Dah cuba pelbagai jenis brand lipstik, lipmatte, tapi bibir masih kering n sensitif? 😭 . . Kalaulah dari dulu sis tau bestnya Tekstur Sobella nie utk masalah bibir mcm sis, menyesal tak grab dari dulu! . . Betul ke sobella nie? Boleh percaya ke? Apa bukti Sobella nie ada ingredients yg mampu merawat masalah bibir kering dan mengelupas? . . Sobella lipmatte mengandungi madu asli khas utk rawatan bibir kering uolss. Bahan nie korang tak kan jumpa dkt mana² brand sekalipun. Sambil cantik sambil merawat. . . Rasa smooth je bila apply dkt bibir. Bibir pon dah takde mengelupas. Syioknyyaaa kann. Dah la warna cun². Tak pernah mengecewakan! . . Tak shabarr nak rasa denyutan di bibir bila pakai Sobella 😍 . . www.wasap.my/60199403425/sobellalipmatte . . #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellamurah #sobellalovers #sobellalipmatte #neelofa #mirafilzah #fattahamin #positifselalu #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #jodohjodohannisa #patahsayapbertongkatparuh #dramasangat #asalkandiabahagia #nur #remyishak #fazura #nelydiasenrose #uqashasenrose #ctdk #duckscarves #naelofarhijab #bawalexclusive #MeleTop #nur2 #fendybakry #sitinordiana #syatillamelvin
3 0
. Ngeng..ngengg..ngengggg🐲 . Nyamuk berbunyi memang mengganggu Jenuh dicari tapi tak jumpa Apa lagi yang korang tunggu Sapu IVKIDS jangan dilupa . Dengan bisingnya😣 Dengan gatalnya😥 Tidur korang rasa selesa tak? 😰 . Kesian..anak kecik korang pun terjaga, tergaru2 sebab tak tahan kena gigit nyamuk😭 . Musim panas pastu hujan sekarang ni nyamuk memang aktif membiak🐾 . Pastikan korang ada standby sesiap IVKIDS ni tau😄 . Eh tapi..betul ke IVKIDS boleh halau nyamuk?😒 . Korang hanya perlu sembur dan sapu ke tangan dan kaki. Mana2 tempat yang terdedah lah. Senang cite 1 badan😆 . Nak spray kat bilik kat tilam kat bantal kat selimut sebelum tido pun boleh😀 . Tak tumbuh tak melata, Tengok ramuan ni apa lagi nak dikata?😂 . Sebab dalam IVKIDS ada ekstrak limau purut yang boleh bagi nyamuk ni kecut perut🙄 . Diadun lak lagi bersama gabungan 6 herba terpilih dari serata dunia🌍 . Korang cubalah sebotol, bukan mahal pun. RM34.90 je😅 Sape nak DISKAUN sila whatsapp akak direct😄 . Bukan guna untuk halau nyamuk je. Tapi IVKIDS pun boleh ikhtiar untuk pelbagai masalah lain👍 . Ishhh..takkanlah korang larat nak sedekah darah kat nyamuk hari2 Sanggup ke?😨 . Whatsapp +60123934394 / klik link kat bio 💋
34 3
Jangan lupa semua tengok saya sebagai Amanda dalam telifilem SINAR RAMADHAN UNTUK AMANDA padab19 mei 2019 di tv3 @tv3malaysia . . . @awalashaari @ninaiskandar #dramasangat #cerekaramatv3 #sinarramadanuntukamanda #srua
18 0
🔴️Bonia 9918 🔴 . 💥SET 3 IN 1 . 📐Size : 29 (L) X 24.5 (H) CM . ❤GRED : AAA . 💰SM RM 87 / SS RM 95 . . Follow👇👇 @nmm@@nmmbagshoppe @nmmbagshoppe . . Harga dah masuk postage ye😎 . 👉Postage dilakukan 1-7 hari. ❌NO BOOKING ❌NO URGENT ORDER . 👉 Untuk order sila tanya stok beserta detail item @ s.s pada admin dulu by wasap 📲http://www.wasap.my/601111503477 (klik di bio) . 👉Jika admin kata ada stok pliss fast payment ye sebab jangan marah kalau bayar lambat stok tetiba habis😊 . HAPPY SHOPPING GAISS!! 😘 #begtangan #purse #beglelaki #begwanita #slingbag #begtravel #backpackmurah #setpertunanganmurah #sethantaran #kahwin #begcantik2 #begcantikmurah #sayajualbeg #lubukbegmurah #kamarkamariah #bazarpaknilmurah #meletop #akasiatv3 #jodohjodohannisa #dramasangat #nur2 #megadrama #patahsayapbertongkatparuh #samarindatv3 #nurhelizahelmi #nmmbagshoppe
1 0
. 🌹 693 LACE WITH PEARL KURUNG MODERN . MATERIAL : COTTON STRETCHABLE & LACE WITH PEARL . . Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture . 🔴 Harga Free saiz (S-M) <> RM75 Plus saiz (L-XL) <> RM80 Super Plus Saiz (2XL-4XL) <> RM85 . 🚚 poslaju sepasang - rm9 /14ss . . . Untuk Order, WHATSAPP 011 6304 2996🌸 WHATSAPP 011 6304 2996🌸 WHATSAPP 011 6304 2996🌸 --- Tekan link wasap di profil ig 💋
4 1