KEMAM-KEMAM jee DAH BOLEH CANTIK/HENSEM ?? tak percaya ?? uguys boleh usha d #tes#testimonipss beribu testimoni cust dah berjaya tau . . . Jom dapat #per#perfectskinsupplement sekarang !!!! . . JOM CANTIK/HENSEM SEBELUM RAYA GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH SYOK BERAYA NANTI . . . 🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN . . Berminat boleh terus direct Whatsapp 📲 0199839215 ( NYZA ) . #sayajual #satissoap #perfectskinsupplement #testimonipss #testimonisatissoap #codareakuantan #codareamaranpahang #postageavailable #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #sayanakcantik #cantikluaransihatdalaman #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #cantiksekelipmata #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0
Assalamualaikum.... Hai sy AZMA!!! M.O.P Sah AS Legacy dari Pekan, Pahang . Nak dapatkan product dari AS Legacy jom whatsp ... . 📲📱📲 http://www.wasap.my/60133348869 atau click di 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 fbpage: Nor Azma Honey ig: azma_aslegacy_pahang . #zslegacy #datoalifsyukriterlajaklaris #datinshidahdherbs #aslegacyprodukmalaysia #gentelharumnita #gelmandianbidara #bizziboddy #bizziboddycontourcream #jamshirbodyscrub #puffysmooch #harumnitafemininwash #melaluecatherapycream #pucukharumnita #losyenjamshirdaunbidara #setmekupflynkiss #telekungshahida #bawaldatinshahida #syjualonline #PostageSeluruhMalaysia #CODareaPekan #CODareaRompin #CODareaKuantan #AwesomeTeam
3 0
Nak detox tapi leceh lah kalau kena sediakan semua bahan2 . Mula la MALAS menguasai diri😏 . Tak payah nak pikir sangat aihh . Ni dah ada depan mata lagi nak bagi alasan . Beli je Honeycomb Lemon terus boleh ngap buang segala toksin dalam badan tu . . Lemon bila dah campur sekali madu ni rasa dia masam-masam manis gitu haa . Ingat ikan masam manis je ada . Madu pun ada tau😂😂😂 . Whatsapp 017-9092872 ----------------------------------------------------------------------------#teamlaverahebat#laveraessence#laveraessencekuantan#honeycomblemon#queenbkuantan#queenb#madukuantan#madusarang#maduqueenbkuantan#besut#kemaman#letscantik#wargakuantan#jjcm#hijabista#kuantan#pahang#codareakuantan#codkuantan#bazaarpaknil#stoklakukeras#ajimaura#terapiinstagram#terengganu#queenbmaran#maran#queenbpekan#queenbbalok#teammonhebat#moisturizergelulfaa
11 0
Indah nyaaa pemandangann lihat anak anak lebah mencari madu pada bunga bunga istimewa ciptaan Allah swt.. Sejuk mata melihat.. begitu besar kuasa Allah.. . Hanya Madu Asli sahaja diambil dari bunga bungaan dan dari pokok pokok bunga . Baca pun dah terliur kan ? Belum lagi dapat rasa😁😋😋 . Whatsapp 017-9092872 ----------------------------------------------------------------------------#teamlaverahebat#laveraessence#laveraessencekuantan#honeycomblemon#queenbkuantan#queenb#madukuantan#madusarang#maduqueenbkuantan#besut#kemaman#letscantik#wargakuantan#jjcm#hijabista#kuantan#pahang#codareakuantan#codkuantan#bazaarpaknil#stoklakukeras#ajimaura#terapiinstagram#terengganu#queenbmaran#maran#queenbpekan#queenbbalok#teammonhebat#moisturizergelulfaa
9 0
Primer makeup yang mampu menyelesaikan banyak masalah anda dan enhance makeup anda dalam masa yang sama ? biar betul 😱😱😱😱😱 . Instant Smooth Luxury Primer adalah penyelesaian kepada masalah anda sekiranya anda mempunyai masalah berikut; 👉pori pori terbuka 👉 kedut kedut dan garis garis halus 👉 kulit muka berminyak 👉kulit tak sekata dan kasar 👉 parut parut berlekuk . teksturnya ringan, no colour gel, dan oil free emulsian boleh membantu menyamarkan lekuk lekuk dan garis halus pada wajah dan mengawal sebum pada wajah dalam masa yang sama 💕💕💕 . diperkaya dengan Vitamin E dan Vitamin C, ia membantu mengekalkan hydration dan memberikan nutrient seimbang pada kulit wajah. HEBAT KAN ? . -------------------------------------------------- 💸 Retail Price RM75.00 exclude postage . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia . . 💼Dropship diperlukan Moh ler join team kami 💋 . . #nrc #nrcosmetics #nuexrosli #nrcbrush #nrckuantan #agentnrc #cod#codnrctics #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codnrc #codnrckuantan #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #nrcprimeandset #nrcprimeandsetluxurywater #facemist
11 2
Primer makeup yang mampu menyelesaikan banyak masalah anda dan enhance makeup anda dalam masa yang sama ? biar betul 😱😱😱😱😱 . Instant Smooth Luxury Primer adalah penyelesaian kepada masalah anda sekiranya anda mempunyai masalah berikut; 👉pori pori terbuka 👉 kedut kedut dan garis garis halus 👉 kulit muka berminyak 👉kulit tak sekata dan kasar 👉 parut parut berlekuk . teksturnya ringan, no colour gel, dan oil free emulsian boleh membantu menyamarkan lekuk lekuk dan garis halus pada wajah dan mengawal sebum pada wajah dalam masa yang sama 💕💕💕 . diperkaya dengan Vitamin E dan Vitamin C, ia membantu mengekalkan hydration dan memberikan nutrient seimbang pada kulit wajah. HEBAT KAN ? . -------------------------------------------------- 💸 Retail Price RM75.00 exclude postage . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia . . 💼Dropship diperlukan Moh ler join team kami 💋 . #nrc #nrcosmetics #nuexrosli #nrcbrush #nrckuantan #agentnrc #cod#codnrctics #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codnrc #codnrckuantan #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #nrcprimeandset #nrcprimeandsetluxurywater #facemist
6 0
Assalamualaikum.. FONDANT COCONUT COOKIES RM28(50biji) 😋kerangupan di setiap gigitan.. 😋mkn sebekas hbis xsedar.. 😋sesuai juga dijadikan kudap2 🚕COD AREA KUANTAN(CAS IKUT KWSN) #cookiesviral #homemadebakers #cookiesraya #biskutraya #codareakuantan
7 0
Siapa tak kenal @anissafaizul yang cantik molek ni kan . Haaa sis nisa pun amalkan consume #pss tau sampai JERAWAT takut dah nak naik ke muka haa . Time hormon tak stabil pun jerwat tak tubik2 dah . . . Nak cantik tak ? Nak skin glowing tak ? Nak cerah satu badan tak ? Kalau nak komen ‘ Nak ‘ sekarang !!! . . . JOM CANTIK/HENSEM SEBELUM RAYA GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH SYOK BERAYA NANTI . . . 🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN . . Berminat boleh terus direct Whatsapp 📲 0199839215 ( NYZA ) . #sayajual #satissoap #perfectskinsupplement #testimonipss #testimonisatissoap #codareakuantan #codareamaranpahang #postageavailable #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #sayanakcantik #cantikluaransihatdalaman #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #cantiksekelipmata #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0