Alhamdulilah feedback customer Mealshake Kurang berat badan?Jangan risau cubalah Mealshake Nak detail lagi 📲0173608389 Postage hari hari Cod pun ada . Inform awal utk deal masa #shakleepilihanterbaik #shakleeselangor #kajang #KAJANGIMPIAN #SAUJANAIMPIAN #BALAKONG #BTHO #CHERASJAYA #CHERASPRIMA #TAMANSUTERA #taming #sgchua #pearlavenue #SEKITARBANGI #karungmas #impianehsan
3 0
Salam selasa ... Alhamdulillah masih di sini lagi kita. Lama x bersua.. Ada yg pernah cuba femi9 ni? Mmg terbaik..x bertukar sabun yg lain dah. In Sha Allah...yg mana ingin kan ms v kita sihat dan bersih.. Ini salah satu cara nya. Tepuk dada tanya diri sendiri☺ #ickteam #bizpartnerdiperlukan #bizdarirumah #onlineshopping #onlinemarketing #onlinebusiness #jualonline #kajang #kerjaonlinedarirumah #serikembangan #serdang #selangor #balakong #cherasselatan #cherasperdana #cherasjaya
13 2
Vit C Plus yang paling laris Tahan sehingga 6bulan Nak lagi detal 📲0173608389 wawa ✌ Postage Hari2 COD AVAILABLE tapi inform awal yer set masa #kajang #KAJANGIMPIAN #kajangutama #impianehsan #taming #btho #balakong #cherasjaya #CHERASPRIMA #TAMANSUTERA #sgchua #TTDIKAJANG #batu9 #batu10 #SEKITARBANGI
1 0
Perempuan wanita dengar je keputihan cukup rasa rimas kan... Shaklee ad set utk masalah keputihan.. Berminat nak cuba ?? 📲wawa0173608389 Nak wawa COD blh inform lebih awal POSTAGE HARI HARI Kawasan COD #KAJANG #KAJANGIMPIAN #KAJANGUTAMA #SAUJANAIMPIAN #BALAKONG #BTHO #CHERASPRIMA #CHERASJAYA #TAMANSUTERA #UPM #UNITEN #UKM #SEKITARBANGI #BATU9 #BATU10 #BUKITDUKONG #TTDIKAJANG #SEMENYIH
0 1
Brownies Dipndip, Cadbury topping. Ws 016 3485087 Bandar tun hussin on cheras #kajang #brownies #browniesdipndip #bandartunhusseinonn #cherasselatan #balakong #cherasperdana #cherasjaya #tamanmegah #tamankotacheras
8 1
Feedback Customer 💕Katanya x ckup 2 bekas sebab sedap sangat😆hah sis x tipu an chocojar ni mmg sedap coklat pun x yah nk rendam terus mkn jer💗dah lar coklat banyak lps tu x manis sngat sesuai untk orang yg x suka manis...rugi tau x cuba...dah cuba msti repeat berbalang2 tau😍nak coklat bole dm cepat2 selagi masih ada stock tau😋 http://www.wasap.my/6017-6902880 #chocojarterbaik #chocojarleleh #cho#chocojarmurah #chocojarviral #chocojarfamous #tamansetia #tamanimpianehsan #tamingjayabalakong #tunperak #alamdamai #cherasjaya #aeoncherasselatan #aeonbig #agentwanted #dropshipwanted #chocojarsedap #chocojarmurah
23 0
Tudia gais byknye coklat dok tuang😍bekas pun besar tau😱seronok bila tgk hampa puas makan chocojar viral nie..mmg dah famous skrng dgn kesedapan chocojar viral 😆rugi x cuba coklat byk, x muak, bekas besar best bila mkn..😭korang kena cepat2 dapat an stock nie dan try mmg awesome 💕Harga pun berpatutan dan berbaloi😋 #coklatmeleleh #coklatsedap #coklatenak #coklatbanjirviral #chocolatecake #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #tamanimpianehsan #smkbandartunhusseinonn2 #aeoncherasselatan #balakong #upmserdang #cherasjaya #desabaiduri #tunperak #alamdamai #cherasperdana #iphone #birthdaygiftmurah #jalantembusu #ipd#ipdkajang #ipd #kpjselangorspecialisthospital #kpjkajang #hukm #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfamous
35 0
Tudia gais byknye coklat dok tuang😍bekas pun besar tau😱seronok bila tgk hampa puas makan chocojar viral nie..mmg dah famous skrng dgn kesedapan chocojar viral 😆rugi x cuba coklat byk, x muak, bekas besar best bila mkn..😭korang kena cepat2 dapat an stock nie dan try mmg awesome 💕Harga pun berpatutan dan berbaloi😋 #coklatmeleleh #coklatsedap #coklatenak #coklatbanjirviral #chocolatecake #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #tamanimpianehsan #smkbandartunhusseinonn2 #aeoncherasselatan #balakong #upmserdang #cherasjaya #desabaiduri #tunperak #alamdamai #cherasperdana #iphone #birthdaygiftmurah #jalantembusu #ipd#ipdkajang #ipd #kpjselangorspecialisthospital #kpjkajang #hukm #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfamous
31 0