PROMO COMBO KAYRA SKINCARE & KGLOW RM110 KEW! 💜 . KGlow Chewable Candy mengandungi kombinasi : . 🌼Astaxanthin, L- Cysteine 🌼Vitamin C 🌼Glutacose 🌼Omega 3-6-9 . 💜KGlow juga ada kelulusan KKM. No rujukan pengkelasan kkm 180517/04/134 tau. So jangan ragui 💜KGlow. . Nukan selalu ladyboos buat promo combo nieh.. set jimat tau.. 💜KGlow untuk dalaman awak.. 💜Kayra Skincare untuk vitamin kulit wajah.. . Cepat-cepat, Jangan lambat-lambat.. Berminat whatapp Dee ye. Link ada di bio okeyh. . xoxo : Dee, Kayranizer . #cocoglow #cocoglowtestimoni #kglow #pipipink #kulitbermasalah #kulitberminyak #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #muslimproduk #halalproduk #dropship #teamkakmingha #bynuramirah #elrahexclusive
17 0
Yohuuu.. Happy Weekend! Pagi ni dah kemam-kemam 💜KGlow belum? Kemana uolls cuti 2 hari ni? . Kekal sihat cantik luar dalam dengan 💜KGlow tau! . Yang nak tahu keberkesanan atau kesan 💜KGLOW meh baca 👇🏻 . 💪🏻KESAN BERKALI GANDA 💪🏻 😱Anti penuaan 😱Merawat kulit kering. 😱Melindungi daripada sinaran matahari. 😱Mencerahkan kulit & melembabkan kulit. 😱Menjadikan kulit lebih sihat dan segar. 😱Sesuai untuk semua peringkat umur. . 👍🏻BUKAN ITU SAHAJA👍🏻 🌼Melawaskan pembuangan air besar. 🌼Membersihkan toksin dalam badan 🌼Menghilangkan parut jerawat 🌼Mengurangkan jerawat dan jeragat 🌼Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌼Mengawal dan mengurangkan berat badan 🌼Merawat tumit kaki pecah 🌼Memperbanyakkan susu ibu . Jangan risau, 💜KGlow ada kelulusan KKM. No rujukan pengkelasan kkm 180517/04/134. . Nak sihat & cantik, Nak bertenaga, Nak detox. Boleh amalkan 💜KGlow Chewable Candy 🍭! 'Hisap-hisap je uolls!' . Berminat? Boleh whatapp Dee okeyh! Link ada di bio. . xoxo : Dee . #cocoglow #cocoglowtestimoni #kglow #pipipink #kulitbermasalah #kulitberminyak #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #tempatanfest #bynuramirah #elrahexclusive #kayrahealtybeauty #kayranizer
6 0
🌹🌹🌹🌹 . Uolls.. tengah lunch ke tu? lunch apa? Hari ni dah berapa banyak air uolls minum? Nak kulit cantik & sihat, banyakkan minum air juga.. Lagi - lagi yang consume 💜KGlow tu. . Meh, Dee nak shared sikit ni buat kawan perempuan yg nak cantik sihat untuk suami or bakal suami. . Penting ke jaga kesihatan, kulit cantik, mulus & berat badan maintain slim? . 😢 Tak penting kalau husband tak kisah. 😢 Tak penting kalau family pun tak ambil tahu. 😢 Tak penting kalau rasa selesa dengan diri sendiri. 😢 Tak penting kalau awak tak pernah kisah pasal kesihatan dalaman uolls. . Perempuan ni leceh.. orang lain cantik, kau jeles. Dah tu, yg awak tak nak jaga sape suruh? . Ha.. tunggu apa lagi? Pakat-pakat la tanya adik beradik or sedara sepupu kawan-kawan grap 💜KGlow tengah promo nieh. . 1botol RM50 postage RM7 2botol RM100 free postage . Tak cuba tak tahu tau. Berminat Whatapp Dee. Link ada di bio okeyh. . Xoxo : Dee, Kayranizer . #cocoglow #cocoglowtestimoni #kglow #pipipink #kulitbermasalah #kulitberminyak #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #tempatanfest #bynuramirah #elrahexclusive #kayrahealtybeauty #kayranizer
9 1
💜KGlow 💜KGlow 💜KGlow . Assalamulaikum peminat-peminat 💜KGlow. . Jom tampil confidence dengan amalkan 💜KGlow ni. . Mesti ramai yang tertanya-tanyakan apa "SPECIALnya" 💜KGlow ni kan?🤔 . Ha! meyh semua pakat ramai mai tengok apa best nya produk kali ni. . 💟Mempunyai sebanyak 30 biji didalam satu botol ( TAHAN SELAMA SEBULAN ) 💟Kaya dengan penuh perisa fruit Strawberi 🍓tau , sekali cuba pasti mau lagi😋 💟Hanya kemam sahaja dimulut tanpa paksaan untuk ditelan 💟Kulit akan kelihatan lebih berseri daripada biasa 💟Menjadikan kulit wajah lebih lembut dan sekata 💟Melindungi daripada panas teriknya Matahari🌤 💟Mampu mengembalikan kesegaran kulit wajah daripada penuaan 💟Menjadikan kulit wajah lebih muda dan bertenaga 💟Membantu menghilangkan parut, jerawat serta jeragat 💟Pencerahan hampir keseluruhan badan. . Ok, soal harga.. Alhamdulillah, ladyboss buat harga kasih sayang sempena HARI MALAYSIA. . Berminat whatapp Dee ye. Click link at bio. . xoxo : Dee, Kayranizer 💜 . #cocoglow #cocoglowtestimoni #kglow #pipipink #kulitbermasalah #kulitberminyak #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #tempatanfest #bynuramirah #elrahexclusive #kayrahealtybeauty #kayranizer
6 2
Keberkesanan atau kesan 💜KGLOW . 💪🏻KESAN BERKALI GANDA 💪🏻 😱Anti penuaan 😱Merawat kulit kering. 😱Melindungi daripada sinaran matahari. 😱Mencerahkan kulit & melembabkan kulit. 😱Menjadikan kulit lebih sihat dan segar. 😱Sesuai untuk semua peringkat umur. . 👍🏻BUKAN ITU SAHAJA👍🏻 🌼Melawaskan pembuangan air besar. 🌼Membersihkan toksin dalam badan 🌼Menghilangkan parut jerawat 🌼Mengurangkan jerawat dan jeragat 🌼Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌼Mengawal dan mengurangkan berat badan 🌼Merawat tumit kaki pecah 🌼Memperbanyakkan susu ibu . Jangan risau, 💜KGlow ada kelulusan KKM. No rujukan pengkelasan kkm 180517/04/134. . Nak sihat & cantik, Nak bertenaga, Nak detox. Boleh amalkan 💜KGlow Chewable Candy 🍭! 'Hisap-hisap je uolls!' . Berminat? Boleh whatapp Dee okeyh! Link ada di bio. . xoxo : Dee . #cocoglow #cocoglowtestimoni #kglow #pipipink #kulitbermasalah #kulitberminyak #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #tempatanfest #bynuramirah #elrahexclusive #kayrahealtybeauty #kayranizer
11 0
💜KGlow 💜KGlow 💜KGlow . Assalamualaikum, selamat pagi! Mulakan pagi uolls dengan Bissmillahirahmanirahim.. syukur atas nikmat kehidupan kita hari ni. . Tapi sebelum tu, jangan lupa consume 💜KGlow ok.. untuk sihat & cantik luar dan dalaman. . Harga RM50 postage RM7 30biji sebotol tahan sebulan. . Berminat boleh Whatapp Dee. Link ada di bio okeyh 🌼 . xoxo : Dee . #cocoglow #cocoglowtestimoni #kglow #pipipink #kulitbermasalah #kulitberminyak #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #tempatanfest #bynuramirah #elrahexclusive #kayrahealtybeauty #kayranizer
7 0
💜KGLOW 💜KGLOW 💜KGLOW. . Your beauty, slimming and detox solutions. . Tak percayakan? Uolls perlu percaya okeyh. Kerna bahan semula jadi terkandung didalam 1biji 💜KGLOW ini, telah menghasilkan banyak testimoni positive yg telah dikongsikan kepada kami. . Kerna mengamalkan 💜KGLOW yg hanya perlu, uolls hisap sahaja.. Dee ulang ye, 👉🏻HISAP SAHAJA👈🏻 sebelum sarapan pagi or sebelum tidur, pelbagai manfaat kesihatan yg uolls dapat pluss🤙🏻, skin uolls bertukar cantik, bersih & gebu. . Uolls tahu tak? Rahsia disebalik cantik, kulit bersih & gebu luaran ni, adalah berpunca dari sistem-sistem pencernaan uolls🤷? So, dengan ada nya 💜KGLOW ni, kita lawaskan & nyahkan toksik-toksik yg terkandung didalam badan kita sekali gus, membaiki dan merawat sistem-sistem uolls. . So, apa lagi? Berminat? Boleh whatapp Dee okeyh! link ada di bio. . xoxo : Dee, Kayranizer . #cocoglow #cocoglowtestimoni #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #nakcantik #nakkurus #macamcantik #macamcomel #sijangkang #telokpanglimagarang #klang #banting #baazaronline #baazarpaknil #muslimproduk #halalproduk #lulusankkm #tempatanfest #dropship #teamkakmingha
10 0
💜KGLOW 💜KGLOW 💜KGLOW. . Your beauty, slimming and detox solutions. . Tak percayakan? Uolls perlu percaya okeyh. Kerna bahan semula jadi terkandung didalam 1biji 💜KGLOW ini, telah menghasilkan banyak testimoni positive yg telah dikongsikan kepada kami. . Kerna mengamalkan 💜KGLOW yg hanya perlu, uolls hisap sahaja.. Dee ulang ye, 👉🏻HISAP SAHAJA👈🏻 sebelum sarapan pagi or sebelum tidur, pelbagai manfaat kesihatan yg uolls dapat pluss🤙🏻, skin uolls bertukar cantik, bersih & gebu. . Uolls tahu tak? Rahsia disebalik cantik, kulit bersih & gebu luaran ni, adalah berpunca dari sistem-sistem pencernaan uolls🤷? So, dengan ada nya 💜KGLOW ni, kita lawaskan & nyahkan toksik-toksik yg terkandung didalam badan kita sekali gus, membaiki dan merawat sistem-sistem uolls. . So, apa lagi? Berminat? Boleh whatapp Dee okeyh! link ada di bio. . xoxo : Dee, Kayranizer . #cocoglow #cocoglowtestimoni #whiteningbooster #saleraya2018 #beautybooster #promosiraya2018 #boosterwhitening #sayapakai #sayajual #sayacuba #letscantik #nakcantik #nakkurus #macamcantik #macamcomel #baazaronline #baazarpaknil #muslimproduk #halalproduk #lulusankkm #tempatanfest #dropship #teamkakmingha
13 1