Bulu mata Stokis kita ni panjanhhhh siap main kibas2 sikitttt. Sekali kibas, semua angin mai. Hehe. . ObsessCosmetic.HaLea TGEL0054 . ๐Ÿ“ฎWanna FREE SHIPPING for RM40 above? JOM SINGGAH SHOPEE Shopee id: leana89 THE HALEA SHOP . ๐Ÿ“ฒDM or Whatsapp 0172102213 Click at my bio for link http://obsesshalea.wasap.my/ (click at bio for whatsapp link) . #ObsessCosmetic #TheHaLeaShop #TheHalea #EsumiLynn #TGEL #TeamGodzillaEsumiLynns #Lipmatte #CushionFoundation #LoosePowder #Concealer #Mascara #Blusherstick #Duoeyeshadow #treatmentcleasing #matteliquidlipstick #dewiremaja #MUAselangor #lipmatteweddingedition #weddingedition #makeupremover #eyeshadowpen #eyebrowstickwithbrush #eyebrowdefiner
2 0
Treatment Cushion Foundation memang didatangkan khas untuk pelbagai jenis warna kulit. Terutama kulit wanita Asia. Mana satu pilihan uols? Tepuk dada tanya selera uols hehe๐Ÿ˜ joms tengok code TCF sekali <> . ObsessCosmetic.HaLea TGEL0054 . ๐Ÿ“ฎWanna FREE SHIPPING for RM40 above? JOM SINGGAH SHOPEE Shopee id: leana89 THE HALEA SHOP . ๐Ÿ“ฒDM or Whatsapp 0172102213 Click at my bio for link http://obsesshalea.wasap.my/ (click at bio for whatsapp link) . #ObsessCosmetic #TheHaLeaShop #TheHalea #EsumiLynn #TGEL #TeamGodzillaEsumiLynns #Lipmatte #CushionFoundation #LoosePowder #Concealer #Mascara #Blusherstick #Duoeyeshadow #treatmentcleasing #matteliquidlipstick #dewiremaja #MUAselangor #lipmatteweddingedition #weddingedition #makeupremover #eyeshadowpen #eyebrowstickwithbrush #eyebrowdefiner
2 0
๐”ป๐•† ๐•๐•†๐•Œ ๐•Š๐”ผ๐”ผ ๐•Žโ„๐”ธ๐•‹ ๐•€ ๐•Š๐”ผ๐”ผ?... @naturallyby #eyebrowdefiners DONโ€™T be left out of the eyebrow game get yours today... โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€ขโ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” PHOTO #Repost @effleurage_studio ๐•Š๐•–๐•๐•— โ„‚๐•’๐•ฃ๐•– | ๐”น๐•ฃ๐• ๐•จ ๐••๐•’๐•ช
67 6
New produk dari mineral botanica Eyebrow Definer Ad 2 seri brown sama grey IDR 64.900 Untuk info atau order open 24jm fast respon ready stock chat wa 082247531926 Resi 24jm setelah trasfer #mineralbotanica #eye#eyebrowdefiner #mineralbotanicajateng #mineralbotanicasolo #min#min#mineralbotanicacosmetic> #mineralbotanicaeyebrow #mineralbotanicacosmetics #mineralbotanicacosmetic #mineralbotanicafreeparaben #mineralbotanicapaket #paketmineralbotanica #pak#paketkosmetikh #paketkosmetik #paketmakeup #jualmineralbotanica #tokokosmetik #tokokosmetiksolo #tokokosmetikindonesia #kosmetikindonesia #eyebrow #eyebrowmatic
4 0
Dua benda yang korang wajib pakai sekali untuk buatkan kulit muka korang nampak lebih halus dan licin โค๏ธ . ObsessCosmetic.HaLea TGEL0054 . ๐Ÿ“ฎWanna FREE SHIPPING for RM40 above? JOM SINGGAH SHOPEE Shopee id: leana89 THE HALEA SHOP . ๐Ÿ“ฒDM or Whatsapp 0172102213 Click at my bio for link http://obsesshalea.wasap.my/ (click at bio for whatsapp link) . #ObsessCosmetic #TheHaLeaShop #TheHalea #EsumiLynn #TGEL #TeamGodzillaEsumiLynns #Lipmatte #CushionFoundation #LoosePowder #Concealer #Mascara #Blusherstick #Duoeyeshadow #treatmentcleasing #matteliquidlipstick #dewiremaja #MUAselangor #lipmatteweddingedition #weddingedition #makeupremover #eyeshadowpen #eyebrowstickwithbrush #eyebrowdefiner
8 0
Mari sengetkan phone awak. Jangan kepala awam senget pula ๐Ÿ˜ . Cantiknya dia kan๐Ÿ˜ eh alaa dia guna makeup apa ye? Cantiknya! Gebu! Glowing! Flawless! Wowwww!! Pastinya Obsess cosmetics bermula dari hati!๐Ÿ˜ . ObsessCosmetic.HaLea TGEL0054 . ๐Ÿ“ฎWanna FREE SHIPPING for RM40 above? JOM SINGGAH SHOPEE Shopee id: leana89 THE HALEA SHOP . ๐Ÿ“ฒDM or Whatsapp 0172102213 Click at my bio for link http://obsesshalea.wasap.my/ (click at bio for whatsapp link) . #ObsessCosmetic #TheHaLeaShop #TheHalea #EsumiLynn #TGEL #TeamGodzillaEsumiLynns #Lipmatte #CushionFoundation #LoosePowder #Concealer #Mascara #Blusherstick #Duoeyeshadow #treatmentcleasing #matteliquidlipstick #dewiremaja #MUAselangor #lipmatteweddingedition #weddingedition #makeupremover #eyeshadowpen #eyebrowstickwithbrush #eyebrowdefiner
9 0
Bila pakai obsess cosmetic, muka awak jadi semanis gula gula. Eh. Ter-pick up line pula. Haha. ObsessCosmetic.HaLea TGEL0054 . ๐Ÿ“ฎWanna FREE SHIPPING for RM40 above? JOM SINGGAH SHOPEE Shopee id: leana89 THE HALEA SHOP . ๐Ÿ“ฒDM or Whatsapp 0172102213 Click at my bio for link http://obsesshalea.wasap.my/ (click at bio for whatsapp link) . #ObsessCosmetic #TheHaLeaShop #TheHalea #EsumiLynn #TGEL #TeamGodzillaEsumiLynns #Lipmatte #CushionFoundation #LoosePowder #Concealer #Mascara #Blusherstick #Duoeyeshadow #treatmentcleasing #matteliquidlipstick #dewiremaja #MUAselangor #lipmatteweddingedition #weddingedition #makeupremover #eyeshadowpen #eyebrowstickwithbrush #eyebrowdefiner
7 0
CPG EYEBROW PENSEL ni merupakan produk kemasan kening 2 dalam 1 ๐Ÿ’ฐRm19. 90 ๐Ÿ‘‰hadir dengan dua warna (caremal & brown choc) ๐Ÿ‘‰sesuai untuk beginner yang baru belajar nak buat solekan kening ๐Ÿ‘‰mempunyai bentuk segitiga yang mampu membantu untuk mendapatkan lukisan kening yang lebih natural dan tidak kelihatan terlalu tebal ๐Ÿ‘‰mempunyai berus kening sekali . Utk fast respon klik link wasap ๐Ÿ“ฑWww.wasap.my/60195795792/eyebrow . #eyebrowdefiner #caramel #brownchocolate #cpg #cikpuangojes #cpgcosmetics #StokisCpg #AgentWanted #Dropshipwanted
7 0