✨NEW ARRIVALS ✨ Left : RM49 excl pos Right : RM45 excl pos Pos : RM8sm RM12ss Size : Free Size @syz@syz@syzzstore @syzzstore @syzzstore #knitwear #knitwearmurah #knitwearmalaysia #top#top#top> #bag#bag #sli#slingbag #sli#slingbagmurah #sli#slingbagcantik #han#handbag #han#handbagmurah #han#handbagmalaysia #bag#bagmalaysia #bag#bagmalaysiamurah #top #tops #topmalaysia #dre#dre#dre#dressmalaysia #dre#dre#dressmurah #zarablouse #blousemurah #blousewanita #dresslabuh #dresslabuhmalaysia #dressmalaysia #nalstore #dress #zaradress #dressmurah #dressoutfit #dre#dresscantik #bag #slingbag #slingbagmurah #slingbagcantik #handbag #handbagmurah #handbagmalaysia #bagmalaysia #bagmalaysiamurah #syzzstore #dress #dressmurah #dresscantik
1 0
contoh model pakai . Lawa kan hijab girl pakai style macam ni . Bagi ibu menyusu pun boleh pakai . Baju ada butang . So kalau nak pakai style tutup semua bole ataupun nak pakai skinny dalam and buka butang bawah memang cantik . Paling best hrga murah sangat ! RM69 sahaja FREE POSTAGE Siapa nak ? . . #longdress #dresslawa #bajulawa #dre#dresslabuhysia #dresslabuh #bajulabuhmalaysia #dresscantikmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajusongket #bajubridemaidsmalaysia #bajumuslimahmalaysia #bajuplussizemalaysia #dressplussizemalaysia #hijabistamalaysia #bajuraya2019 #bajutunang #kamejalabuh
6 0
Lawa kan hijab girl pakai style macam ni . Bagi ibu menyusu pun boleh pakai . Baju ada butang . So kalau nak pakai style tutup semua bole ataupun nak pakai skinny dalam and buka butang bawah memang cantik . Paling best hrga murah sangat ! RM69 sahaja FREE POSTAGE Siapa nak ? . . #longdress #dresslawa #bajulawa #dre#dresslabuhysia #dresslabuh #bajulabuhmalaysia #dresscantikmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajusongket #bajubridemaidsmalaysia #bajumuslimahmalaysia #bajuplussizemalaysia #dressplussizemalaysia #hijabistamalaysia #bajuraya2019 #bajutunang #kamejalabuh
5 0
Lawa kan hijab girl pakai style macam ni . Bagi ibu menyusu pun boleh pakai . Baju ada butang . So kalau nak pakai style tutup semua bole ataupun nak pakai skinny dalam and buka butang bawah memang cantik . Paling best hrga murah sangat ! RM69 sahaja FREE POSTAGE Siapa nak ? . . #longdress #dresslawa #bajulawa #dre#dresslabuhysia #dresslabuh #bajulabuhmalaysia #dresscantikmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajusongket #bajubridemaidsmalaysia #bajumuslimahmalaysia #bajuplussizemalaysia #dressplussizemalaysia #hijabistamalaysia #bajuraya2019 #bajutunang #kamejalabuh
18 0
*Dress Atilia* Rm45 am rm9 ss rm13 *Ukuran* Bahu 14-16 Dada 32 fit 40-42 Labuh 55 *Cotton Bubble Memeri* High Quality *Tak Jarang* *Ikot Cutting Sipemakai* #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia
0 0
*Dress Atilia* Rm45 am rm9 ss rm13 *Ukuran* Bahu 14-16 Dada 32 fit 40-42 Labuh 55 *Cotton Bubble Memeri* High Quality *Tak Jarang* *Ikot Cutting Sipemakai* #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia
0 0