Set Vogue RAYA!! Mana 1 pilihan hati? Ada 2pilihan loket, 2pilihan rantai kaki & 3pilihan cincin. 💯original emas korea tebal & beratnya sama dengan emas916. ✅Boleh kena sabun, boleh pakai harian & anti-kegatalan. Whatsapp 0183813122. #ema#ema#emasaysia #emaskorea #originalfromkorea #highquality #trustedseller #malaysiatrending #emas #barangkemas #barangkemasmurah #gelangemas #malaysiainstashop #malaysianfood #jalanjalancarimakan #barangviral #bajumuslimah #muslimah #muslimahfashion #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #koleksiraya2019 #cintatanpahenti #encikimamekspres #suhanmovies #jspictures
3 1
#CustomerFeedbackRadioAlQuran . Alhamdulillah..terima kasih naa..😍😍😍 . PROMOSI SEKARANG SEHINGGA 30 APRIL . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60132695989/RadioQuranFb . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioqurandigital #radioalquran #say#sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #onlineshopping #igshop #bazaarpaknilmurah #jombeli #cintatanpahenti #visitmyig #akuyangkautinggalkan #visitmyigshop #malaysiaonlineshopping #keluarga #sayajual #sayajualradioalquran #promosi
4 0
#CustomerFeedbackRadioAlQuran . Ada banyak "benda" dalam #radioquranmuqminun ni ghopernya..hehehe..Macehh, Alhamdulillah. . PROMOSI SEKARANG SEHINGGA 30 APRIL . . 🌟NAK ORDER?🌟 ******************* Bole klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+60132695989/RadioQuranFb . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioqurandigital #radioalquran #say#sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #onlineshopping #igshop #bazaarpaknilmurah #jombeli #sayajualradioalquran #promosi #cintatanpahenti #visitmyig #akuyangkautinggalkan #visitmyigshop #malaysiaonlineshopping #keluarga #sayajual
5 0
CH♡RLES & KE¡TH RM 140 EXC POSTAGE SIZE : 22cm x 21cm x 12cm . ✔FREE PAPERBAG ✔FREE DUSTBAG **depends on availability** . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #ame2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia #jodohjodohannisa #encikimamekspres #cikgupapakirimsalam #silang
4 0
CH♡RLES & KE¡TH RM 140 EXC POSTAGE SIZE : 22cm x 21cm x 12cm . ✔FREE PAPERBAG ✔FREE DUSTBAG **depends on availability** . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #ame2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia #jodohjodohannisa #encikimamekspres #cikgupapakirimsalam #silang
4 0
CH♡RLES & KE¡TH RM 140 EXC POSTAGE SIZE : 22cm x 21cm x 12cm . ✔FREE PAPERBAG ✔FREE DUSTBAG **depends on availability** . 100% ORIGINAL & AUTHENTIC PRE-ORDER 14 WORKING DAYS POSTAGE: RM8 SM/RM10 SS . Whatsapp 014 - 350 6907 to order. . #sayajualhandbagmurah #bazaarpaknil #slingbag #dinnerbag #neelofa #vivyyusof #sheilarusly #giftforgirlfriend #leftenanzana #mirafilzah #ketukketukramadan #cintatanpahenti #handbagmurah #schaalyahya #hantaran #ideahantaran #weddinggiftidea #ideahadiahharijadi #birthdaygiftidea #ame2019 #nur2 #diamenanturahsia #selafazcinta #senafasrindu #asalkandiabahagia #asalkankaubahagia #jodohjodohannisa #encikimamekspres #cikgupapakirimsalam #silang
4 1
Umrah Musim Sejuk. Dah ada plan nak pergi Umrah akhir tahun 2019? Jom bersama kami. Pakej yang sangat berpatutan dan sangat selesa di Makarem Ajyad. Harga sangat berpatutan. Jarak pun In sya Allah dekat. 200 meter je dari Masjidil Haram. Dari hotel, jalan terus je menuju ke pintu masjid. In sya Allah mudah lagi dipermudah. Jangan risau. Deposit 1k sahaja. In sya Allah Kak Mai bagi diskaun RM 100 lagi untuk sahabat semua. Lebihan baki boleh bayar ansur-ansur terus ke akaun syarikat. Jom. Allah tak panggil mereka yang MAMPU Tapi Allah jemput mereka yang RINDU #mampuumrah #elizzahtravelandtour #umrahmusimsejuk2019 #umrahharamain #umrah2019🕋 #cintatanpahenti #mekah #rinduHaramain #kembarasuci #penyucianjiwaditanahsuci
4 0
Umrah Musim Sejuk. Dah ada plan nak pergi Umrah akhir tahun 2019? Jom bersama kami. Pakej yang sangat berpatutan dan sangat selesa di Makarem Ajyad. Harga sangat berpatutan. Jarak pun In sya Allah dekat. 200 meter je dari Masjidil Haram. Dari hotel, jalan terus je menuju ke pintu masjid. In sya Allah mudah lagi dipermudah. Jangan risau. Deposit 1k sahaja. In sya Allah Kak Mai bagi diskaun RM 100 lagi untuk sahabat semua. Lebihan baki boleh bayar ansur-ansur terus ke akaun syarikat. Jom. Allah tak panggil mereka yang MAMPU Tapi Allah jemput mereka yang RINDU #mampuumrah #elizzahtravelandtour #umrahmusimsejuk2019 #umrahharamain #umrah2019🕋 #cintatanpahenti #mekah #rinduHaramain #kembarasuci #penyucianjiwaditanahsuci
1 0