Bound to Quezon province for an injured triathlete. Thank you for the trust! Kinematics Tex Strong Sports Muscle Tape 5cm x 5m Php 500 (plain color); Php 600 (w/printed design) Free shipping in Metro Manila, Laguna & Cavite Pick up in Nuvali and Ayala Triangle Makati ORDER NOW! DM/Viber: +639457501442 Shopee: shopee.ph/doyennesportsph #doyennesportsph #kinematicstexstrong #KinematicsTexStrongPH #spo#sportsmuscletape #kinesiologytape #nopainmoregain #recovery #betterperformance #painrelief #injuryprevention #sports #running #runningph #cycling #duathlon #multisport #triathlon #triathlonph #volleyball #volleyballph #basketball #basketballph #crossfit #crossfitph #netball #prehabilitation #varsityph
9 0
First race untuk 2019 and first time join event duathlon.. walaupun takde proper training untuk lari (tak training pun🤣) still can manage untuk habiskan race ni tempat ke 9 utk sprint(5k-30k-5k) men open ..so next kene start trining lari lah kut kasi dpt pace 3/4 .. Terima kasih kat UM sebb bagi peluan hantar ke event mcm ni ..looking forward utk race dgn UM team lagi lepas ni.. #educityduathlon #duathlon
93 11
Kompem dah, acara lari dari rumah sampai di sini saja.. Last SCKL.. Dengan ini Pak Ngah mengumumkan persaraan sebarang acara yg libatkan lari dr umah atau lari dalam guni.. Adios 😂😂 . #awai❌kaloot #lajupidulu #laju2nakpimana #acl #injury #tayarpancit . . . . . #dua#duathlon #run #bike #rb #roadbikes #running #runner #cyclists #cycling #tarmac #edu#educityhlon2019 #duathlon #educity #johor #gustobikes #sunrise #sunset
30 6
Sunday brick with our team’s elite.. almost got broke on the run trans wew! - i’ll be practicing better ways to perform better on the transition 😩 . . #rektatriteam #training #duathlon #duathlontraining #run #bike #bricktraining #suunto
8 1