💐DYXY BRUSH💐 . Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah "Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ) Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang🙅 . Katerianya adalah : 🌹 Dibuat daripada NYLON (pada umumnya) & TYLON (contoh : Ecotools ) 🌹 Penampakkanye BERKILAT. 🌹 Warnanya pelbagai. 🌹 Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🌹 Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🌹 Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL . 👉OFFER : RM30 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #dyx#dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #dyxymurah #bccreammurah #dyxytutorial #asyallie #syafiaahaina #dyxycombo #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetic #dyxyglowing #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #bccreammalaysia #bccreammurahmy #dyxybrush #brushdyxy #brushdyxymurah #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #dyxybrushmurah #dyxymascara #dyxymaskara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxylipsmatte #dyxylipmatte #lipstickdyxy
0 0
💐GREENTEA MINERAL FACE MIST (NEW PACKING)💐 . Facemist ni memang wajib ada sentiasa setiap kali keluar pergi mana mana😊 . Sebab apa ? Sebab dia Keep Hydrating & Moist kan skin kita😘 Kalau rasa muka tu tak fresh ke apa boleh lah spray😆 . Dia jugak boleh kecutkan jerawat buat makeup kita tahan lebih lama and dia boleh membantu kurangkan alahan pada muka yg sensitif😊 . KELEBIHAN : 🌹 Bau green tea yang sangat menyegarkan 🌹 Mengecutkan jerawat pada muka 🌹 Mengandungi zat mineral 🌹 Boleh dijadikan sebagai makeup based and finishing . 👉GREENTEA MINERAL FACE MIST : RM45 👉SET 2IN1 (BRUSH + BC CREAM) : RM93 👉SET 2IN1 (GREENTEA MINERAL FACE MIST + BC CREAM) : RM105 👉SET 3IN1 : RM125 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #dyx#dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #dyxymurah #bccreammurah #dyxytutorial #asyallie #syafiaahaina #dyxycombo #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetic #dyxyglowing #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #bccreammalaysia #bccreammurahmy #dyxybrush #brushdyxy #brushdyxymurah #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #dyxybrushmurah #dyxymascara #dyxymaskara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxylipsmatte #dyxylipmatte #lipstickdyxy
0 0
💐DYXY BRUSH💐 . Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah "Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ) Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang🙅 . Katerianya adalah : 🌹 Dibuat daripada NYLON (pada umumnya) & TYLON (contoh : Ecotools ) 🌹 Penampakkanye BERKILAT. 🌹 Warnanya pelbagai. 🌹 Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🌹 Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🌹 Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL . 👉OFFER : RM30 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #dyx#dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #dyxymurah #bccreammurah #dyxytutorial #asyallie #syafiaahaina #dyxycombo #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetic #dyxyglowing #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #bccreammalaysia #bccreammurahmy #dyxybrush #brushdyxy #brushdyxymurah #dyxybrushgemok #dyxybrushgemuk #dyxybrushmurah #dyxymascara #dyxymaskara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxylipsmatte #dyxylipmatte #lipstickdyxy
0 0
sape nak TSHIRT DYXY for FREE☝️☝️ . 🎉 Luar Biasa Fantastik !!! . Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma . *PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu* . 💗 Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover, Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu . *Fuhhh Fantastiknyeee DYXY Cosmetics* 💸 Wang tunai RM100 percuma akan diberikan kepada 10 orang pelanggan bertuah setiap minggu. 1) Promosi hanya sah utk pelanggan DYXY sahaja 2)Promosi untuk Pembelian set complete lady D sahaja 3) Promosi ini sah sehingga 10 jun 2018 sahaja 4) Tshirt eksklusif DYXY adalah limited dan terhad . 💗 Pemenang RM100 cash selama 10 orang setiap minggu akan diumumkan di LIVE FB @dyanaroslan pada tarikh berikut : . 11/5 18/5 25/5 01/6 10/6 . #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
9 0
7 0
#TheDyxyLipmatte 💥💥💥 . 💋 Moist tapi matte. Acano tu? Sebab tu kena try sendiri baru tahu. Selalunya lipmatte mesti buat bibir kering merekah kan. Tapi lipmatte Dyxy sebaliknya. Matte tapi bibir smooth je takde kering kering ni . 💋 Bau lipstick yang fruity rasa nak gigit gigit aje lipstick tu 😂 . 💋 Tahan sehingga 8 jam. Pakailah sampai petang pun tahan sebab tekstur dia matte kan. Sebab tu orang ramai suka lipmatte . 💋 Kurang melekat pada cawan. Selalunya pakai lipstick, bila minum dekat cawan putih tu melekat je kan lipstick kita. Kesian tukang basuh cawan tu nangis nangis sambil basuh sebab kena sental cawan 😂 . Nak cun melecun? Guna DYXY jerr ☎ORDER: 0197435572 #sayajualmakeup #dyxycosmetics #foundationmalaysia #bccreambydyana #dyxybccream #dyxylipmatte #dyxyshahalam #dyxylovers #dyxybandarbarubangi #dyxysepang #dyxysetapak #dyxybangsar #muawedding #muakl #muamalaysia #muashahalam #muaselangor #muamelaka #malaysiaonlineshop #dro#dropshipdiperlukan #dyxymascara #igshopmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #makeuptutorial #dropshipdiperlukan #lazadamalaysia
1 0
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 COMBO EXCLUSIVE LADY DISCOUNT OFF RM50 . 💥 BC CREAM 💥 FACEMIST 💥 BRUSH 💥 LIPSTICK 💥 MASCARA 🎁 FREE TSHIRT EXCLUSIVE DYXY 🎁 WANG TUNAI RM5000 🎁 10++ FREE GIFT 🎊 FREE POSTAGE 🎉 FREE COD . kakain Tengok set ni pun boleh cair tau.. tambah tambah pulak sekarang tengah LESS RM45-RM80 tau..❗️❗️❗️ . Set laku KERAS.kakain OFFER LIMITED FREE GIFT untuk 50 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU.. . Belum gaji???. jangan risau kita open BOOKING serendah RM20 je guyss. . Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma . *PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu* . 💗 Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover, Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu . Apa korang dapat kalau beli dengan kakain nih??. FREE GIFT MEWAH DAN EXCLUSIVE guysss. tambah pulak dengam FREE POSTAGE, FREE COD. mana nak dapat free gift mewah mana ni weyhhh. hanya dengan @dyxy.ainslegacy & @dyxy_klstore je tau. . cepat cepat, berminat nak order whsap segera kakain .tekan link whsap dekat bio.kakain akan reply sepantas kilat.💕 019-9408928 #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
10 0