Cuptime - på väg mot Aranäs Open👊#huddingehk #blåvitafamiljen #blåhjärtat #ggv #hhkblå #hhkvit
81 2
Terima kasih my dear cust sbb dah repeat beli dgn kami utk kali kedua 😍 . Cust suka warna emerald green & bukan warna ni je yg cantik2 tau banyak lagi warna yg cantik2 😉 . Jom order lekaihhh utk pakai hari raya nanti !!! . Whatsapp 0134679041 . #feedbackbycikdashop #snowcapmurah #snowcapberhantu #snowcapviral #snowcapborongmurah #snowcapmalaysia #innermurah #innermurahmalaysia #innerterkini #innerselesa #innerviral #instafemes #neelofa #lofattah #fattahamin #ctdk #elfiraloy #emmamaembong #fazura #sufiansuhaimi #cumicumi #pematahhati #haelhusaini #jampi #fitriharis #cintafatamorgana #ggv #gemagegarvaganza #igmonsta #cikguseo
11 1
Bila korang ada membe mengaji sedap macam Ali be like... . Tag sikit kawan korang tu. Haha. . Bulan2 puasa ni. Try lah. Banyakkan Quran dari yang lain. Tak salah pun nak enjoy music, tapi bahagi2kan. Time time bulan ni, try lebihkan dengan Quran. Haa. . . #SadoMacamAli #Mengaji #Qari #Teega #Unic #ggv #cendol #lagisyantik
17 0
INANNA Dress Long Sleeve With Hood (RJ05/FP) with Polynesia Tribal Printing.⠀ ⠀ 🕵🏻‍♀ Did you know? ⠀ Polynesia is one of the famous tribal tattoo design. Polynesian chiefs wore tattoos as symbols of power, and their designs were not only aesthetically elaborate, but they told a story about the culture.⠀ ⠀ Model: @mrock23⠀ 📸: @tashserena⠀ #gadogadovienna #ggv #jacketmen #fashion #streetfashion #inspiring #hoodie #shipibo #print #tattoowear #tribal #festivalwear #alternativefashion #psy #psytrance #trance #ozora #samsa #tribalprint #tribalart #ethnic #undergroundfashion
26 0