ACNE CLEANSING GEL SESUAI UNTUK KULIT JENIS BERMINYAK, ACNE PRONE & KOMBINASI. Masih mencari pencuci muka yang lembut, tidak mengeringkan tetapi dapat mencuci hingga ke dalam pori. Acne Cleansing Gel pilihan yang tepat. ✔ LOW PH 4.5 -5.5. ✔ TIDAK MENEGANGKAN KULIT. ✔ MERAWAT MASALAH JERAWAT. ✔ MEMBERSIHKAN KOTORAN MINYAK BERLEBIHAN. ✔ TIDAK MENYEBABKAN IRITASI KULIT WAJAH. Penggunaan yang konsisten akan membuatkan kulit wajah lebih halus, kurang berminyak dan dapat mengatasi masalah jerawat. Macam mana nak dapatkan cleanser ini? Klik link dibawah SEKARANG. http://www.wasap.my/60133919892 #tea#teamthedahlians #maluapabossku #aifaazlan #boongaoil #boongaoilkl #boongaoilselangor #min#minyakboongakl #minyakboongaselangor #minyakboonga #aifalipmatte #aifalipmattekl #aifalilmatteselangor #aifacosmetics #thebeautyhacks #teamthedahlians #thedahlians #minyakboongawangsamaju #dramasangat #aifalipmattewangsamaju #fac#facialoil #patahsayapbertongkatparuh #facialoilmalaysia #facialoilkualalumpur #facialoil #cintanongrata #testimoniboongaoil #testimoniorganicfloraloil #organicfloraloil #asalkandiabahagia #Nur2
2 0
JENIS2 KEGEMUKAN MENGIKUT SAIZ & BENTUK BADAN. . “Hasil tidak tipikal, bergantung kepada individu”. Sebab, lain orang, lain bentuk badannya. Lain ciri-cirinya. Lain tahap fizikalnya. . Tapi ini bukan alasan untuk tak buat yang terbaik kan? Nak seribu daya, taknak, sejuta dalih. Tak kisah lah bentuk badan kita yang macam mana, hukum mencari, Allah akan permudahkan. Antara nak atau tak je 🤗. . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . For more info, Whatsapp - Coach Nufaa📲 +60173131635. . #healthylifestyle #mikrofonimpian #dietmudah #kurusdarirumah #bangkitbotak #cintanongrata #kuruscepat #aidilfitri2019 #maluapabossku #menubukapuasa #tipskecilkanpeha #maluapacoachku #tipskuruscepat #loseweightfromhome #ramadan2019 #kurustanpasenaman #bajuplussize #sukusukuseparuh #azamkurus2019 #gemukisawesome #motifviral #kurusdipagiraya #menusihat #dietorangsibuk #demokemah #boyfriendakudarineraka
12 0
MEREKA DAH, AWAK BILA LAGI? . Saya tak cari orang yang gemuk, tapi saya cuma cari orang yang betul2 nekad dan serious nak turun berat badan, yang nak tukar size baju raya, yang nak pakai balik baju zaman bujang, yang nak baju masa majlis nanti cantik terletak, yang nak balik berat sebelum bersalin, yang dah fade up jadi gemuk, yang penat dengar doktor bebel setiap bukan, yang nak buktikan kat makcik2 bawang yang kau pun boleh kurus! . Boleh bayang tak raya nanti, bawangers tegur “Eh lainyaaa, dah kurus!” BOLEH BAYANG TAKKK! 🤩🤩. . Okey walau apa pun alasan & big why, kali ni memang nak kasi jadi! Ramadan is a powerful month. Penuh barokah. Ambik peluang ni untuk hilangkan 3-15kg melalui cara berpuasa & jaga pemakanan sepanjang ramadan, dannnnnn maintain berat walaupun syok beraya nanti! JOM! Komen “DM” sekarang! . ‼️SLOT ADALAH TERHAD‼️! . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . For more info, Whatsapp - Coach Nufaa📲 +60173131635. . #healthylifestyle #mikrofonimpian #dietmudah #kurusdarirumah #bangkitbotak #cintanongrata #kuruscepat #aidilfitri2019 #maluapabossku #menubukapuasa #tipskecilkanpeha #maluapacoachku #tipskuruscepat #loseweightfromhome #ramadan2019 #kurustanpasenaman #bajuplussize #sukusukuseparuh #azamkurus2019 #gemukisawesome #motifviral #kurusdipagiraya #menusihat #dietorangsibuk #demokemah #boyfriendakudarineraka
7 0
Sama jugak konsep bila kita berpuasa, yang buatkan anda kuruih turunn beratt adalah sebab kurang makan, bila kurang makan - kurang kalori intake harian, tapi disebabkan oleh habit dan makanan yang macam2 dekat bazar ramadhan tu... Akhirnya bulan puasa pun tetap TAK KURUIH JUGAK !! . . Bulan puasa ni bonus sebenaqnya.. bagi yang susah sangat nak kawal nafsu, dalam bulan ramadhan, syaitan pun dah diikat.. so waktu ni laa kita nak latih dan menjadi lebih baik !! Termasuklah pemakanan yg sihat dan baik ,, . . . . #youcanloseweightfromhome #workfromhome #TEAMNICKHINHUSSIEN #teamsyuhadaamran . . . Coach Syuhada 018 4089311 . . Follow my 2nd IG. Utk tgok meal2 yg healthy dan bantu proses weight loss. @teamsyuhadaamran . . #calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2019 #aaronaziz #zulariffin #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #patahnyasebelahsayap #patahsayapbertongkatparuh #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata
20 2
🍎KOD SK WL080 Ladies Wallet Ready Stock Price RM35 sm RM40 Ss 🛵Free Postage sm/ss Size : 19.5 x 9x 2cm Material : PU Leather Colour : Black/Brown/pink/grey Cara order..... Screen shot item n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio #beg #begduit #purse #wallet #pursemurah #jdt #selangor #kl #kelantan #terengganu #langkawi #ipoh #sabah #sarawak #terapiinstagram #assalamualaikum #raya2019 #wanita #uitm #pouchbag #fattzura #mirafilzah #nur2 #naktinggi #remyishak #diet #cintanongrata #dfkl2019 #politeknik
18 5
Set Coco. (gelang coco+cincin coco) RM89 utk 1set. Lebar 2cm. Panjang sehingga 21cm. Sesuai utk yg berisi. Gelang coco sahaja RM79. Cincin sahaja RM19. Free pos sm. #cintanongrata #patahsayapbertongkatparuh #encikimamekspres #gelangsajat #nur2 #suhanmovies #jspictures
9 1
Off Shoulder Red Slit Dress Material: Cotton Polyster Blended S: 76cm(Length), 86cm(Bust), 66cm(Waist), 86cm(Hip) M: 77cm(Length), 90cm(Bust), 70cm(Waist), 90cm(Hip) L: 78cm(Length), 94cm(Bust), 74cm(Waist), 94cm(Hip) XL:79cm(Length), 98cm(Bust), 78cm(Waist), 98cm(Hip) RM119 Free Shipping 0135701684 #dresscantik #bazaarpaknil #cintanongrata #elegantdresses #readystockmalaysia #premiumquality #onlineshopping
8 0
1 tablet ostematrix sama macam minum 1 gelas susu tinggi kalsium atau makan 80 biji badam tau! . Kebaikan Ostematrix: 🥛Membantu dlm pembentukan tulang dan gigi yg sihat 🥛Mengurangkan risiko osteoporosis (tulang rapuh) 🥛Mengurangkan kekejangan dan kebas2 🥛Meringankan stress 🥛Menstabilkan tekanan darah 🥛Melegakan sakit ketika haid 🥛Membantu dlm masalah gastrik 🥛Mengurangkan risiko praeklampsia 🥛Membantu mengurangkan sakit belakang 🥛Membantu masalah sembelit 🥛Membantu masalah tumit kaki sakit /pecah2 🥛Membantu masalah kolestrol 🥛Menggalakkan kulit yg cantik 🥛Melegakan sakit sendi 🥛Membantu mengatasi migrain 🥛Membantu masalah buasir . Tanda-tanda kekurangan kalsium: ✅ Kerap sakit gigi ✅ Gusi berdarah ✅ Kejang otot ✅ Rambut kasar ✅ Tumit pecah / kasar ✅ Kuku rapuh ✅ Kebas kaki dan tangan ✅ Kulit kering . Hubungi mommy utk spesel konsultasi. Klik kink kt bio. Harga dijamin murah😘 . . ##inspirasimommy #shakleecantik #shakleekl #shakleemurah #shakleeampang #shakleemalaysia #vit#vitaminik #selamat #organik #supplement #sayapakaisayajual #sayajualshaklee #shakleeyana #vitamin #makanantambahan #vitaminshaklee #nur2 #dramasangat #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #temberang #ustazadam #ustazhamadi #raya #bazarpaknil #sepahtureunion #ame #meletop #pilkalsium #cintanongrata #
7 2