"Sedap πŸ˜‹" 😍😍 Jom grab chocolicious sekarang πŸ˜‹πŸ˜‹ WhatsApp +601116126562 atau tekan link di bio 😊❀️ #feedbackchocolicious #chocolicious #chocoliciousbyshilawafiy #chocolicioussedap #chocoliciouslover #chocolatelovers
2 0
Musim kenduri bakal tiba ada yang runsing bekas hantaran tak cukup πŸ˜”. Jom buat kelainan, saya ada idea yg best utk korang.. . http://www.wasap.my/601116126562 http://www.wasap.my/601116126562 http://www.wasap.my/601116126562 #chocolicious #chocoliciousbyshilawafiy #chocolicioussedap #chocolate #chocolateyum #yummyfood #foodphotography #foodie
5 1
Good morning 🌺🌺 Pagi tadi ada yg tak sempat nak sarapan tak ? πŸ™‹πŸ™‹ Jangan risau chocolicious sedia nak membantu perut anda kenyang hingga ke tengahari 😍😍 Meh wasap ke www.wasap.my/601116126562 #chocolicious #chocoliciousbyshilawafiy #chocolicioussedap #chocolate #chocolateyum #yummyfood
3 0
Haiii assalamualaikum guyssπŸ’žπŸ’žπŸ’ž . Makan apa pagi ni korang.? . Banyak tak chocolate dalam chocolicious ni πŸ’πŸΌβ€β™€οΈπŸ’πŸΌβ€β™€οΈπŸ’πŸΌβ€β™€οΈ . . Chocolate dia pon tak muak tau . Meh la try...sekali korang dah try confirm nak lagiπŸ˜‹πŸ˜‹ . . DROPSHIP DIPERLUKAN, http://www.wasap.my/60174714268/chocolicious http://www.wasap.my/60174714268/chocolicious . #cho#chocoliciousilawafiy #chocolicious #chocoliciouskedah #chocoliciouslover #chocoliciousjitra #chocoliciousalorsetar #chocolove #chocolovers #chocojar #chocojarsedap
11 0
Selamat petang korang πŸ’žπŸ’ž . Saja nak share dgn korang..sis dengan suami ni memang #cho#cho#chocoliciousr sangat sangat tau..sis start niaga ni pown bila first time beli #cho#chocoliciousbyshilawafiy ni terus jatuh cinta ❀️❀️ . . Bila dah start makan ja memang xboleh nk stop okey..tambah2 kalau suami ada..berebut tau πŸ˜… Sebab tu suami sis pown sentiasa support bisnes sis ni..🌹🌹 . So korang bila lagi..?? πŸ˜† . . DROPSHIP DIPERLUKAN, http://www.wasap.my/60174714268/chocolicious http://www.wasap.my/60174714268/chocolicious . #chocoliciousbyshilawafiy #chocolicious #chocoliciouskedah #chocoliciouslover #chocoliciousjitra #chocoliciousalorsetar #chocolove #chocolovers #chocojar #chocojarsedap
13 0
Hari2 asyik lalu jerr dkt wall nie....sedap sgt ker sampai berduyun2 orang beli???nak tau camner rasanya....jomla whatsapp 01111791535 dan buat pembelian...cuba makan sdiri pasti jatuh cinta pandang pertama 😍😍 #chocoliciousbyshilawafiy #chocolicioussp #chocoliciousselayang http://www.wasap.my/601111791535/chocolicious
3 0
"sedap gila!!" 😍😍 Jom grab chocolicious sekarang πŸ˜‹πŸ˜‹ WhatsApp +601116126562 atak tekan link di bio 😊❀️ #feedbackcustomer #feedbackchocolicious #acanerchocolicious #chocoliciousbyshilawafiy #chocolate #yummyfood
10 1
Selamat pagi semua....info update....special utk korang yg berada di MARANG TERENGGANU boleh dapatkan Roshila Chocolicious di : . Precious Mom & Kids Wear Vendor Boutique, Tingkat 1, atas Pizza Hut Marang,Terengganu. . Jom lerr kita g Marang utk dptkan Chocolicious yg terlajak sedap dan terlajak famous tue...πŸ’žπŸ’ž . Korang yang nak tgk lebih byk komen ttg chocolicious anda boleh klik hashtag #acanerchocolicious 😘 . . DROPSHIP DIPERLUKAN, http://www.wasap.my/60174714268/chocolicious http://www.wasap.my/60174714268/chocolicious . #cho#chocoliciousilawafiy #chocolicious #chocoliciouskedah #chocoliciouslover #chocoliciousjitra #chocoliciousalorsetar #chocolove #chocolovers #chocojar #chocojarsedap
12 0