Got all dressed up for E and J! #EJ tied the knot
2 0
© 📧🌉 MIRËMËNGJES ME INTERES💩 MERR JODIN💨 EHH DETIT ÇDO MËNGJES🌊 DHE SHKON NË MENZ🍛 ÇDO GJË NDAHET NË MES🍲 KJO ËSHTË JOTJA🍉 KJO ËSHTË IMJA🍓 OHH SHQIPO TË MËRGUAR💡 EHH TË HARRUAR⚡ NË DHE TË HUAJ🗽DHE MËNDJEN NUK NDRYSHUAN👾 ME SY TË ZGURDULLUAR 👀 HESAPI IHH QËRUAR🍚 PUNË EHH MBARUAR🍏 ME DHËMBË TË RRËZUAR😲 EHH TË SHKATRUAR😫 🌇📧❗x EJ 🔥🏰🌈🌟🙆🚀🍒🍭🙌🍮🔭🎵🎼 TIME GOES 🎼 🎧🔦🍮🍭🍒🔥💔 🚀🏰🍎💭🔮📚📰👀 💝BY ELI💝 #EJ #ELI #EliJahaj #EliVlora #EagleEliVlora #EliJahajVideo #EliJahajPhoto #EliJahajMusic #EliJahajWriter #EliJahajArt #EliClickChic #EliJahajStyle #EliJahajStylist #EliJahajFashion #ShqiponjaVlonjate #ColoursOfVlore #ShareVlora #EaglesOfAlbania #ExploringVlora #StreetsOfVlorë #ShareAlbaniaInEU
0 0
Trabajamos toda #clase de puesta de #extensiones #ej#extensiones de #canulas #menos #agresivas para el CA bello. Y fáciles de retirar. Ideal verdad.
1 0