Wedding cake❤❤❤ 23 Mac 2019 #chocolatemoist cake + filling choc cream cheese frosting + Korean buttercream flower deco soft2 je colour tq ye Hartiqah . . . made by QASEH NAJDAH'S Bakery any request @@ order just call @ wassup me 0123627260 #bestcookies&cakes #birthdaycake #kekhantaran #weddingcake #surprisecake #premiumcake #customecake #goodies #doorgift #dessert #sayajualkek #keksedap #cakesofintagram #cakeart #cakecafe #melaka #melakabaker #masjidtanah #tanjungbidara #kualasungaibaru #pengkalanbalak #ALAM #alorgajah #uit#uitmmelaka #uitm #KUIM
0 0
Alhamdulillah.... Tengah masuk2 bekas dah.... 600pcs++ Big Rose & Big Love 💖💖💖 . Untuk majlis 30.3.2019 ni.. Www.wasap.my//60132710272/doorgiftcoklat . #fynazweddingfavors #doo#doorgift #lolycoklat #coklatlolipop #coklatloly #doo#doorgiftklang #doorgiftcoklat #cok#coklatdoorgift #doorgift #goodies #doorgiftcoklatmurah #doorgiftklang #doorgiftmalaysia #doorgiftkenduri #doorgiftselangor #coklatdoorgift
0 0
Morning Monday! Best nye la pergi kerja jalan tak jem. Hahaha 😂 selamat bercuti sekolah adik-adik, anak-anak. . Weekend sekarang ni admin tak kemana. Busy ni haa buat doorgift event bulan 4 ni. Tak lama dah pun. Bersotong tang tong lah kita. . Follow us @le.amot at Instagram Like FB page Le'Amot Whatsapp to 0192780076 (KL, Selangor) 0198828861 (N.Sembilan) . #leamot #doorgift #goodies #sambalhitam #doorgiftmurah #murah #sedap #cookies #chocolate #cake #delicious #jualsedap #travel #wedding #aqiqah #event #tahlil #food #foodlover #trustedseller #biskut #hariraya #kuihraya #viral #sambalpedas
4 0
Pink is the colour of #love. Show your love to your guests on your #weddingday with this sleek pink container as a #doorgift. Available now for minimum order of 100. DM, WhatsApp (+60126609115), or Email us for more info. #giftofha #weddinggift #makeyoursspecial
3 1
Selamat pagi!! Tengok ni peminat gitar ala2 metal pun order dgn kami tau..berkenan jugak ke? Boleh request design apa yang u guys/gals nak, kite cube cari yang sesuai ya Kindly DM utk pertanyaan Happy Monday! . #rafabeez #aafiyahanakibu #sulamkeychain #sulammurah #sulamnama #bagtag #bagtagnama #bagtagmurah #nametagsulam #sulamnametag #nametagmurah #tagnama #keychainmurah #sulaman #sulamtuala #sulamtowel #tualasulam #towelsulam #tualatunang #tualakahwin #tualahantaran #doorgift #hantarantunang #hantarankahwin #sayajual #hadiahkahwin #hadiahharijadi #hadiahanniversary #sitiaafiyah #peminatgitar
3 0
Majlis dah nak dekat tapi masih tercari-cari kotak doorgift untuk tetamu anda? Nak order, tapi masa dah suntuk pula. Nak beritahu, kami ada kotak tersedia dengan harga yang murah sahaja. Boleh beli serendah 50pcs sahaja. Kalau bank in hari ni, insya Allah esok lusa sudah sampai depan pintu. Kami ada 3 design menarik untuk anda. Harga kami serendah 39sen/pc. Harga : 50pcs - RM28 100pcs - RM45 200 pcs - RM89 300 pcs - RM129 400 pcs - RM170 500 pcs - RM210 600 pcs - RM249 700 pcs - RM287 800 pcs - RM324 900 pcs - RM360 1000 pcs - RM395 1500 pcs - RM585 Untuk belian, klik WhatsApp kami seperti di Bio. 😊😊😊 #kotakdoorgift #kotakdoorgiftmurah #gablebox #gableboxmurah #doorgift #kotakmajlisperkahwinan
1 0