Tamatlah sudah kisah Nur.. Walaupun cikwayan x layan citer tu tp ..ade jgk kwn2 yg suka melayan citer melayu...dok share dgn cikwayan... Kenapa tak layan cikwayan? Kan tgh trending ni??.. Huhu tulah..berebut dgn anak tgk Astro Ceria...waaaaa.๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ Ape boleh buat. #cikwayanmemagcun๐Ÿ’‹ #penapisairmurah #penapisudaratelokpanglimagarang #penapisudaramurah #cuckootelokpanglimagarang #cuckooagent #cuckooselangor #cuckoomalaysia
1 0
Thank you customer...done install King Stand di apartment area wakaf che yeh... customer ambik Promo fantastic, tp byr pki credit card.. klau korang ad credit card bank rakyat lg best, payment serendah RM105 sebulan selama 3tahun shj, TAPI WARRANTY SERVICE SAMPI 5 tahun... Masih sempat pada sape yg berminat, promo ni hbis 30/4 ni... #cuckoo #cuc#cuckoomalaysia #homeappliances #penapisair #penapisairterbaikdunia #cuckoomalaysia
4 0
Famili ramai ni memang tak larat nak jerang air . Nak air panas, kena masak air dulu Nak air sejuk, kena masuk dalam botol, lepastu masuk peti. Kejap pulak abis๐Ÿ˜… . Tetamu datang, jenuh pulak menunggu air masak. Huhu . Tapi, Korang takyah risaulah. Rasa macam dah tak larat tu, meh pasang penapis air CUCKOO . Serendah RM75.47 sebulan ajer. Daftar percuma seluruh Malaysia . Dengan CUCKOO, tekan2 ajer, setel air panas, sejuk dan suhu bilik. Sape taknak benda mudah kan? Nak tahu lebih lanjut? Meh wasap saya sekarang ๐Ÿค— Jom buat pemasangan Percuma hari ini. Jimat pendaftaran RM260 tau ! UNTUK PENDAFTARAN | PEMASANGAN : MOHAMAD ISA SHAFII USAHAWAN CUCKOO MALAYSIA 011 1055 8394 .. .. ๐Ÿ Jom follow @ejencuckoo_malaysia #abeiscuckoo #cuc#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooguamusang #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckookualakrai #cuckoopahang #cuckookelantan #bisnestanpamodal2019 #bisnespercuma #dropshipdiperlukan #UsahawanCuckoo #lawakhambar #bazarpaknil #meletop #jannanick #emmawatson #lazada #shopee #mirafilzah #aydajebat #ikea #jualanmurah #ctdk #neelofa #kfc #mcdonalds #pizzahut
1 0
Famili ramai ni memang tak larat nak jerang air . Nak air panas, kena masak air dulu Nak air sejuk, kena masuk dalam botol, lepastu masuk peti. Kejap pulak abis๐Ÿ˜… . Tetamu datang, jenuh pulak menunggu air masak. Huhu . Tapi, Korang takyah risaulah. Rasa macam dah tak larat tu, meh pasang penapis air CUCKOO . Serendah RM75.47 sebulan ajer. Daftar percuma seluruh Malaysia . Dengan CUCKOO, tekan2 ajer, setel air panas, sejuk dan suhu bilik. Sape taknak benda mudah kan? Nak tahu lebih lanjut? Meh wasap saya sekarang ๐Ÿค— Jom buat pemasangan Percuma hari ini. Jimat pendaftaran RM260 tau ! UNTUK PENDAFTARAN | PEMASANGAN : MOHAMAD ISA SHAFII USAHAWAN CUCKOO MALAYSIA 011 1055 8394 .. .. ๐Ÿ Jom follow @ejencuckoo_malaysia #abeiscuckoo #cuc#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooguamusang #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckookualakrai #cuckoopahang #cuckookelantan #bisnestanpamodal2019 #bisnespercuma #dropshipdiperlukan #UsahawanCuckoo #lawakhambar #bazarpaknil #meletop #jannanick #emmawatson #lazada #shopee #mirafilzah #aydajebat #ikea #jualanmurah #ctdk #neelofa #kfc #mcdonalds #pizzahut
1 1
Famili ramai ni memang tak larat nak jerang air . Nak air panas, kena masak air dulu Nak air sejuk, kena masuk dalam botol, lepastu masuk peti. Kejap pulak abis๐Ÿ˜… . Tetamu datang, jenuh pulak menunggu air masak. Huhu . Tapi, Korang takyah risaulah. Rasa macam dah tak larat tu, meh pasang penapis air CUCKOO . Serendah RM75.47 sebulan ajer. Daftar percuma seluruh Malaysia . Dengan CUCKOO, tekan2 ajer, setel air panas, sejuk dan suhu bilik. Sape taknak benda mudah kan? Nak tahu lebih lanjut? Meh wasap saya sekarang ๐Ÿค— Jom buat pemasangan Percuma hari ini. Jimat pendaftaran RM260 tau ! UNTUK PENDAFTARAN | PEMASANGAN : MOHAMAD ISA SHAFII USAHAWAN CUCKOO MALAYSIA 011 1055 8394 .. .. ๐Ÿ Jom follow @ejencuckoo_malaysia #abeiscuckoo #cuc#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooguamusang #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckookualakrai #cuckoopahang #cuckookelantan #bisnestanpamodal2019 #bisnespercuma #dropshipdiperlukan #UsahawanCuckoo #lawakhambar #bazarpaknil #meletop #jannanick #emmawatson #lazada #shopee #mirafilzah #aydajebat #ikea #jualanmurah #ctdk #neelofa #kfc #mcdonalds #pizzahut
1 0
Famili ramai ni memang tak larat nak jerang air . Nak air panas, kena masak air dulu Nak air sejuk, kena masuk dalam botol, lepastu masuk peti. Kejap pulak abis๐Ÿ˜… . Tetamu datang, jenuh pulak menunggu air masak. Huhu . Tapi, Korang takyah risaulah. Rasa macam dah tak larat tu, meh pasang penapis air CUCKOO . Serendah RM75.47 sebulan ajer. Daftar percuma seluruh Malaysia . Dengan CUCKOO, tekan2 ajer, setel air panas, sejuk dan suhu bilik. Sape taknak benda mudah kan? Nak tahu lebih lanjut? Meh wasap saya sekarang ๐Ÿค— Jom buat pemasangan Percuma hari ini. Jimat pendaftaran RM260 tau ! UNTUK PENDAFTARAN | PEMASANGAN : MOHAMAD ISA SHAFII USAHAWAN CUCKOO MALAYSIA 011 1055 8394 .. .. ๐Ÿ Jom follow @ejencuckoo_malaysia #abeiscuckoo #cuc#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooguamusang #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckookualakrai #cuckoopahang #cuckookelantan #bisnestanpamodal2019 #bisnespercuma #dropshipdiperlukan #UsahawanCuckoo #lawakhambar #bazarpaknil #meletop #jannanick #emmawatson #lazada #shopee #mirafilzah #aydajebat #ikea #jualanmurah #ctdk #neelofa #kfc #mcdonalds #pizzahut
2 1
Famili ramai ni memang tak larat nak jerang air . Nak air panas, kena masak air dulu Nak air sejuk, kena masuk dalam botol, lepastu masuk peti. Kejap pulak abis๐Ÿ˜… . Tetamu datang, jenuh pulak menunggu air masak. Huhu . Tapi, Korang takyah risaulah. Rasa macam dah tak larat tu, meh pasang penapis air CUCKOO . Serendah RM75.47 sebulan ajer. Daftar percuma seluruh Malaysia . Dengan CUCKOO, tekan2 ajer, setel air panas, sejuk dan suhu bilik. Sape taknak benda mudah kan? Nak tahu lebih lanjut? Meh wasap saya sekarang ๐Ÿค— Jom buat pemasangan Percuma hari ini. Jimat pendaftaran RM260 tau ! UNTUK PENDAFTARAN | PEMASANGAN : MOHAMAD ISA SHAFII USAHAWAN CUCKOO MALAYSIA 011 1055 8394 .. .. ๐Ÿ Jom follow @ejencuckoo_malaysia #abeiscuckoo #cuc#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooguamusang #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckookualakrai #cuckoopahang #cuckookelantan #bisnestanpamodal2019 #bisnespercuma #dropshipdiperlukan #UsahawanCuckoo #lawakhambar #bazarpaknil #meletop #jannanick #emmawatson #lazada #shopee #mirafilzah #aydajebat #ikea #jualanmurah #ctdk #neelofa #kfc #mcdonalds #pizzahut
1 1