. 💙Set Kain Doby💙 . 💕 LIMITED READY STOCK💕 . 🌈Set batik doby ni sangat la laku keras.. so siapa yg super cepat dia dapat.. serius x tipu tau.. pening dgn perebutan batik doby ni😅 . 🌈Kain doby ni best ya amat! kena pgang sdri, rsa sndri brula tau best dia tahap apa.. so far mmg ramai yg suka n puas hati.. kalau tak best takkanla nak jd rebutan batik doby ni kan..hikhik😉 . 🌈Strictly ❎ booking2🙅 siapa bayar dulu dia punya ok😘 . 🌈If nk pre-order pun boleh.. Tapi kena cepat tau sbb slalunya corak2 yg dh lama supplier dah x kluarkan.. Stiap corak ni limited pieces.. Barula exclusive kann😊 . 🍃Apa tu kain doby? . Material: Tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . Kelebihan: Sejuk Motif bersinar Lembut Tidak tebal dan tidak jarang Tidak mudah renyuk Mudah untuk iron . Kegunaan: Sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . size 2m + 2.1 m . Berminat? . Whatsapp 0147576362 . . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #bajuraya2019 #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #bat#batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #batikgarutan #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kah#kahwin #batikcap #kai#kainsatin #peplum #keb#kebaya #kahwin #kainsatin #kebaya #raya2019
3 0
. 💙Set Kain Doby💙 . 💕 LIMITED READY STOCK💕 . 🌈Set batik doby ni sangat la laku keras.. so siapa yg super cepat dia dapat.. serius x tipu tau.. pening dgn perebutan batik doby ni😅 . 🌈Kain doby ni best ya amat! kena pgang sdri, rsa sndri brula tau best dia tahap apa.. so far mmg ramai yg suka n puas hati.. kalau tak best takkanla nak jd rebutan batik doby ni kan..hikhik😉 . 🌈Strictly ❎ booking2🙅 siapa bayar dulu dia punya ok😘 . 🌈If nk pre-order pun boleh.. Tapi kena cepat tau sbb slalunya corak2 yg dh lama supplier dah x kluarkan.. Stiap corak ni limited pieces.. Barula exclusive kann😊 . 🍃Apa tu kain doby? . Material: Tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . Kelebihan: Sejuk Motif bersinar Lembut Tidak tebal dan tidak jarang Tidak mudah renyuk Mudah untuk iron . Kegunaan: Sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . size 2m + 2.1 m . Berminat? . Whatsapp 0147576362 . . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #bajuraya2019 #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #bat#batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #batikgarutan #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kah#kahwin #batikcap #kai#kainsatin #peplum #keb#kebaya #kahwin #kainsatin #kebaya #raya2019
2 0
. 💙Set Kain Doby💙 . 💕 LIMITED READY STOCK💕 . 🌈Set batik doby ni sangat la laku keras.. so siapa yg super cepat dia dapat.. serius x tipu tau.. pening dgn perebutan batik doby ni😅 . 🌈Kain doby ni best ya amat! kena pgang sdri, rsa sndri brula tau best dia tahap apa.. so far mmg ramai yg suka n puas hati.. kalau tak best takkanla nak jd rebutan batik doby ni kan..hikhik😉 . 🌈Strictly ❎ booking2🙅 siapa bayar dulu dia punya ok😘 . 🌈If nk pre-order pun boleh.. Tapi kena cepat tau sbb slalunya corak2 yg dh lama supplier dah x kluarkan.. Stiap corak ni limited pieces.. Barula exclusive kann😊 . 🍃Apa tu kain doby? . Material: Tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . Kelebihan: Sejuk Motif bersinar Lembut Tidak tebal dan tidak jarang Tidak mudah renyuk Mudah untuk iron . Kegunaan: Sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . size 2m + 2.1 m . Berminat? . Whatsapp 0147576362 . . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #bajuraya2019 #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #bat#batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #batikgarutan #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kah#kahwin #batikcap #kai#kainsatin #peplum #keb#kebaya #kahwin #kainsatin #kebaya #raya2019
2 0
. 💙Set Kain Doby💙 . 💕 LIMITED READY STOCK💕 . 🌈Set batik doby ni sangat la laku keras.. so siapa yg super cepat dia dapat.. serius x tipu tau.. pening dgn perebutan batik doby ni😅 . 🌈Kain doby ni best ya amat! kena pgang sdri, rsa sndri brula tau best dia tahap apa.. so far mmg ramai yg suka n puas hati.. kalau tak best takkanla nak jd rebutan batik doby ni kan..hikhik😉 . 🌈Strictly ❎ booking2🙅 siapa bayar dulu dia punya ok😘 . 🌈If nk pre-order pun boleh.. Tapi kena cepat tau sbb slalunya corak2 yg dh lama supplier dah x kluarkan.. Stiap corak ni limited pieces.. Barula exclusive kann😊 . 🍃Apa tu kain doby? . Material: Tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . Kelebihan: Sejuk Motif bersinar Lembut Tidak tebal dan tidak jarang Tidak mudah renyuk Mudah untuk iron . Kegunaan: Sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . size 2m + 2.1 m . Berminat? . Whatsapp 0147576362 . . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #bajuraya2019 #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #bat#batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #batikgarutan #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kah#kahwin #batikcap #kai#kainsatin #peplum #keb#kebaya #kahwin #kainsatin #kebaya #raya2019
2 0
. 💙Set Kain Doby💙 . 💕 LIMITED READY STOCK💕 . 🌈Set batik doby ni sangat la laku keras.. so siapa yg super cepat dia dapat.. serius x tipu tau.. pening dgn perebutan batik doby ni😅 . 🌈Kain doby ni best ya amat! kena pgang sdri, rsa sndri brula tau best dia tahap apa.. so far mmg ramai yg suka n puas hati.. kalau tak best takkanla nak jd rebutan batik doby ni kan..hikhik😉 . 🌈Strictly ❎ booking2🙅 siapa bayar dulu dia punya ok😘 . 🌈If nk pre-order pun boleh.. Tapi kena cepat tau sbb slalunya corak2 yg dh lama supplier dah x kluarkan.. Stiap corak ni limited pieces.. Barula exclusive kann😊 . 🍃Apa tu kain doby? . Material: Tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . Kelebihan: Sejuk Motif bersinar Lembut Tidak tebal dan tidak jarang Tidak mudah renyuk Mudah untuk iron . Kegunaan: Sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . size 2m + 2.1 m . Berminat? . Whatsapp 0147576362 . . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #bajuraya2019 #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #bat#batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #batikgarutan #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kah#kahwin #batikcap #kai#kainsatin #peplum #keb#kebaya #kahwin #kainsatin #kebaya #raya2019
2 0
. 💙Set Kain Doby💙 . 💕 LIMITED READY STOCK💕 . 🌈Set batik doby ni sangat la laku keras.. so siapa yg super cepat dia dapat.. serius x tipu tau.. pening dgn perebutan batik doby ni😅 . 🌈Kain doby ni best ya amat! kena pgang sdri, rsa sndri brula tau best dia tahap apa.. so far mmg ramai yg suka n puas hati.. kalau tak best takkanla nak jd rebutan batik doby ni kan..hikhik😉 . 🌈Strictly ❎ booking2🙅 siapa bayar dulu dia punya ok😘 . 🌈If nk pre-order pun boleh.. Tapi kena cepat tau sbb slalunya corak2 yg dh lama supplier dah x kluarkan.. Stiap corak ni limited pieces.. Barula exclusive kann😊 . 🍃Apa tu kain doby? . Material: Tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . Kelebihan: Sejuk Motif bersinar Lembut Tidak tebal dan tidak jarang Tidak mudah renyuk Mudah untuk iron . Kegunaan: Sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . size 2m + 2.1 m . Berminat? . Whatsapp 0147576362 . . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #bajuraya2019 #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #bat#batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #batikgarutan #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kah#kahwin #batikcap #kai#kainsatin #peplum #keb#kebaya #kahwin #kainsatin #kebaya #raya2019
2 0
*COD & Easy Returns available.* For any enquiries plz share post link or screenshot of product with discription on my watsapp number 9513432756. Or Please click here to buy. https://myshopprime.com/collections/26427956 . . . Cotton Silk Jacquard Sarees with Blouse piece *Fabric*: Cotton Silk *Type*: Saree with Blouse piece *Style*: Jacquard *Design Type*: Kanjeevaram *Saree Length*: 5.5 (in metres) *Blouse Length*: 0.8 (in metres) *Delivery*: Within 6-8 business days . . . #saree #sareelove #indiansaree #sareewomen #sareeswag #indiansilk #sareeonline #sareeblouse #sareeaddict #sareestyle #sareeday #indianwedding #insta #instaoftheday #indianwear #indianfashion #ilovehandloom #iwearhandloom #instasale #clothesforsale #sareegram #weavesofindia #linen #purecotton #cottonlover #banarasisilk
4 0
how cool is this? this boho turkish blanket is handwoven, enormous, made from premium, super soft turkish cotton, and may just  be what you have been looking for all your life! this boho blanket is lightweight, but still heavy duty...and does it all. use it as a bedcover, a beach blanket, picnic blanket, or stylish addition to that concert on the green youve been dreaming about. you can use it as a tablecloth for your next dinner party or wrap yourself up when the air turns chilly at the next sporting event... this beauty gets softer with every wash and has the traditional hand tied fringe at each end - so boho💚 🌵LINK IN BIO🌵 #bedcover #bedroominspo #festivalstyle #bohohome #boh#bohostyle #interior2all #interior_and_living #myhomevibe #handcrafts #turkishtowel #picnics #blankets #crochetblanket #babyblanket #bohemianliving #bohemianhome #beachblanket #fringed #throws #cottonlover #lieblingsstück #unikate #mamablogger #cozyhome #bohostyle
10 0