Assalamualaikum dan Salam Jumaat penghulu segala hari 😊 Dapatkan perkhidmatan kereta sewa perlis yang terbaik dari kami πŸš˜πŸ”› Berhujung minggu tanpa jalan2 tak syok lah kan ? Hehe Hubungi kami untuk sewaan kereta. Semestinya tawaran HARGA TERBAIK buat anda semua πŸ˜ŠπŸ‘ Kereta dah tak banyak dah ni 😱😱😱 Jom buat tempahan VIVA | AXIA | MYVI | SAGA CVT | BEZZA | ALZA Call/Whatsapp : 019 7871444 Hotline 24 Jam : 1 300 88 4040 #ker#keretasewais #keretasewakangar #keretasewa #keretasewautara #keretasewamurah #carrental #carrentalperlis #carrentalkangar #klezcar #klezkarutara #klezcarperlis #klezcarkangar
10 0
Cantik n comel je [email protected] ni 😍😘 . Sewa kereta nak pergi jenjalan n beli barang asas keperluan . Tq korang for using #MyCampusGreenMatrix . Korang memang terbaik 😘 . Sesiapa lagi ada masalah pengangkutan di area #per#perlis boleh rojer ya . . . www.mycampuscarrental.com . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
36 0
Cantik dan ayu je kan Ziera n kengkawan ni ? 😍😘 . Sewa kereta nak pusing2 perlis jenjalan cari ais kacang katanya . Maklum lah musim panaih sekang 🀣πŸ”₯ . Hihi . Peghelih sekarang memang panaih bakhang πŸ”₯ korang semua jangan lupa minum air yang secukupnya taw . . Terima kasih ziera kerana menggunakan servis #MyCampusGreenMatrix . 😘 sesiapa yang ada masalah takde kenderaan nak pergi jenjalan cari ais kacang macam Ziera n the geng ni boleh rojer ye 😘 . 0129489865 / www.mycampuscarrental.com . #mybigwhy #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
48 2
Agree πŸ’ͺ . Terlalu ramai orang fokus pada masalah sehingga terlupa nak cari jalan penyelesaian . Apepun masalah perlu diselesaikan 😊 . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
15 0
Dulu masa sekolah menengah lagi Kak Bell memang dah rancang nak kahwin masa umur 27 tahun . Kekononnya nak ada kerjaya , kerja n everything lah dulu barulah fikir pasal kahwin ni 🀣. . Tapi tulah siapa sangka perancangan Allah lebih baik dari apa yang kita sangka . Awal 20an Kak Bell nikah dah . Alhamdullillah Allah permudah . Sekarang dah ada anak sorang inshaallah tahun ni tambah lagi sorang . kahkahkah .. takdelah gurau jeee ... 🀣 . Masa nikah tu Kak Bell masih study lagi diploma semestar 2 sampai lah sekarang still study lagi tapi level degree dah lah ye takkan diploma lagi . kahkah . Alhamdullillah Kak Bell grad ontime . Moga2 degree ni dapat habiskan dengan baik dan jayanya. Doakanlah ye . Ameen . 😊 . Selalu je orang tanya tak susah ke nikah sambil belaja ni , nak jaga laki , nak2 lagi sekarang dengan ada anak pula + bussines lagi . Jawapannya it depend on uoll lah . Kalau korang rasa terbeban maka beban lah ia . Kalau rasa mudah inshaallah akan mudah lah semuanya kerana Allah sentiasa bersama dengan sangkaan hambanya . ok ? ☺️ . . Apepun jangan lupa syukur 'Alhamdullillah' n just enjoy your life .. Love so much both of you πŸ’•. Doakan perhubungan kami kekal hingga ke syurga ya . Ameen .. bye bye 😘 .. . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewais #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
231 0
Terengganu to Perlis 🚌 . Puan Ton Husnar dan keluarga dari Terengganu datang Perlis nak tengok anak merentas desa wakil Negeri , Fuh ! Memang terbaik . Dari jauh sanggup datang support anak . Walaupun memula pening masalah transport takde , tapi tak risau #MyCampusGreenMatrix kan ade 🀣 . Terima kasih Puan Ton Husnar dan keluarga kerana memilih servis kami dan terima kasih jugak sebab siap bawak buah tangan keropok tu dari Terengganu . Allah 😭 terharu .. moga Allah permudah dan limpahkan rezeki pada kita semua . Siapa yang ada masalah pengangkutan macam Puan Ton Husnar ni boleh rojer ye 😘 . 0129489865 / www.mycampuscarrental.com . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalperlis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #sexyaccountant #richworks #efp
75 0