SERIUS LA MINUM MILA NI DAPAT KAWAL NAK MAKAN MANIS2, EVEN CONSUME SKIP SKIP, DARI 76KG SKRG DH HILANG 2KG 😍😍😍 . . Alhamdulillah lepas consume mila, teringin manis je saya ambil mila, turun jugak berat ni dari 76kg skrg dah 74kg. . . Syukur sangattt, boleh jugak turun berat akhirnya. Kalau dulu sbb xdapat nak kawal craving manis, xboleh nak tinggal makanan or minuman manis2, diet mcm mana pun berat tak jugak turun. . . Sekarang ni buat IF, dah pandai kawal makan senang senang je nak turun berat rupanya. Walaupun skip skip minum mila ni, tapi Alhamdulillah ade perubahan 😍 . . Yg mana nak diet tapi susah sangat nak kawal sugar craving tu wajib cuba mila tau. Wasap ira 011-57565618 utk order 😘 . . #kur#kurust #atk#atkinsmalaysia #mealprep #eatcleanmalaysia #kurussebelumkahwin #intermittentfastingmalaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #jomkurus #jomkurus1malaysia #die#dietkalori #atkinsmalaysia #sukusukuseparuh #kurustanpaberlapar #tipsdietsihat #dietkalori #dietplan #terengganu #uitm #codkualaterengganu #codmanir #codchendeing #codgongbadak
0 0
อาหารกลางวันวันนี้คือ ชุดสเต็กปลาแซลมอน อร่อยสุดๆ #lunch #lunchtime #hea#healthyh #อาหารกลางวันวันนี้ #food #eat #eating #healthy #healthygirl #hea#healthyfoode #healthyfood #healthylife #healthylifestyle #diet #dietgirl #dietplan #ลดน้ำหนัก #japanfood #japanesefoodlover #salmon #salmonlover #grilledsalmon
2 0
Do you know! . CHOLESTEROL can only be found in Animal sources of Foods (which includes Dairy, Meats, Eggs), and not in any other sources of Foods. This cholesterol helps in lowering of hypercholesterolemia. _____________________________________ Let me know what you think, in the comment section below. Don't forget to like & share with your loved ones and friends. Turn-on post notification. Tag your friends⤵️ @nutritionistarpit Thank you. _____________________________________ #fat#fatadapted #weightloss #motivation #weightlossjourney #foo#fooda> #recipe #healthyfood #Nut#Nutritionist #Nutrition #Excersice #Science #Lif#Lifestyle #facts #ket#ketodiet #Optimumnutrition #Gym #Fitness #lchf #Healthy #meat #keto #eggs #dietfood #dietplan #food #Healthyfood #fat #Lifestyle #fatloss #muscle
6 0
MILA BUKAN UBAT KURUS, TAPI MACAM MANA MINUM MILA BOLEH KURUS?? . First Kak Tiya nak bagitau yang mila coklat ni bukan ubat kurus atau produk pembakar lemak yg mana korang makan banyak pun boleh kurus ok. . . Tapi mila coklat adalah sejenis makanan sihat mcm overnight oats yg membantu kita kenyang lama krn kandungan rolled oats dan chiaseed dalam ni. . . Selain itu, mila coklat takde gula &110 kalori shj. Tapi rasa dia ya ampunn sedap yakmatt. Hilang segala craving nak makan coklat time diet tu 😋 . . Paling best sebab dalam mila ada almond yang mana tinggi omega 3 dan membantu dalam proses pembakaran lemak lemak jahat yang ada dalam badan kita. . . Siapa yang sesuai amalkan mila ni? Semuaaaaa org, tkde pantang apa2 ya. Dan paling sesuai utk awk yg nak diet tp takde masa nak sediakan makanan sihat, just bancuh dengan air panas sedia untuk dihidang ❤️ . . Sebarang order boleh wasap Kak Tiya di 0122000251 ❤️ . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #overnightoats #hilangkanbuncit #eatclean #eatcleanmalaysia #dietfood #dietplan #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #kalorimakanan #dietsihat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #kurussihat #sayanakkurus #kuruscepat #healthyfoodideas #healthyfoodie #jomdiet
3 0
Aktivitas kamu bisa menentukan bentuk badan dan kesehatan kamu . . Jika kerjaan kamu hanya main game, nonton film atau tidur misalnya wajar bila kamu merasa bosan dan lari nya ke makanan ! . . Makan buat boleh saja tapi yang paling bahaya biasanya adalah CEMILAN kamu yang tidak bisa di kontrol dan gak jelas pemilihannya . . Salah satu tips sederhana saya adalah kalau lapar ngemil buah bagus loh contoh 1 pisang / apel, jgn 1 kg ya 😛 karna buah juga ada kalorinya. tapi jangan sampai diet hanya dengan makan buah ya itu salah ! . @diet.herbalife24 #HealthTips #HealthyEating #BetterLife #her#her#her#herbalifeindonesia . #herbalife #nutrition #faktanutrisi #nutrisibaik #herbalife #herbalifeindonesia #sha#shakeherbalife #susudiet #herbalifebandung #herbalifeshake #herbalifenutrition #herbalifejakarta #herbalifepurwakarta #herbalifebali #herbalifesubang #herbalifesurabaya #pelangsingherbal #pelangsingalami #pelangsingbadan #diet #dietplan #dietmayo #shakeherbalife #distributorherbalife
54 0
LAUK DIET SEMUA MAHAL. NAH SIMPLE DAN MURAH JE UTK DIET YOU ALL. RESEPI LUNCH SIHAT 5 MINIT SIAPPP . . . Siapa yang ada masalah tak tau nak masak menu lunch sihat?? ni puteri share resepi ni. Nanti boleh try. SEDAP simple dan Yang penting SIHAT dan tak terlebih kalori harian. . . Credit video from Kak Pah corner. . #eatcleanmalaysia #kur#kurussihat #atkinsmalaysia #mea#mealprep #kurussebelumkahwin #resepidiet #masakmasak #jjcm #kurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietkalori #dietfood #dietplan #mealprep #intermittentfastingmalaysia #healthydiet #healthyfood #dietmalaysia #misimengecil2019
0 1
Rasa lapar seringkali muncul bukan karena dorongan fisik yang memang membutuhkan asupan, tetapi perasaan tersebut juga bisa hadir karena Anda hanya merasa bosan atau ingin tahu semata. Menurut Tara de Thouars, BA, M. Psi, selaku psikolog klinis, kebiasaan ini bisa membuat orang terjebak dalam gangguan pola makan yang terkenal dengan sebutan binge eating disorder atau kalap makan. Ia menjelaskan ada beberapa faktor yang menyebabkan Anda sulit menahan nafsu makan, sehingga membuat program penurunan berat badan kembali gagal. - Alam bawah sadar - Budaya - Kepribadian - Kebiasaan seseorang - Faktor keluarga Coba rekap dan ingat-ingat lagi, apa faktor di atas termasuk salah satu yang menggagalkan dietmu? _ #diet #dietplan #diettips #GLITZMEDIACO
1 0