いよいよ来週で周年イベント最終週です。最後の週はイベントレッスンです😃 皆様のご参加お待ちしております!! #gsc#グリーンスポーツクラブ #4周年#キッズダンス #キッズスイミング#名古屋市港区 #スイミング生募集 #ダンススクール生募集
3 0
❎AKU BENCI MUKA HODOH AKU! ❎ . . Tengok cermin je confirm hati luluh punca muka breakout aku ni! . . Miss J siap bawak tentera dia lagi time hormon tak betul! . . But bila ada serum mimpimika ni dua hari je terus kecut jerawat! . . Bukan tu je muka makin flawless bak hang! . . Dah yakin nak keluar memane pasni! . . Tak diejek dan dikata lagi ramai orang punca jerawat aku tu ! . . Haa sesiapa yang ada masalah breakout meh order serum dengan nora okay! whatsapp je 📲01111497252 sekarang! . . Nora akan bagi freegift kepada sesiapa yang beli 2 item ke atas tau! 🎁 . . 🌻TRUSTED AGENT MIMPIMIKA IPOH MMTA 007 📲01111497252 ( CLICK LINK IN BIO ) 🚗COD IPOH PERAK ( CLICK ON STORY HIGHLIGHT ) 📥POSTAGE ON MONDAY-THURSDAY 🎁FREEGIFT FOR 2 ITEM AND ABOVE . . #mimpimika #mimpimikateam #mimpimikalegacy #mimpimikaproduct #mimpimikaipoh #ipohperak #ipohmali #ipohipohajer #cod#codperak #codmurahipoh #cod #sayajual #sayajualserum #sayajualkolagen #sayajualcolagen #sayajualteatox #sssserum #serumipoh #codserumipoh #serummimpimika #serummurah #takglowtakmimpimikalah #glowingsampaisilau #glowskin #teatoxkurus #teatoxputih #gsc #gscmm #gscmmpink #gscmmmpink
6 0
❎AKU BENCI MUKA HODOH AKU! ❎ . . Tengok cermin je confirm hati luluh punca muka breakout aku ni! . . Miss J siap bawak tentera dia lagi time hormon tak betul! . . But bila ada serum mimpimika ni dua hari je terus kecut jerawat! . . Bukan tu je muka makin flawless bak hang! . . Dah yakin nak keluar memane pasni! . . Tak diejek dan dikata lagi ramai orang punca jerawat aku tu ! . . Haa sesiapa yang ada masalah breakout meh order serum dengan nora okay! whatsapp je 📲01111497252 sekarang! . . Nora akan bagi freegift kepada sesiapa yang beli 2 item ke atas tau! 🎁 . . 🌻TRUSTED AGENT MIMPIMIKA IPOH MMTA 007 📲01111497252 ( CLICK LINK IN BIO ) 🚗COD IPOH PERAK ( CLICK ON STORY HIGHLIGHT ) 📥POSTAGE ON MONDAY-THURSDAY 🎁FREEGIFT FOR 2 ITEM AND ABOVE . . #mimpimika #mimpimikateam #mimpimikalegacy #mimpimikaproduct #mimpimikaipoh #ipohperak #ipohmali #ipohipohajer #cod#codperak #codmurahipoh #cod #sayajual #sayajualserum #sayajualkolagen #sayajualcolagen #sayajualteatox #sssserum #serumipoh #codserumipoh #serummimpimika #serummurah #takglowtakmimpimikalah #glowingsampaisilau #glowskin #teatoxkurus #teatoxputih #gsc #gscmm #gscmmpink #gscmmmpink
10 0
❎AKU BENCI MUKA HODOH AKU! ❎ . . Tengok cermin je confirm hati luluh punca muka breakout aku ni! . . Miss J siap bawak tentera dia lagi time hormon tak betul! . . But bila ada serum mimpimika ni dua hari je terus kecut jerawat! . . Bukan tu je muka makin flawless bak hang! . . Dah yakin nak keluar memane pasni! . . Tak diejek dan dikata lagi ramai orang punca jerawat aku tu ! . . Haa sesiapa yang ada masalah breakout meh order serum dengan nora okay! whatsapp je 📲01111497252 sekarang! . . Nora akan bagi freegift kepada sesiapa yang beli 2 item ke atas tau! 🎁 . . 🌻TRUSTED AGENT MIMPIMIKA IPOH MMTA 007 📲01111497252 ( CLICK LINK IN BIO ) 🚗COD IPOH PERAK ( CLICK ON STORY HIGHLIGHT ) 📥POSTAGE ON MONDAY-THURSDAY 🎁FREEGIFT FOR 2 ITEM AND ABOVE . . #mimpimika #mimpimikateam #mimpimikalegacy #mimpimikaproduct #mimpimikaipoh #ipohperak #ipohmali #ipohipohajer #cod#codperak #codmurahipoh #cod #sayajual #sayajualserum #sayajualkolagen #sayajualcolagen #sayajualteatox #sssserum #serumipoh #codserumipoh #serummimpimika #serummurah #takglowtakmimpimikalah #glowingsampaisilau #glowskin #teatoxkurus #teatoxputih #gsc #gscmm #gscmmpink #gscmmmpink
9 0
. . bukan hanya perlu . . pilih jalan yang . . salah atau betul . . senang atau susah . . . brave to do . . brave to deal . . think before . . after no tengss . . #sleepless #tidurlahhhhh #sukmaperak2018 #restwell #gsc #tgv
7 0