sweetnyee Ainan Tasneem & en. somi pakai set Kurta Yusuf & Kurung Yusra 💖💖💖
7 1
Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia. Nak tahu lebih details , dm / whatsapp ; 📲 0136107595 #DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyx#dyxycosmetics #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #rahsiahatiperempuan #cintafatamorgana #nur #pengantinmusimsalju #patahnyasebelahsayap #terataikemboja #halalkanhatiyangkucuri
1 0
Betul ke korang makan sebab lapar? . Selalunya sebab pantang tgok makanan kan? . Nak ke saya ajar macam mana nak selesaikan masalah tu? Yg pasti, ia bantu anda hilang 5kg dengan mudah sangat ya. . . Jom ...Join & Daftar Program Advance Coaching. Sesi Intake Julai dah dibuka. . Daftar sekarang! 👇🏻👇🏻💪🏻💪🏻 Contact coach: 📞 0132526952 Coach Munirah. 📞0135928812 Coach Sharil. . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #dietnasi #butikmuslimah #diet2018 #dietlicious #teampowerfitmalaysia #munirahsharil #kurusraya #zumbamalaysia #ladiesfitnessbangi #gymwanita #celebrityfitnessmalaysia #beratideal #ramadan2018 #ezdiet #cintafatamorgana #pengantinmuslim
24 0
DD & BLUSH CUSHION BY LL COSMETICS❤️ Dah dapatkan DD & Blush Cushion korang? . . Okay ramai lagi yang tak tahu apa itu DD Cushion. Sebenarnya DD Cushion ni sama macam Foundation tapi dalam bentuk compact. Teksturnya ringan, tak pekat, tak melekit, tak bercapuk dan tahan kebih lama. Bukan sahaja mencantikkan malah merawat kulit muka kusam menjadi glowing. MengandungI VCO, pitera, Vitamin C + E dan spf50 untuk lindungi wajah dari sinaran UV. Makin lama dimuka makin glowing. Dikeluarkan dalam satu warna, code colour natural so sesuai untuk semua jenis warna kulit orang Asia..😍 . . Blusher Cushion pula menjadikan makeup nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semulajadi, tampak segar pinkish dengan efek glowing. Warna rose pink yang sangat pigmented sesuai untuk kulit cerah ke kulit tanned. Hanya perlu dap dap sikit saje kemudian ratakan! 💁 . . Let’s say lepas solat, takkan kita nak touchup pakai foundation botol besar tu dan nak kena ada brush lagi. Lecehkan? Jadi LL come up with idea untuk memudahkan wanita kat luar sana dengan keluarkan DD & Blush Cushion. Mudah, cepat & berkesan! Senang dibawa kemana-mana kan..😉 . . Nak order ⤵️ Whatsapp 019-9166806 / 014-5102086 atau klik link di bio ig ye 😊 . . #shazliashoppe #luf#luffluffiyacial #luffluffiya #lufuffiyacosmetic #luffluffiyaskincare #naturalglowcushion #produkorganik #skincareorganik #raya2018 #aurainsta #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #tiamosweetheart #ctdk #KLspecialforce #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dramasangat #codkemaman #kemaman #terengganu #dungun #dropshipwanted
5 2
Comel sangat adik ni! 😘😍Gambar ni boleh nampak betapa terletak jee tudung bawal instant afna ni! . Pakai tudung bawal instant afna tu terus rasa happy sbb senang bentuk. Perempuan kan boleh badmood sehari kalau tudung kat muka tak jadi 😂 setuju tak? 😘 . . . . #ipg #bawalsatin #bawalbidang60 #bawalsatinlabuh #mrsm #cspscs #iium #bawalprintedsatin #unisza #tudungbawallabuh #tudunglabuh #umt #tudungbidang50 #tud#tudungbidang60 #terapiinstagram #ajimaura #tudungbawallabuhmurah #tudungbidang60 #tud#tudungprintedmurah #tudungprinted #faishaaladies #dakwah #ame2018 #cintafatamorgana #eid
13 1
Pilih-pilih HARGA SALE . Harga ASAL RM99 Harga SALE RM79 . Jimat RM20 😍 Jimat RM20 😘 Jimat RM20 😎 . . _ . Aurat Terpelihara Keayuan Terserlah . Hubungi #jejakajualbaju Whatsapp 📲+60145164512 Channel Telgram t.me/jejakajualbaju . _ . #kurtaslimfit #ajimaura #terapiinstagram #jub#jubahsyarie #jubahnikah #jubahbridesmaid #milkbooster #bajukurungraya #bajuraya #bellaammara . #mamadil #skincare #kurtamalaysia #kurtamurah #bajunikah #moodrepublik #marykaymalaysia #bawallabuh #kurungsyarie #blousemurah . . #blousemalaysia #jubahsyarie #emmamaembong #cintafatamorgana #setsedondon #setcouplemurah #bajumelayu #kurtajamal #assalamualaikum
11 3
Dapatkan sarang madu asli now 💯🐝 Berminat dengan madu sarang lebah? 🍯🍯🍯 VIRAL 🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯VIRALLLL 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯VIRALLLLLLL 🍯🍯🍯 🍯🐝 QueenB 🐝🍯 . -50grm rm18 exc postage -100grm rm40 -300grm rm80 -700grm rm140 . (Free postage and free cod area melaka) Madu Queen B 100% ORIGINAL. Madu beserta sarang ini mempamerkan lagi keaslian madu ini. Kepada penggemar madu, inilah masanya untuk anda membeli madu beserta sarangnya! Apa yang menarik tentang madu QueenB ini??? selain daripada kita dapat makan madu kita juga dapat kebaikan dari sarangnya (propolis) Kelebihan dan khasiat madu QueenB : ✔Makanan Sunnah ✔Merupakan sumber nutrisi yang lengkap ✔PRODUK ALAM SEMULAJADI ✔Mengawal kandungan gula dalam darah ✔Anti oksida ✔Membaiki sistem saluran pencernaan ✔Merawat luka ✔Meredakan batuk ✔Meningkatkan stamina ✔Boleh dipakai sebagai masker muka Dia pack sekali dengan sarang daa... kini semua boleh merasi madu bersarang asli QueenB dengan harga mampu milik. Tak percaya? Jom whatsapp) . #tidakadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #zah#zahirtakterucap #papanakmenantu #cintafatamorgana #dukun #monalisa #zahirtakterucap #akunazmi #meletop #ame2018 #dfkl2018 #babyninja #sitiaafiyahkhalid #sufiansuhaimi #dimatamu #mentorotai #kfccheesezilla #gemagegarvaganza #misteridilaila #madusarangmelaka #madubersarang #dramasangat #terataikemboja #mukbang #yummy #korea #hungry #eatingshow #eatingsounds
7 0
Ada tak whitehead blackhead yang degil giler nak keluar dari skin kita? ---- Haa kalau ada kasi sembur dengan GREENTEA BUBBLE MASK kite nih. ---- Tapi lagi best kalau guna GREENTEA MINT FACESCRUB sekali. Baru syiokk! "♥️ ---- 💸 Harga : RM38 1box ✈️ Add postage RM8 🎁 FREE Gift Berbaloi sangat kan uollss 💕 For more info, jom whatsapp cikya (+60145102086) @ for fast response direct klik link whatsapp di bio ig @aliarabeautyofficial ❤ . ---- ---- #aliarabeautyofficial #galericikya #gre#greenteafacescrub #greenteabubblemask #testimonialiarabeautyofficial #scrubmalaysia #byherinspire #greentea #bubblemask #scrubsejuk #skrubmuka #pipimerah #skrubgreentea #aurainsta #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #tiamosweetheart #ctdk #KLspecialforce #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dramasangat #codkemaman
12 2