These towering sculptures of beauty are the Mary Kay CC Creams! CC standing for Complexion Corrector, obviously (I had no idea). Super fast, lightweight and natural looking this CC cream is exactly what you need when you’re rushing out the door, coffee in one hand and bagel in the other! 🥯 It comes in a splendor of colors so don’t worry about finding the right one, we got you. Also, with Mary Kay’s 100% guarantee, swap or return any product and get a full refund. Like I said. We. Got. You. Message, text, call or send a carrier pigeon with any questions or concerns! I got you. 🔑😉 Thank you so much for all of your love and support! #mymklife #cccream #tenbeforeten
1 0
MOON BEAM BENEFIT . . 1 box X RM12 Exclude postage postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . Antara kegunaannya ialah 💖 sebagai highlight ❤️ menampakkan muka berdimensi 💖 menaikkan tulang pipi, tulang kening dan hidung . Sekali dah apply, muka akan kelihatan sangat photogenic di dalam setiap gambar! Yang penting still maintain natural dan sesuai untuk semua warna kulit, tak kira yang berkulit cerah, sawo matang atau gelap.😍😍 . Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing. Tapi jangan risau tau! tak akan nampak muka kita mcm berminyak. Sebab dalam high beam ni memang takde glitter2 atau manik2 halus tuh.😉 . So kita pilih kawasan mana yg kita nak GLOW kan. Best sangat! Sure macam PRO makeup. .
15 1
MK Men Series - Set asas penjagaan kulit MK Men dirumus khas untuk para lelaki pada zaman moden ini. Set ini bukan sekadar menjaga kulit tetapi juga melindungi kulit daripada keadaan persekitaran yang ekstreme sekarang ini. Lebih2 lagi yang bekerja diluar pejabat yang terdedah kepada matahari, sudah pasti kulit akan cepat kering dan boleh menyebabkan pedih. - Bila kulit berminyak, kering dan kusam nak pergi jumpa client atau meeting pun rase malu kan so ape lagi jom ubah! Body spray pun boleh tahan wangi bau die, takde la risau dengan bau peluh yang masam tu 😘 Bukan nak suruh jaga sampai jadi flawless macam mamat korea, cukup sekadar sayangkan kulit tu, jaga supaya tak rosak dan cepat berkedut 😘 - Tak susah pun, ikut je 4 step yang Kak Indah lukis kat atas tu dan jadikan rutin harian, insyaallah mesti akan nampak perubahan! Selain itu buat wanita2 diluar sana, MK Men set sesuai untuk dijadikan hadiah pada encik husband, tunang, boyfriend atau bagi pada ayah sendiri. Haa nak buat untuk set hantaran perkahwinan pada pihak lelaki pun sesuai sangat 😍😍 - Berminat? Terus DM atau whatapss Kak Indah laju2 tau 😍😍 - Take care & have a nice day! - 💗, Kak Indah YourBeautyconsultant (ID:218089MY) 📲0️⃣1️⃣9️⃣-9️⃣1️⃣0️⃣2️⃣6️⃣1️⃣3️⃣ (Whatsapp link ada kat Bio Profile) - . . . . . . . . . . . . . . . #KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge #mar#marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykayshahalamsek13 #flawless #marykaymysg #marykayconsultant #men #promotion #cosmetic #makeupblogger #cleanser #skin #beautyconsultant #antiaging #like4likes #marykay #makeupoftheday #instamakeup #igs#igshopmalaysia #lipsticklover #igshop #skincare #mkmen #cccream
21 1
💚JAFRA ROYAL OLIVE BODY LOTION 💚 ini sangat diperkaya sekali dengan kandungan - kandungan ekstrak minyak zaitun murni yang akan membantu merelaksasi tubuh andadan akan menjaga pula kelembaban kulit anda dalam sehari-hari. . JAFRA ROYAL OLIVE BODY LOTION ini juga sangat membantu anda untuk merawat kulit anda dan begitu pula akan membuat kulit anda akan menjadi lebih lembab dan halus. . 📞 mau konsultasi WA aku ya 085821772945 . #jaf#jafra #jafrakonsultan #ski#skincareindonesia #kosmetik #aman #banjarmasin #kalsel #jafraskincare #jaframudmask #jafraroyaljelly #jafrakosmetik #jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #royaljellyjafra #jafrapunya #mud#mudmaska #mudmask #skincareindonesia #jafravolcanicmask #serumvite #royaljellyserum #foundation #foundasionjafra #serumjafra #cccream #jafra #royalolive #bod#bodylationjafra #bodylation #royalolivejafra #maskerjafra
5 0
💚JAFRA ROYAL OLIVE BODY LOTION 💚 ini sangat diperkaya sekali dengan kandungan - kandungan ekstrak minyak zaitun murni yang akan membantu merelaksasi tubuh andadan akan menjaga pula kelembaban kulit anda dalam sehari-hari. . JAFRA ROYAL OLIVE BODY LOTION ini juga sangat membantu anda untuk merawat kulit anda dan begitu pula akan membuat kulit anda akan menjadi lebih lembab dan halus. . 📞 mau konsultasi WA aku ya 085821772945 . #jaf#jafra #jafrakonsultan #ski#skincareindonesia #kosmetik #aman #banjarmasin #kalsel #jafraskincare #jaframudmask #jafraroyaljelly #jafrakosmetik #jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #royaljellyjafra #jafrapunya #mud#mudmaska #mudmask #skincareindonesia #jafravolcanicmask #serumvite #royaljellyserum #foundation #foundasionjafra #serumjafra #cccream #jafra #royalolive #bodylationjafra
5 0
💚JAFRA ROYAL OLIVE BODY LOTION 💚 ini sangat diperkaya sekali dengan kandungan - kandungan ekstrak minyak zaitun murni yang akan membantu merelaksasi tubuh andadan akan menjaga pula kelembaban kulit anda dalam sehari-hari. . JAFRA ROYAL OLIVE BODY LOTION ini juga sangat membantu anda untuk merawat kulit anda dan begitu pula akan membuat kulit anda akan menjadi lebih lembab dan halus. . 📞 mau konsultasi WA aku ya 085821772945 . #jaf#jafra #jafrakonsultan #ski#skincareindonesia #kosmetik #aman #banjarmasin #kalsel #jafraskincare #jaframudmask #jafraroyaljelly #jafrakosmetik #jafrabanjarbaru #jafrabanjarmasin #royaljellyjafra #jafrapunya #mud#mudmaska #mudmask #skincareindonesia #jafravolcanicmask #serumvite #royaljellyserum #foundation #foundasionjafra #serumjafra #cccream #jafra #royalolive #bodylationjafra
4 0
CC Cream Leave-in Universal 13 em 1 além de proteger os cabelos contra as agressões térmicas causadas por secadores e chapinhas proporciona fios soltos, leves, brilhosos e fáceis de pentear, dentre outras ações, são 13 funções em um único produto!!! Mais informações: Telefone: (11) 3353.3300 ☎ Whatsapp: (11) 95951.9000 📱 #ole#olenkaeticos #olenka #cccream #13em1 #hair #cabelo #happyend #Leave-in #cabelosaudavel #leavein #cosmeticos
203 4