Tqsm dear customer ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ . Bekas besar RM15/pcs Bekas kecik RM6/pcs minimum pembelian 4pcs = RM24 . Rugi tak rasa & confirm takkan menyesal , isi banyak , coklat banyak , whatsapp untuk order +60102609322. Pos pun boleh tau , coklat tak keras maintain cayaqqqqq ๐Ÿคค๐Ÿคค . @dietoffchocojar.kajang Cod kajang, +60129166069 Cod shah alam +60102609322 . Kami juga mengambil tempahan untuk majlis aqiqah , perkahwinan , event2 dll . #chocojar #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarcheras #cho#chocojarpj #chocojarkl #delicious #yummy #foodie #chocolatemilk #chocolateleleh #cho#chocojarleleh #chocojarpj #chocojarbangsar #chocojarkajang #chocojarbalakong #chocojarmalaysia #cho#chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #hocojarpantaidalam #chocojarwangsamaju #love #coklatleleh #chocojarleleh #pencintamakanan #brickfields #chocojars #chocojarbandarseripermaisuri #uitmpuncakperdana #msushahalamcampust #politeknikshahalam
3 0
Sungguh tak bosan2 mata ini memandang yg bgitu menawan.... Tara.... Bucket coklat keranjang neh... So cute kan.... ....#ay_cYuk kak order untuk hajatan/tasyakuran/souvenir, lamaran, dll.... . . .hub kontak via 0823-3212-6073 . . #cok#coklatleleh #coklatkita #coklatbouquet #coklatsilverqueen #coklat #coklatlucu #coklatunik #coklatwisuda #coklatsurabaya #coklatbox #coklatviral #viral #coklattempe #coklatpraline #coklatsendok #coklatmalang #coklatvalentine #cokelat #coklatstick #coklatstik #coklatsedap #coklatoreo #coklatgresik #coklatlebaran #coklatloversindonesia #cok#coklatbuketmurah #coklatbuket #buketcoklatmurah #coklatbuketndonesia
0 0
Set combo yang super duper jimat ni.๐Ÿ˜˜ . . Whatsapp admin untuk order. Siapa lambat jangan nangis.๐Ÿ˜‚ . . #milkaoreomurah #milkamurah #milocubesmurah #milocubesmalaysia #foodporn #gemokisawesome #ubatkurus #jomkurus #kurussihat #jomkurussecaraonline #daimmurah #coklatleleh #coklatlangkawi #tiktokmalaysia #cheeseleleh
2 0
S E N A R A I H A R G A C H O C O C R I S P Y ----------------------------------------------------------------------- JENIS CHOCOLATE (MILKCHOC) small - RM6 Big - RM9 . (WHITECHOC) small - RM6 Big - RM9 PRICE INCLUDE TOPPING!!!! Topping available : ๐Ÿซ Milo nugget ๐Ÿซ Kitkat ๐Ÿซ Oreo ๐Ÿซ Kinder Bueno KELEBIHAN PRODUK KAMI.. โœ…Tak perlu cairkan โœ…Coklat leleh terox โœ…Coklat ๐Ÿซ๐Ÿ’ฏ SEDAP โœ… Kerangupan yang terasa โœ… BEST SELLER โœ… HARGA yang mampu MILIK Untuk semua orang. . CEPAT SEMENTARA STOCK MASIH ADA!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . CARA ORDER: "Sis saya nak : " cnth : Milkchoc Oreo big - 1 Whitechoc Bueno small - 1 Nak order boleh pm WhatsApp kami ๐Ÿ“ฑ0196252304 #c#chocojar #chocojarmurah #chocolate #chococrisypy #crispy #coklatdalambalang #chocolatejar #loveteroxx #chocoleleh #coklatleleh #penambathati #cc #c #chocolatelab
39 0
Harini malam Jumaat!๐Ÿ˜ Eh yang dah kahwin teruskan layan laki bini. Team bujang jangan ketinggalan! Kami ada tawaran terhad untuk chocojarlover. Sekarang boleh booking pre-order sehingga 15/12/2018 Sabtu. Link in bio. . . . Klik sini #cho#chocojarathirah . #perak #chocojaroreo #lokalah #doo#doorgiftkahwin #lazat #sabah #sedapgiler #bazarpaknil #klfoodie #doorgift #lokalahmy #hadiahharijadi #coklatleleh #chocojar #kedah #selangor #coklatbanjir #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajual #sedapbaqhang #chocojarlover #chocojarmurah #doorgiftmurah #kedaionline #igshopmurah #igshopmalaysia #doorgifttunang #sayajualmura
2 4
Dah ckap dah.. ni yang paling top sale.. ckp kat sis mana lagi bole dpt 3topping berbeza dlam 1 brownies.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Jom order: http://www.wasap.my/60136469502/browniespadu #bro#bro#browniesa> #browniespadu #brwoniessedap #brownieschewy #brownies #kekmurah #kekcoklat #kekbajet #coklatleleh #uthm #jdt #kasiviral #codparitraja #surpriseparitraja #paritrajabatupahat #browniesparitraja #browniesmurah #browniesjohor #browniesmurahbp #brownieslazat
6 0