Terima kasih kepada Tuan Beh Kok Hong daripada Kuala Lumpur yang menggunakan perkhidmatan My Campus Car Rental Uniten. Kereta personal baru eksiden terus call kami nak sewa kereta 😎 Perlukan Kereta Sewa? Hubungi cepat2 team kami utk tempahan awal πŸ‘‡ CONTACT US : +6011-39217012(hazi) / +60132984919(syahid) atau click je Whatsapp link : --> www.gmwhatsapp.com/MCCRUniten layari laman web kami untuk tempahan secara atas talian seperti link di bawah ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://www.gogreenmatrix.com/?jis=361 Untuk lihat review pelanggan kami sila ke http://web.facebook.com/MCCRUnitenPutrajaya dan jangan lupa like page kami 😍😍😍 www.mycampuscarrental.com #MyCampusCarRentalUniten #GreenMatrix #GoGreenMatrix #YourTravelSolution #GreenMatrixYourTravelSpace #TravelInnovator #TouristWithFamily #DontSpoilYourHoliday #QuickEasySecure #SaveTime #TipTopService #BookingLessThan5Mins #NationWideSupport #Full2FullFuel #UCanTrustUs #PeaceOfMind #HassleFree #Aim4ZeroComplain #WeConnectHappiness #Convenience #YourSmartChoice #YourOnlineCompanion #WeRunOurBusinessWithSoul
12 1
Cantik n comel je [email protected] ni 😍😘 . Sewa kereta nak pergi jenjalan n beli barang asas keperluan . Tq korang for using #MyCampusGreenMatrix . Korang memang terbaik 😘 . Sesiapa lagi ada masalah pengangkutan di area #per#perlis boleh rojer ya . . . www.mycampuscarrental.com . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
36 0
Cantik dan ayu je kan Ziera n kengkawan ni ? 😍😘 . Sewa kereta nak pusing2 perlis jenjalan cari ais kacang katanya . Maklum lah musim panaih sekang 🀣πŸ”₯ . Hihi . Peghelih sekarang memang panaih bakhang πŸ”₯ korang semua jangan lupa minum air yang secukupnya taw . . Terima kasih ziera kerana menggunakan servis #MyCampusGreenMatrix . 😘 sesiapa yang ada masalah takde kenderaan nak pergi jenjalan cari ais kacang macam Ziera n the geng ni boleh rojer ye 😘 . 0129489865 / www.mycampuscarrental.com . #mybigwhy #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
49 2
Agree πŸ’ͺ . Terlalu ramai orang fokus pada masalah sehingga terlupa nak cari jalan penyelesaian . Apepun masalah perlu diselesaikan 😊 . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
15 0