Feedbacks from our lovely customer ğŸ˜ğŸ’ž Ramai taw dah try RATU ni. Dan ramai jgk customer yg repeat order. Ni semua sbb dorg tahu RATU sgt berkesan. Alhamdulillah RATU dah tlg rmai org utk krus taw...👏🏼😊 . Oke awak mcm mane? Tak nak ke? Tak kan nak tgk je org lain pakai xs/s. Tak best la mcm tu. Jom la same2 kite kurus okay?? 😘 Meh wasap Rara, InsyaAllah Rara guide korg cara yg btol consume RATU dan sama2 kite kurus..ğŸ’ªğŸ»ğŸ‘ğŸ¼ğŸ’ž . . Jom wasap Rara 0173217507 atau tekan link di bio utk tips2 kurus dan cara consume ratu dgn berkesan. Rara guide korg semua 😘 . . 💙 1 BOX ( 15 sachet ) . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . SEMENANJUNG MALAYSIA: . . ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 69 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 138 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 200 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . ..................................................................... . SABAH / SARAWAK ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 75 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 150 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 225 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . . . COD 🚗🚘 🚗 KOTA BHARU 🚗 PENGKALAN CHEPA 🚗 KUBANG KERIAN 🚗 SELURUH KELANTAN . #raraslimmingexpert #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #rat#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
0 0
Feedbacks from our lovely customer ğŸ˜ğŸ’ž Ramai taw dah try RATU ni. Dan ramai jgk customer yg repeat order. Ni semua sbb dorg tahu RATU sgt berkesan. Alhamdulillah RATU dah tlg rmai org utk krus taw...👏🏼😊 . Oke awak mcm mane? Tak nak ke? Tak kan nak tgk je org lain pakai xs/s. Tak best la mcm tu. Jom la same2 kite kurus okay?? 😘 Meh wasap Rara, InsyaAllah Rara guide korg cara yg btol consume RATU dan sama2 kite kurus..ğŸ’ªğŸ»ğŸ‘ğŸ¼ğŸ’ž . . Jom wasap Rara 0173217507 atau tekan link di bio utk tips2 kurus dan cara consume ratu dgn berkesan. Rara guide korg semua 😘 . . 💙 1 BOX ( 15 sachet ) . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . SEMENANJUNG MALAYSIA: . . ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 69 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 138 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 200 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . ..................................................................... . SABAH / SARAWAK ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 75 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 150 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 225 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . . . COD 🚗🚘 🚗 KOTA BHARU 🚗 PENGKALAN CHEPA 🚗 KUBANG KERIAN 🚗 SELURUH KELANTAN . #raraslimmingexpert #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #rat#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
0 0
Feedbacks from our lovely customer ğŸ˜ğŸ’ž Ramai taw dah try RATU ni. Dan ramai jgk customer yg repeat order. Ni semua sbb dorg tahu RATU sgt berkesan. Alhamdulillah RATU dah tlg rmai org utk krus taw...👏🏼😊 . Oke awak mcm mane? Tak nak ke? Tak kan nak tgk je org lain pakai xs/s. Tak best la mcm tu. Jom la same2 kite kurus okay?? 😘 Meh wasap Rara, InsyaAllah Rara guide korg cara yg btol consume RATU dan sama2 kite kurus..ğŸ’ªğŸ»ğŸ‘ğŸ¼ğŸ’ž . . Jom wasap Rara 0173217507 atau tekan link di bio utk tips2 kurus dan cara consume ratu dgn berkesan. Rara guide korg semua 😘 . . 💙 1 BOX ( 15 sachet ) . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . SEMENANJUNG MALAYSIA: . . ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 69 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 138 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 200 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . ..................................................................... . SABAH / SARAWAK ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 75 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 150 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 225 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . . . COD 🚗🚘 🚗 KOTA BHARU 🚗 PENGKALAN CHEPA 🚗 KUBANG KERIAN 🚗 SELURUH KELANTAN . #raraslimmingexpert #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #rat#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
0 0
Ramai pakat tanya. DYXY ni lulus KKM tak? . Haruslah LULUS KKM DENGAN JAYANYA sebab ingredients di dalam Dyxy Cosmetics 100% bahan natural. Tak rosakkan muka tapi boleh RAWAT kulit muka. . Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics? . ♥Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless. . ♥BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain. . ♥Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM. . ♥DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream. Nak order?? jom whatsapp sis . 📲0164806268 atau 👉click link order dkt bio . 📲0164806268 atau 👉click link order dkt bio #dyxy #dyxycosmetic #dyxyyan #teamcikgudyxy #teamfl #cod #dyxyoriginal #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #freegift #infodyxy #cantik #glowing #offer
1 0
Baru make nuamoorea jerawatku kok makin byk, nambah kusem, nambah jelek hikss😣 Mbk shayyy itu namanya detoks, disabarin aja y jgn curhat ketetangga ntr dibully curhat ma saya aja biar saya semangatin percaya deh stlh jelek2 diawal bakal cantik diakhir, yuk jadikan dirimu sebagai artis nuamoorea selanjutnya 😍😍 Konsul/order/join 083834044092(member resmi) #subhanallahwabihamdihi #amooreapasuruan #nuamooreapasuruan #amooreadep #amooreaungu #memberamoorearesmi #testiamoorea #amooreaoke #bisnisamoorea #bakulamoorea #bakulsabun #kulitsehat #amanalamisehat #tempelbilasamoorea #Tariopenorder #pesanAmooreatari #freegift #SKberlaku😉
0 0
Feedbacks from our lovely customer ğŸ˜ğŸ’ž Ramai taw dah try RATU ni. Dan ramai jgk customer yg repeat order. Ni semua sbb dorg tahu RATU sgt berkesan. Alhamdulillah RATU dah tlg rmai org utk krus taw...👏🏼😊 . Oke awak mcm mane? Tak nak ke? Tak kan nak tgk je org lain pakai xs/s. Tak best la mcm tu. Jom la same2 kite kurus okay?? 😘 Meh wasap Rara, InsyaAllah Rara guide korg cara yg btol consume RATU dan sama2 kite kurus..ğŸ’ªğŸ»ğŸ‘ğŸ¼ğŸ’ž . . Jom wasap Rara 0173217507 atau tekan link di bio utk tips2 kurus dan cara consume ratu dgn berkesan. Rara guide korg semua 😘 . . 💙 1 BOX ( 15 sachet ) . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . SEMENANJUNG MALAYSIA: . . ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 69 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 138 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 200 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . ..................................................................... . SABAH / SARAWAK ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 75 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 150 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 225 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . . . COD 🚗🚘 🚗 KOTA BHARU 🚗 PENGKALAN CHEPA 🚗 KUBANG KERIAN 🚗 SELURUH KELANTAN . #raraslimmingexpert #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #rat#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
2 0
Feedbacks from our lovely customer ğŸ˜ğŸ’ž Ramai taw dah try RATU ni. Dan ramai jgk customer yg repeat order. Ni semua sbb dorg tahu RATU sgt berkesan. Alhamdulillah RATU dah tlg rmai org utk krus taw...👏🏼😊 . Oke awak mcm mane? Tak nak ke? Tak kan nak tgk je org lain pakai xs/s. Tak best la mcm tu. Jom la same2 kite kurus okay?? 😘 Meh wasap Rara, InsyaAllah Rara guide korg cara yg btol consume RATU dan sama2 kite kurus..ğŸ’ªğŸ»ğŸ‘ğŸ¼ğŸ’ž . . Jom wasap Rara 0173217507 atau tekan link di bio utk tips2 kurus dan cara consume ratu dgn berkesan. Rara guide korg semua 😘 . . 💙 1 BOX ( 15 sachet ) . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . SEMENANJUNG MALAYSIA: . . ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 69 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 138 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 200 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . ..................................................................... . SABAH / SARAWAK ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 75 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 150 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 225 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . . . COD 🚗🚘 🚗 KOTA BHARU 🚗 PENGKALAN CHEPA 🚗 KUBANG KERIAN 🚗 SELURUH KELANTAN . #raraslimmingexpert #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #rat#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
2 0
Feedbacks from our lovely customer ğŸ˜ğŸ’ž Ramai taw dah try RATU ni. Dan ramai jgk customer yg repeat order. Ni semua sbb dorg tahu RATU sgt berkesan. Alhamdulillah RATU dah tlg rmai org utk krus taw...👏🏼😊 . Oke awak mcm mane? Tak nak ke? Tak kan nak tgk je org lain pakai xs/s. Tak best la mcm tu. Jom la same2 kite kurus okay?? 😘 Meh wasap Rara, InsyaAllah Rara guide korg cara yg btol consume RATU dan sama2 kite kurus..ğŸ’ªğŸ»ğŸ‘ğŸ¼ğŸ’ž . . Jom wasap Rara 0173217507 atau tekan link di bio utk tips2 kurus dan cara consume ratu dgn berkesan. Rara guide korg semua 😘 . . 💙 1 BOX ( 15 sachet ) . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . SEMENANJUNG MALAYSIA: . . ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 69 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 138 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 200 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . ..................................................................... . SABAH / SARAWAK ğŸ’ž 1 BOX 👉🏼 RM 75 ( add postage rm8 ) ğŸ’ž 2 BOX 👉🏼 RM 150 ( FREE POSTAGE ) ğŸ’ž 3 BOX 👉🏼 RM 225 ( FREE POSTAGE & GIFT ) . . . COD 🚗🚘 🚗 KOTA BHARU 🚗 PENGKALAN CHEPA 🚗 KUBANG KERIAN 🚗 SELURUH KELANTAN . #raraslimmingexpert #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #rat#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift
4 0