Here's Meeracle Facial Serum to rescue up your skin from damage. It helps to fade your acne, reduce dark circle, and to nourish your skin! . Meeracle Facial Serum inilah yang akan menyelamatkan kulit anda daripada rosak. Ia membantu memudarkan jerawat, mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan menyihatkan kulit anda! . www.meeracle.com.my . #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.skincare.permata untuk info/order☺️
1 1
CUN GILERR founder kami turun 20kg HNYA MINUM TEATOX JER Pinggang ramping macam kerengga!!😍😍😍 Jeles takk??? Jangan jeles! Korang pon boleh turun 20kg! . . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . #ootdmalaysia #bajumurahmalaysia #fesyenmalaysia #produkkurus #detoxteamalaysia #tehkurus. #serum #serumjerawat #serummalaysia #susukambing #carahilangkanjerawat #buasir #sembelit #kualalumpur #ipoh #ipohperak #rahsiaasetwanita #rahsiacantik #seluarmurah #seluarmengandung #plussizemurahmal
1 0
SERUM OH SERUM 💥💥💥 ---------------------------------------- Kenapa serum ni botol dia kecil je tapi harga mengalahkan produk yang lebih besar dari dia . Mesti ramai yang selalu terfikir macam tu kan? . . . Untuk pengetahuan semua, serum ni adalah molekul yang dicipta khas & mempunyai zat aktif untuk membantu memperbaiki struktur kulit anda dengan lebih mendalam . . . Hah faham kan? Serum ni kecik je, tapi kecil-kecil cili padi gitu 😁 Kalau uolls nak cantik before hari raya ni boleh lah grab sebotol. Share dengan satu family, biea berseri-berseri di pagi raya . . . APA YANG UOLLS DAPAT BILA GRAB DENGAN BIEA??? 🎁 FREE GIFT SETIAP PEMBELIAN 🙋FREE CONSULTATION 💁FREE BEAUTY TIPS 📮POSTAGE SETIAP HARI 🚗COD SETIAP HARI 😊FAST SERVICE & RESPOND 🚀SENTIASA READY STOCK 💰 PELUANG MENANG DUIT RAYA RM50 . . . JOM SERBU SEKARANG, STOK SANGAT TERHAD 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 019-387 5240/click link at bio 019-387 5240/click link at bio 019-387 5240/click link at bio . . . #TEAMSISBIEA #BBSANGELS #SHARINGTIPSBYSISBIEA #bougasbeautybiea #feedbackbybougasbeautybiea #bougasbeautyserum#bougasbeautysquad #bougasbeautyselangor #bou#bougasbeautyampangt #bougasbeautyampang #carahilangkanjerawat #skincare #skincaretips #bougasserum #ser#serumno1malaysia #serum #serumwajah #serumjerawat #makeup #mua #ampang #cheras #bukitampang #ampangpoint #kl #wangsamaju #klangvalley #kuptm #uitmshahalam #dropshipwanted
4 0
jangan ingt perempuan je tau boleh slim kuruihh dengan teh yg sis jual ni, abam2 lelaki pun boleh sama2 consume jugak.eceehh 🤩🤩😝 . . So abam2 klau rasa nk kurus nk buang lemak2 tepu dlm bdn tu meh try teatox medina desire ni.srs tkkan mnyesal dgn penangan nye😍😍😎😎 . . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . #ootdmalaysia #bajumurahmalaysia #fesyenmalaysia #produkkurus #detoxteamalaysia #tehkurus. #serum #serumjerawat #serummalaysia #susukambing #carahilangkanjerawat #buasir #sembelit #kualalumpur #ipoh #ipohperak #rahsiaasetwanita #rahsiacantik #seluarmurah #seluarmengandung #plussizemurahmalaysia #palazoplussize #cas#casingmurah #casing #casingiphone
5 2
"KULIT WAJAH CERAH, BERSIH,GLOWING & FLAWLESS TANPA PENGELUPASAN!!! " . Penangan #DiamondGoldSkincare memang menjadi kegilaan untuk uolls yang memang serius nak kulit wajah bersih, cantik tanpa memudaratkan wajah. . Awak guna kulit awk yang cantik😉 . Dah beribu feedback testimoni yang kami dapat dari para pengguna Dg skincare sejak 4 tahun lepas💓 . . Yang palinggg Penting NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT spend duit untuk diri sendiri ye😉 . So uolls yang tak cuba lagi DG skincare tu meh laa try dulu 1 set confirm puas hati, Jom la Reward untuk diri sendiri😊 . Setiap pembelian Diamond Gold Skincare akan dapat FREE GIFT 1 POUCH BEG BERCORAK . Whatsap 📲 klik Link Di BIO. TUNTUT FREE GIFT untuk setiap pembelian Dg Skincare dengan kami @diamondgold_skin_care 😘 . CEPAT! CEPAT! LAMBAT TAK DAPAT! STOK CEPAT LICIN, SKINCARE LAKU KERASSS!!
0 1
No one is perfect...We all strive for perfection in life, but it isn’t possible to be perfect. We try and try, yet we still fail. That’s perfectly OK. Mistake help us learn and grow as a person. As long as you are trying your best, then that is perfectly fine. Everyone has their flaws. . .
4 1