Saya mencari 10 org terawal yg nak kawal selera makan masa open house dan kenduri. 100% bahan semulajadi dan kurus masa tidur. Klikk Link Di Bio Untuk Kami Bantu Anda ๐Ÿ’ช #deinaslimaxjuice #jusdeina #jusmangga #juskurus
61 0
โค AKK DAH TURUN 17KG BERAT BADAN? TAK TERCABAR KE? โค . Ina mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 49 ke 120 keatas. Ina bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒบ Badan lebih bertenaga. ๐ŸŒบ Kulit smakin cerah. ๐ŸŒบ Kawal selera mkn untuk yg susah diet ๐ŸŒบ Tidak perlu berlapar dan bersenam. ๐ŸŒบ Badan lebih segar dan ringan . 4 org terawal akan dapat FREE KHIDMAT NASIHAT PERCUMA . . ๐Ÿ”ดKalau nak tahu TINGGALKAN N0 TELEFON di komen ya. ๐Ÿ“ž . #DEINASLIMAXJUICE #TestimoniDEINA
8 0
Bestkan bila family #Deina dapat jual 75 botol, seronok tengok mereka buat duit bersama Deina, yg penting buat apa yg diajar! Ya Allah, gandakan rezeki sahabat yg membaca status ni. Aamiin #DEINASLIMAXJUICE
11 0
Tengok husband iolssss dah kurus, 8 kilo lesap walaupun #RayaSakan ๐Ÿ˜Ž . . Bila ajak cuci usus dikatakan MEREPEK, Sekali lesap 4 atau 5 kg seminggu...maunya tak hilang perut buncit tu!!! . . Tambah pulak tengah raya sekarang.. makan macam2 yang berlemak, berkolestrol semua telan.. Air jgn ckp la semua manis2 belaka...so memang kena amalkan jus kurus ajaib viral Lentik Dara!!! . . Sempena Hari Raya ni Kami nak bagi promo KHAS untuk berat 60 kg keatas Yang nak kempiskan perut/turunkan berat badan dengan cepat lepas raya ini..Tinggalkan no phone diruang komen โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธatau tag lah husband masingยฒ jom sama-sama lentik samaยฒ Jaga body & sama sama sihat!!!! . . #EllyMazlein #KakLinaPomPom #KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia #CODBalakong #CODKajang #CODPutrajaya #CODSeriKembangan #CODUPM #CODUKM #LentikDara #LentikDaraShake #JusLentikDara
8 2
๐Ÿ˜ญRibuan kesyukuran Ya Rabb . Ada lagi yang nak sangat kurus? Dah cuba macam2 produk tapi xberjaya? Cubalah Deina Jus Fruits ni. Inshallah sangat mujarab. . Nak order? -Komen โ€œdmโ€ kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig kak siti ๐Ÿ˜Š๐ŸŒŸ
246 10