4 ITEM ROSETYARA dah boleh cantik jelita.. . Mana laa hampa nak dapat set makeup berkualiti dengan harga jimat macam ni.. . . Kalau yang baru nak belajar makeup tu..memang sesuai sangat la try set ni.. . . #cnypromotion #rosetyaraagent #rosetyarakulim #rosetyaramalaysia #rosetyaraagentselangor #rosetyarapromo #setmakeupjimat #rosetyarafoundation #rosetyarafullset #rosetyaramurah #rosetyaraglow #rosetyarabeauty
0 0
💁 Eyebrow Embroidery 🤗 With Facial, Makeup, Lip or Eyebrow Embroidery, Eyelash Extension, Keratin Lash, Manicure and Nail Art services. We provide Door-2-Door service, convenience and save time! 👉 Contact us now, Or 👉 Visit us at www.beauchic.my/brands/beauchic/ #beauty #instagood #instabeauty #Malaysia #SaleMalaysia #skintightening #Instasale #freshbeauty #asianbeauty #eyelash #mak#makeup #bridal #cashback #bridalmakeup #hairdo #beauchicmy #event #makeup #eyelashextension #eyebrowembroidery #lipembroidery #lipsembroidery #manicure #cnypromotion #promotion #sales #nailart #nailcolor #facial #selangor #kualalumpur
15 1
Let's throwback to last Friday when this birthday man, @anuarzain70 got himself 8 bottles of Go Nutz using our CNY Promo! Bayangkan 2kg for only RM100!!! Say what?!! 😲 🎉 . . 📣 ONE more week left until this promo ends! Jangan lepaskan peluang ni tau! Borong! Borong! BORONG!! #CNYpromotion #doorgiftkahwin #foodshahalam #foodkl #deliveryshahalam #homemade #sayajualkacang
14 0
CNY 2019 PROMO! . Hi Ladies. We have come out with a special massage package just for this upcoming chinese new year! . Book from now till 25 Feb 2019 to enjoy your couple set massage package :) Call or whatsapp 019-9881099 for booking :) #qmo#qmobilespark #qmobilespa #mob#mob#mob#mobilespaa>alley #mobilespakl #mobilespa #homespa #spakerumah #spabergerak #homespakl #uruturut #massageathome #couplemassage #cnypromotion #massagepromotion #mobilespaklang #mobilespashahalam #mobilespapj #spaklang #spashahalam #spapj #urutklang #urutshahalam #urutpj
4 0
PWP on this Saturday!!! . 📣📣 Purchase With Purchase Promotion: With purchase of RM100 & above (single receipt) from Digital Valley shops @ Level 2, 3, 4 Plaza Pelangi can get one Kingston Pendrive 64GB at only RM30. **First Come First Served, While Stock Last. . *Shoppers can keep their receipts starting from 28/1/19 & buy this Pendrive on 23/2/19 (Sat) 12pm-3pm at Level 2 counter (next to Huawei Concept Kiosk). . *Limited to 1 unit only per shopper. #kingston #pendrive #pwp #cnypromotion #digitalvalley #plazapelangi #itcentrejb
4 0
What is in you chiller beside chocolate? This is mine! 😉 Ningxia ialah energy booster or power foods dari YL. Mengandungi concentrated Goji beri (Wolfberry), blueberry, plum, cherry, pomegranate yang mana kita tau buah-buah ni sangat tinggi kandungan ANTIOXIDANT! Kenapa nama Ningxia? Macam pelik je. Nama ni diambil sempena nama ladang Wolfberry tu sendiri di Ningxia, China yang mana penduduk sana kebanyakannya adalah Muslim. Kilang pemprosesan pun ada dekat sana, yang di mana YL mmg sangat jaga kualiti & kesegaran jus tu, dan juga tak dieksport ke HQ YL di US. Apa yang kita akan dapat, all the way from ladang tu sendiri. Fresh gila. Most of chinese people rendam wolfberry dalam air suam ni as superfood or energy booster. So far I minum around two weeks dah, boleh rasa first, perut lawas (the best) perut dah tak kembung/angin. Second, its really energy booster for me, dah tak penat sangat, bila dah tak penat jarang lah nak moody marah-marah. Boleh lah buat macam-macam kerja. Kalau tak nak terlelap je kerjanya. Cara minum mudah je, 30ml sekali pagi and malam. I minum share dengan husband, 1 packet tu 60ml, dia dah minum separuh, dia tinggalkan lagi separuh for me. Romantikkan? Haha. Siapa yang nak try or wanna know more about it (go to my igstory), DM or Whatsapp (link in bio) je ya. #weekendvibes #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingsgbuloh #younglivingpuncakalam #craveoils #yle#yleoloh #yleopuncakalam #yleo #sisminyakeo #sisminyakyleo #ylmalaysia #younglivingmalaysia #younglivingselangor #younglivingkl #yleoownexperience #bazarpaknil #moodrepublic #sayajual #gentlemistdiffuser #yldiffuser #kidscents #kidscentscollection #yleopromo #cny#cnypromotion #cnypromo #nin#ningxiared #ningxiaeveryday #ningxia
13 6
Slide tepi 🔜🔜🔜 FILA RAY WHITE YELLOW BLUE (43-45) rm85.00 pos sm - FILA RACER WHITE (36-37)4.5-5uk Rm65.00 pos sm #shoes #style #styleshoes #kas#kas#kasuth #cny#cnyotion #cheapshoes #cny #kasutmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kasutraya #kasutcantik #kasutsukan #kasutmalaysia #kasutbundle #kasutbaby #kasutnike #kasutlelaki #kasutonline #kasutlawa #kasutonlinemurah #kasutreadystock
14 1