Selain dapat merawat masalah kulit uolls ada lagi yang best pasal #tre#tre#treatmentboosterserum ni. Bau rose 🌹ala ala macam sirap bandung. Rasa macam nak teguk pun ada. Tapi bau tu bukanlah kuat sangat juz bau manja manja je bila uolls hidu. Sis pilih bau rose ni bukan sesaja tau. Ada sebabnya. Salah satunya sis memang suka dengan bau rose. Rasa tenang je bila bau. Ada banyak kebaikan rose essence ni kalau uolls nak tau. Antaranya: 1. Antibakteria. Ia dapat membantu merawat masalah jerawat. 2. Dapat mengurangkan bintik bintik hitam pada wajah. 3. Melindungi kulit rosak daripada sinaran matahari. 4. Membantu melembapkan kulit. 5. Sebagai aromaterapi. Apabila hidu je bau rose ia dapat relaxkan minda uolls yang tengah berserabut tu. - - So dah tau kan kenapa sis pilih bau rose ni. Bukan setakat dapat merawat kulit tapi sebagai aromaterapi jugak. Yang stress tu memang elok ada sebotol #treatmentboosterserum. WA: +60172686781 #rafaelabeaute #treatmentboosterserum #ser#seruml #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropship
1 0
Selain dapat merawat masalah kulit uolls ada lagi yang best pasal #tre#tre#treatmentboosterserum ni. Bau rose 🌹ala ala macam sirap bandung. Rasa macam nak teguk pun ada. Tapi bau tu bukanlah kuat sangat juz bau manja manja je bila uolls hidu. Sis pilih bau rose ni bukan sesaja tau. Ada sebabnya. Salah satunya sis memang suka dengan bau rose. Rasa tenang je bila bau. Ada banyak kebaikan rose essence ni kalau uolls nak tau. Antaranya: 1. Antibakteria. Ia dapat membantu merawat masalah jerawat. 2. Dapat mengurangkan bintik bintik hitam pada wajah. 3. Melindungi kulit rosak daripada sinaran matahari. 4. Membantu melembapkan kulit. 5. Sebagai aromaterapi. Apabila hidu je bau rose ia dapat relaxkan minda uolls yang tengah berserabut tu. - - So dah tau kan kenapa sis pilih bau rose ni. Bukan setakat dapat merawat kulit tapi sebagai aromaterapi jugak. Yang stress tu memang elok ada sebotol #treatmentboosterserum. WA: +60172686781 #rafaelabeaute #treatmentboosterserum #ser#seruml #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropship
0 0
Siapa yang tak ada lagi quickie blush ni? Code hemera ni sangat sesuai utk semua jenis kulit. Actually kalau pakai hemera ni, muka akan nampak runcing tau. Selalu tengok kak Love pakai macam dia buat strobing or bronzing macam tu. Anti acne lagi. Rugi kalau tak cuba sebab this is a limoted edition blusher! Get yours now. . . #beauty #moisturizer #tintedmoisturizer #blusherstick #quickieblusher #quickyblusher #serum #face #fac#faceserum #concealer #eyebrows #eyebrowperfector #scrub #mak#makeuprial #24kgold #24kgoldserum #faceserum #makeupserum #ynasakinah #shazreeyanashukri #fizakamaruzaman #erinleola #erinleolamakeupartist #mua #makeup #makeupartist #doctox #cosmetic
7 1
Kamu yakin tubuh kamu sudah cukup vitamin C? Tidak hanya hanya tubuh saja yg perlu vitamin, kulit kita juga perlu vitamin lohh! . Perlu kamu ketahui, kulit yg kekurangan vitamin C akan mengundang masalah jerawat, bruntusan, pori-pori lebar, kulit kusam, gelap dan tidak sehat.. . Kandungan dan Manfaat Vitamin C Serum: 1. Mencegah dan memperbaiki sel kulit yg mati akibat sinar uv, jerawat, dan alergi kosmetik 2. Glutathione yg mengandung anti oksidan, mencerahkan kulit seketika, menghaluskan dan mengecilkan pori-pori 3. Asid Hyaluronik yg dapat memelihara kelembapan pada kulit, membuat kulit lebih halus dan kenyal 4. Ekstrak daun saxifraga bersifat astringent 5. Ekstrak akar pohon peony bersifat anti radang 6. Ekstrak buah delima yg dapat mencegah penuaan dini . Cara pemakaian: 1. Cuci muka terlebih dahulu 2. Teteskan 1-2 vcs ke jari yg bersih 3. Usapkan pada wajah (sebelum tidur) Info pemesanan hubungi👇 📱 081358662887 #vitamin #vitamincserum #ser#serumwajah #serummuka #serumwajah #serummurah #serumglowing #serumjafra #serumaninho #serums #serumgold #serumjerawat #serumvitaminc #serumviral #serumkorea #serumroyaljelly #serumpemutih #serummalaysia #serumvitc #faceserum #serumantiaging #serumbotox #serumwhitening #tabitaskincare #krimwajah #krimwajahmurah #pemutihwajah #pemutihwajahampuh #pemutihbadanampuh #hbwhiteningZ
3 0
Kamu yakin tubuh kamu sudah cukup vitamin C? Tidak hanya hanya tubuh saja yg perlu vitamin, kulit kita juga perlu vitamin lohh! . Perlu kamu ketahui, kulit yg kekurangan vitamin C akan mengundang masalah jerawat, bruntusan, pori-pori lebar, kulit kusam, gelap dan tidak sehat.. . Kandungan dan Manfaat Vitamin C Serum: 1. Mencegah dan memperbaiki sel kulit yg mati akibat sinar uv, jerawat, dan alergi kosmetik 2. Glutathione yg mengandung anti oksidan, mencerahkan kulit seketika, menghaluskan dan mengecilkan pori-pori 3. Asid Hyaluronik yg dapat memelihara kelembapan pada kulit, membuat kulit lebih halus dan kenyal 4. Ekstrak daun saxifraga bersifat astringent 5. Ekstrak akar pohon peony bersifat anti radang 6. Ekstrak buah delima yg dapat mencegah penuaan dini . Cara pemakaian: 1. Cuci muka terlebih dahulu 2. Teteskan 1-2 vcs ke jari yg bersih 3. Usapkan pada wajah (sebelum tidur) Info pemesanan hubungi👇 📱 081358662887 #vitamin #vitamincserum #ser#serumwajah #serummuka #serumwajah #serummurah #serumglowing #serumjafra #serumaninho #serums #serumgold #serumjerawat #serumvitaminc #serumviral #serumkorea #serumroyaljelly #serumpemutih #serummalaysia #serumvitc #faceserum #serumantiaging #serumbotox #serumwhitening #tabitaskincare #krimwajah #krimwajahmurah #pemutihwajah #pemutihwajahampuh #pemutihbadanampuh #hbwhiteningZ
2 1
Kamu yakin tubuh kamu sudah cukup vitamin C? Tidak hanya hanya tubuh saja yg perlu vitamin, kulit kita juga perlu vitamin lohh! . Perlu kamu ketahui, kulit yg kekurangan vitamin C akan mengundang masalah jerawat, bruntusan, pori-pori lebar, kulit kusam, gelap dan tidak sehat.. . Kandungan dan Manfaat Vitamin C Serum: 1. Mencegah dan memperbaiki sel kulit yg mati akibat sinar uv, jerawat, dan alergi kosmetik 2. Glutathione yg mengandung anti oksidan, mencerahkan kulit seketika, menghaluskan dan mengecilkan pori-pori 3. Asid Hyaluronik yg dapat memelihara kelembapan pada kulit, membuat kulit lebih halus dan kenyal 4. Ekstrak daun saxifraga bersifat astringent 5. Ekstrak akar pohon peony bersifat anti radang 6. Ekstrak buah delima yg dapat mencegah penuaan dini . Cara pemakaian: 1. Cuci muka terlebih dahulu 2. Teteskan 1-2 vcs ke jari yg bersih 3. Usapkan pada wajah (sebelum tidur) Info pemesanan hubungi👇 📱 081358662887 #vitamin #vitamincserum #ser#serumwajah #serummuka #serumwajah #serummurah #serumglowing #serumjafra #serumaninho #serums #serumgold #serumjerawat #serumvitaminc #serumviral #serumkorea #serumroyaljelly #serumpemutih #serummalaysia #serumvitc #faceserum #serumantiaging #serumbotox #serumwhitening #tabitaskincare #krimwajah #krimwajahmurah #pemutihwajah #pemutihwajahampuh #pemutihbadanampuh #hbwhiteningZ
2 1