goyang goyang pusing pusing 🔥 . haaa ada gaya princess tak ? siapa nak macam ni raya nnti, boleh shoot video pusing or gambar baju flowing 😍 . cepat cepat dapatkan CHAVELLE ni, aisyah cek stok dah makin sikit . siapa yg nak grab or nak tahu lebih lanjut komen DM atau korang tggl kan number phone kat inbox aisyah . nanti aisyah pm 😊 . #fifarasol #FifarasolRaya2019 #fifarasoltrustedagent #baw#bawalovers #bawalexclusive #tudungruffle #elr#elrahusive #elrah #bellaraya19 #bellaammara #caryazaralovers #icahfa #bawalovers #ainaasunscreen #ainaaserum #mawaddahizzati #jubahmurah #jubahsouq #alteliaamani #genemartino #lawak #instagram #ctd#ctdk #creationsbysitinurhaliza #arianirtw #duckscarves #duckcosmetics #babeau #fifarasolraya2019 #fifarasollovers #poplook #alhaalfa #ctdk
47 3
ramai tnya aisyah, LAUREN ni pre-order ke ? yaa LAUREN ni pre-order, nnti hq akan post baju pada 22 april . ada juga yg tnya, yg ni boleh booking ke? yaaaa kesayangan semua, semua koleksi raya boleh booking with minimum RM50 deposit 😍 . jom laju laju pm aisyah, pilih ja mana yg korang berkenaan 🔥 . 📌 HARINI AISYAH BG FREE POSTAGE TAU, HARINI SAHAJA 📌 . #fifarasol #FifarasolRaya2019 #fifarasoltrustedagent #baw#bawalovers #bawalexclusive #tudungruffle #elr#elrahusive #elrah #bellaraya19 #bellaammara #caryazaralovers #icahfa #bawalovers #ainaasunscreen #ainaaserum #mawaddahizzati #jubahmurah #jubahsouq #alteliaamani #genemartino #lawak #instagram #ctd#ctdk #creationsbysitinurhaliza #arianirtw #duckscarves #duckcosmetics #babeau #fifarasolraya2019 #fifarasollovers #poplook #alhaalfa #ctdk
44 4
sekarang ni org suka pakai baju yg bercorak tp kain kosong . katanya simple tapi cantik 😍 . dapat pulak bj dr @apple.amour ni, takut tdur pun pakai bj ni, bgun pagi pun tak nak tanggal 😂 . okayy siapa lg nak bj ni pm aisyah yaa, bj ni laku keras nehhh ❤ . #fifarasol #FifarasolRaya2019 #fifarasoltrustedagent #baw#bawalovers #bawalexclusive #tudungruffle #elr#elrahusive #elrah #bellaraya19 #bellaammara #caryazaralovers #icahfa #bawalovers #ainaasunscreen #ainaaserum #mawaddahizzati #jubahmurah #jubahsouq #alteliaamani #genemartino #lawak #instagram #ctd#ctdk #creationsbysitinurhaliza #arianirtw #duckscarves #duckcosmetics #babeau #fifarasolraya2019 #fifarasollovers #poplook #alhaalfa #ctdk
56 9
petang petang ni dah malas membaca aisyah share video kurung DAHLIA PRINTED yaaa 😉 . ni bukan anak anak dara je boleh pakai, mak mak pun boleh tau 😘 jgn ingat anak dara je nak lawa mak mak pun sama kan kan . hehehhe so mana mak mak n anak dara yg nak lawa dgn kurung DAHLIA ni ? . meh komen sikit aisyah nk tgk 👇 . #fifarasol #FifarasolRaya2019 #fifarasoltrustedagent #baw#bawalovers #bawalexclusive #tudungruffle #elr#elrahusive #elrah #bellaraya19 #bellaammara #caryazaralovers #icahfa #bawalovers #ainaasunscreen #ainaaserum #mawaddahizzati #jubahmurah #jubahsouq #alteliaamani #genemartino #lawak #instagram #ctd#ctdk #creationsbysitinurhaliza #arianirtw #duckscarves #duckcosmetics #babeau #fifarasolraya2019 #fifarasollovers #poplook #alhaalfa #ctdk
26 0
OFFICIALLY RELEASED KURUNG DAHLIA PRINTED 🔥🔥 . we have 2 code kurung dahlia ( TUDORÈ AND SAKURA) . 📌 BOOKING RM50 . details 👇 . LIMITED EDITION COLLECTION . DAHLIA #DahliaFR . ◽Code : SAKURA ◽Material I : Premium Matte Satin fabric . ◽Material Advantages :- ▪Lightweight & More breathable fabric ▪Opaque fabric ▪Crease-resistant ▪Non-ripping seams ▪Non-shrinking fabric . ◽Early Bird Price : RM189 ◽Normal price : RM209 . ◽Features :- ▪Invisible Zip at the back ▪Nursing Friendly ▪Wudhu Friendly ▪Acrylic brand label on cuff ▪Round neckline ▪Pocket on right side of skirt . ◽Size : XS, S, M, L, XL . #FifarasolRaya2019
39 3
TEASER #fif#fif#fifarasol2019 . something new is coming guys 😍😍 . siapa tak sabar ? bg aisyah double tap ❤ . aisyah pun tak sabar nak share dgn korg ni . yeayyy excited nyaaaaa 😆 . #fifarasol #FifarasolRaya2019 #fifarasoltrustedagent #baw#bawalovers #bawalexclusive #tudungruffle #elr#elrahusive #elrah #bellaraya19 #bellaammara #caryazaralovers #icahfa #bawalovers #ainaasunscreen #ainaaserum #mawaddahizzati #jubahmurah #jubahsouq #alteliaamani #genemartino #lawak #instagram #ctd#ctdk #creationsbysitinurhaliza #arianirtw #duckscarves #duckcosmetics #babeau #fifarasolraya2019 #fifarasollovers #poplook #alhaalfa #ctdk
58 1
TEASER #fif#fif#fifarasol2019 . something new is coming guys 😍😍 . siapa tak sabar ? bg aisyah double tap ❤ . aisyah pun tak sabar nak share dgn korg ni . yeayyy excited nyaaaaa 😆 . #fifarasol #FifarasolRaya2019 #fifarasoltrustedagent #baw#bawalovers #bawalexclusive #tudungruffle #elr#elrahusive #elrah #bellaraya19 #bellaammara #caryazaralovers #icahfa #bawalovers #ainaasunscreen #ainaaserum #mawaddahizzati #jubahmurah #jubahsouq #alteliaamani #genemartino #lawak #instagram #ctd#ctdk #creationsbysitinurhaliza #arianirtw #duckscarves #duckcosmetics #babeau #fifarasolraya2019 #fifarasollovers #poplook #alhaalfa #ctdk
73 11