Open a Wholesale account and place your 1st order (any $ amount) and I will send you a free bottle of Peppermint essential oil !! Great time to open a dōTERRA Wholesale account to get your oils at 25% below retail price !! Send me a DM 😎 . . . . . . #essentialoils #doterra #doterralove #oilmom #oillove #healthandwellness #naturalhealing #healthyliving #arometherapy #diffuser #essentialliving #stayathomemom #essentialoilsrock
0 0
I try to do a little every day in my new studio. Today, I hung window sheers. I am glad I had saved these; they are the perfect solution to allow in just enough light. My essential oils burner is finally being put to good use. It was a little retail therapy piece I purchased years ago and had as of yet to use. The intoxicating scent of Gardenias now wafts throughout our home, the perfect sent for inspiration, and a delightful addition to my studio’s decor. It seems my daughter is quite fond of sharing time with me in my new studio. Although, I imagine Alexa blaring Halsey and One Republic helps. The remnants of the old cabinet have infiltrated and seemingly have spread like a vicious disease. I will be grateful once the new, larger cabinet has been installed. It seems hard to believe that this adventure began almost 6 months ago. #dragon #craftmania #renovation #artstudio #iamblessed #iamgrateful #photography #best #colorful #gardenia #essentialoils #painting #art#artist #gallery #renewreuserecycle #upgrade #artroom #wherethemagichappens #artist #illustrator #papercrafts #supplies #storage #chalkboardwall #canvas #diecuts #coloredpencil #socloseyetsofar #iamexcited
0 0
5 TIPS IBU MENYUSU SEMASA MENGANDUNG 😊👌🏻 . . “Saya sedang mengandungkan anak kedua, anak sulung berumur 8 bulan. Macam mana ya? Boleh ke saya menyusukan anak sulung saya semasa mengandung ni?” . Soalan ni selalu menghantui ramai mommies kat luar sana, kan? Iya lah, mungkin risau sebab menyusu semasa mengandung boleh menyebabkan mild uterine contraction. Tapi kan, mommies tak perlu risau sebab penghamilan yang sihat contraction ni tak menjadi satu kerisauan sebab secara amnya ia tidak menyebabkan preterm labor. . Oxytocin, hormon yang dikeluarkan semasa menyusu yang trigger the contraction, biasanya dibebaskan dalam jumlah yang kecil semasa menyusu untuk menyebabkan preterm labor. . So, hari ni ada 5 tips ingin dikongsikan untuk ibu yang menyusu semasa mengandung. Antaranya:- . . #HaniNarinar #NarinarMalaysia #NarinarSetiaAlam #NarinarShahAlam #EssentialOils #KKM #BuatanMalaysia #Halal #EkstrakTumbuhan #Semulajadi #BebasKimia #NarinarFrankie #NarinarEllgrie #NarinarSidrie #NarinarClarite #AromaTheraphy #Difusser #RollOn
0 0
A little inspo for your day.
0 1
Mau mulai bisnis online terkendala modal, waktu, produk, dan masih gaptek? Menjadi reseller Essenzo jawabannya. Akses gratis video pembelajaran langkah demi langkah membangun bisnis online. Setiap hari juga ada materi promosi yang siap diposting di medsos. Silakan ikuti caranya dan nikmati hasilnya. Download gratis 10 video pembelajaran membangun bisnis digital, klik link yang ada di BIO: @workfromhome_essenzo Atau buka link ini... bit.ly/WorkFromHome_Essenzo #SehatAlami #Ess#EssentialOil> #EssentialOil #BisnisOnline #BisnisDariRumah #KerjaDariRumah #BisnisOnlinePemula #PeluangBisnis2019 #PeluangUsaha2019 #PeluangBisnisIbuRumahTangga #PeluangUsahaIbuRumahTangga #IbuRumahTanggaSukses #DigitalMarketing #dropship #Reseller #BukanMLM #peluangbisniskaryawan #peluangusahamahasiswa
0 0
Y O G A is an alchemical process of balancing and transforming the energies of the psyche. It is is an inquiry into the truth of life, Self and the Universe. It is a method into Self-inquiry and knowledge. It is not just a gym class although it can be, but it can be something so much more deep and transformative. I wanted (needed) transformation from the deepest level so I dove in and this changed my perspective and then I changed my life. The mind is everything it draws all energies to you. If you believe that you are power and wisdom then you embody power and wisdom. Because what you uncover through this transformation is your inherent gifts. They’ve just been covered by the ego for so long we have forgotten what we are. And Yoga unveils this reality. Celebrating 13 years of dedication to this practice!
0 1
Sentuhan buat bayi kurang menangis. Kajian menunjukkan bahawa bayi yang diletakkan pada kulit ibu sebaik sahaja dilahirkan kurang cenderung untuk menangis. Ini kerana bayi berasa di lindungi dan selamat apabila dekat dengan ibu. Bayi juga dapat tidur dengan lebih tenang dan lebih lama. Bila bayi tidur lama baru lah mommies dapat rehat yang cukup dan lebih bertenanga kan? . . #HaniNarinar #NarinarMalaysia #NarinarSetiaAlam #NarinarShahAlam #EssentialOils #KKM #BuatanMalaysia #Halal #EkstrakTumbuhan #Semulajadi #BebasKimia #NarinarFrankie #NarinarEllgrie #NarinarSidrie #NarinarClarite #AromaTheraphy #Difusser #RollOn #dropofloven#Narinar #NarinarSE
0 0