*COD & Easy Returns available.* For any enquiries plz share post link or screenshot of product with discription on my watsapp number 9513432756. Or Please click here to buy. https://myshopprime.com/collections/25456039 . . . Hand Block Print Black Cotton Sarees with Pompom *Color*: Black *Fabric*: Cotton *Type*: Saree with Blouse piece *Style*: Printed *Delivery*: Within 6-8 business days . . . #cottonsarees #ikkatcottonsarees #ikkatcottonwear #ikkatprint #cottonlover #cottonlovers #sar#sareeblouseiration #sareeblousedesign #sareeblouse #cottonwear #cottonsilksaree #colourfulsarees #officesaree #sareeshoppingonline #trendysaree #casualsaree #makeinindia #onl#onlinesareestore #onlineshoppingindia #handloom #handmade #handwoven #onlinesareestore #iwearhandloom #iwearhandloomsarees
0 0
Siapa yang dh ready nak tgk teaser baju raya #shawlpublika tahun ni? 🙋🏻‍♀️ . Sis tau ramai je yg tak sabar kan sebab tiap hari korg whatsapp tnya baju raya SP bila wei nak launch.. tak sabar sgt sebab dh plan satu family nak pakai sama color . haaaaa korang sabar jap..korang tggu jap.. sis kasi teaser nanti korg like bebanyak..tak like sis merajuk hahahah . apa pun save dulu no sis 0133470079 ..siapa tak save rugi besar 🤗 . . #ShawlPublika #ShawlPublikaAgent #shawlpublikapayung #shawlpublikabysha #DSW7536 #shawlpublikalovers💖 #saree #kurungsaree #kurungsareemalaysia #bajukurungsari #kurungsarimurah #teampswaniey #teampssuwwit #casualsaree #teampswanieysuwwit #malaysia #bts #photoshoot #model #ootdmalaysia #hijabistamalaysia #bridesmaids #raya2019 #fashionphotography #bajukurungmurah #bajuraya2019 #shawlpublikarayabysha #shawlpublikatimelessraya2019 #shawlpublikaraya2019
2 2
Siapa yang dh ready nak tgk teaser baju raya #shawlpublika tahun ni? 🙋🏻‍♀️ . Sis tau ramai je yg tak sabar kan sebab tiap hari korg whatsapp tnya baju raya SP bila wei nak launch.. tak sabar sgt sebab dh plan satu family nak pakai sama color . haaaaa korang sabar jap..korang tggu jap.. sis kasi teaser nanti korg like bebanyak..tak like sis merajuk hahahah . apa pun save dulu no sis 0133470079 ..siapa tak save rugi besar 🤗 . . #ShawlPublika #ShawlPublikaAgent #shawlpublikapayung #shawlpublikabysha #DSW7536 #shawlpublikalovers💖 #saree #kurungsaree #kurungsareemalaysia #bajukurungsari #kurungsarimurah #teampswaniey #teampssuwwit #casualsaree #teampswanieysuwwit #malaysia #bts #photoshoot #model #ootdmalaysia #hijabistamalaysia #bridesmaids #raya2019 #fashionphotography #bajukurungmurah #bajuraya2019 #shawlpublikarayabysha #shawlpublikatimelessraya2019 #shawlpublikaraya2019
5 1
Tahun ni raya #shawlpublika mementingkan quality okaaaay! So jangan risau harga berbaloi & quality tiptop 😍😍😍 . Sis tau ramai je yg tak sabar kan sebab tiap hari korg whatsapp tnya baju raya SP bila wei nak launch.. tak sabar sgt sebab dh plan satu family nak pakai sama color . haaaaa korang sabar jap..korang tggu jap.. sis kasi teaser nanti korg like bebanyak..tak like sis merajuk hahahah . apa pun save dulu no sis 0133470079 ..siapa tak save rugi besar 🤗 . . #ShawlPublika #ShawlPublikaAgent #shawlpublikapayung #shawlpublikabysha #DSW7536 #shawlpublikalovers💖 #saree #kurungsaree #kurungsareemalaysia #bajukurungsari #kurungsarimurah #teampswaniey #teampssuwwit #casualsaree #teampswanieysuwwit #malaysia #bts #photoshoot #model #ootdmalaysia #hijabistamalaysia #bridesmaids #raya2019 #fashionphotography #bajukurungmurah #bajuraya2019 #shawlpublikarayabysha #shawlpublikatimelessraya2019 #shawlpublikaraya2019
7 0