. KHASIAT MANGO BUTTER didalam #TIN#TIN#TIN#TIN#TINKERJOY 🧚🏻‍♀️ Green Magic Lipstick dari MERVE 🍋 . Berita baik untuk bibir yg kusam & gelap..! Khasiat Wild Mango Butter yang terdapat di dalam #TINKERJOY ini mampu memberi nutrisi, menghidrat. menghaluskan, melembutkan & mencerahkan bibir yg gelap secara semulajadi. Digalakkan memakai #TINKERJOY terlebih dahulu sebelum memakai lipmatte/lipstick kegemaran anda untuk perlindungan sepenuhnya pada bibir. . . Antara manfaat khasiat semulajadi MANGO BUTTER 🍃 yg ada didalam #TINKERJOY 🧚🏻‍♀️ berupaya untuk : . 🍋 Formula ini terbukti melembabkan dan merawat bibir agar tetap sihat, tidak kering dan cerah merona. . 🍋 Sesuai untuk wanita/lelaki yg berbibir hitam dan kusam kerana ianya mampu mempercantikkan warna bibir anda kembali kemerah-merahan. . 🍋 Mango Butter juga berfungsi sebagai anti oksidan, sehingga bibir Anda akan terasa lebih lembut, lembab dan berkilau. . 🍋 Mango butter diperkaya dgn zat antioksidan natural yang membantu melembapkan dan menyembuhkan luka pada bibir yang pecah-pecah. . Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan #TinkerJoy 🧚🏻‍♀️ . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah PREORDER ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨ . #MERVEcosmetic #MER#MERVEcosmetics #TINKERJOY #MERVEnews #MERVEgroup #MERVElovers #MERVEcosmetics #tinkerjoy #CantikBukanLagiFantasi #merve #mervelovers #mervemillionaire #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah
7 0
Hah ni la rahsia kandungan lipstik Tinkerjoy dari Mervr Cosmetics....Cantik kan...smua kandungan organik dan sgt memelihara bibir kita...kan bgs...jom cpt preorder Tinkerjoy Lipstik dgm harga Preorder RM38....lps dah available stok..no more rm38 ok.... . . Jom wasap lekaih http://www.wasap.my/60189644134 . . #MERVEcosmetics #tinkerjoy #CantikBukanLagiFantasi #merve #mervelovers #mervemillionaire #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah
8 0
. KHASIAT PEPPERMINT didalam #TIN#TIN#TIN#TIN#TIN#TIN#TINKERJOY 🧚🏻‍♀️ Green Magic Lipstick dari MERVE 🍃 . Ramai yg tidak sedar betapa khasiat Peppermint amat bagus utk kulit bibir. Ini lah rahsia sebenar org2 dahulu kala menggunakan khasiat ini sebagai senjata terlihat jelita sentiasa. Sudah semestinya, memiliki bibir yang kering akan mengurangkan kecantikan wajah & membuat diri tidak yakin. Sekiranya anda tergolong di dalam jenis bibir yang kering, anda wajib harus mendapatkan bantuan dari #TINKERJOY 🧚🏻‍♀️sebagai penyelamat memulihkan kembali bibir menjadi sihat, seksi, kemerahan & kekal cantik menawan.. 💋 . Antara manfaat khasiat semulajadi PEPPERMINT🍃 yg ada didalam #TINKERJOY 🧚🏻‍♀️ berupaya untuk : . 🍃 Cepat menyembuhkan kulit bibir. Dengan mengoleskan #TINKERJOY pada bibir, maka bibir kering akan menjadi lebih lembap dgn segera. . 🍃 Mengurangi pecah-pecah di bibir. Sebagai pelembap bibir, #TINKERJOY yg mengandungi peppermint dibuat dengan bahan-bahan yang sesuai dan bermanfaat untuk melembapkan bibir dan membuat bibir Anda terlihat lebih sihat sehingga kecantikan Anda dapat terpancar dengan baik. . 🍃 Khasiat Peppermint juga mampu membuat bibir terlihat penuh & tebal secara semulajadi. Penggunaan #TINKERJOY yg kerap pada bibir juga akan membuat bibir semakin seksi dan bibir pun terlihat segar sepanjang hari. . 🍃 Peppermint dilengkapi dengan pelindung SPF. Kandungan pelindung SPF yang ada di dalam #TINKERJOY 🧚🏻‍♀️ akan membantu melindungi bibir anda dari sinar matahari yang kurang baik untuk kesihatan bibir anda utk kekal kemerahan. . Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan #TinkerJoy 🧚🏻‍♀️ . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah PREORDER ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨ . . #MERVEcosmetics #tinkerjoy #CantikBukanLagiFantasi #merve #mervelovers #mervemillionaire #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah
8 0
1 set Bird’s Nest Skincare yg laku mcm sotong goreng panas dari MERVE ni hanya RM130.30 je promo utk bulan ni?? Biar betul..!!!Mcm tak pecaya lahh..!! 😱 . Ya ini memang kisah besar..!! Sebab hanya bulan jni sahaja dapat discount sehingga 60%!! . . Jadi kpd yang masih tercari2 SKINCARE apa yg sesuai dgn pelbagai jenis kulit, sudah semestinya lah kena cuba jugak Bird’s Nest Skincare dari MERVE yg semakin hari semakin dasyhat laku keras sgt ni..!! 😍 Tak kenal maka tak cinta! Cuba lah dulu sbb skrg ada promo one set Skincare Bird’s Nest ni..! 😋 . . Bird’s Nest FACE CLEANCER : RM 50 . . Bird’s Nest HYDRATING TONER : RM 41.30 . . Bird’s Nest MOISTURIZING : RM 39 . . JOM SERBU BELI SEKARANG !!! Siapa lambat, pegi nangis tepi bucu katil ok ! 😂 . 👉🏼 Belian terus boleh melalui HQ & Website sementara stok masih ada..!! 😍 . Whatsapp utk order kilat : ‭+60 11 2365 0600‬ (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) . . www.merve.com.my . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨ . . . #mer#merve #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq
142 6
🧕UMMI'S SECRET MILK BOOSTER WITH OMEGA 3-6-9 PERTAMA DI MALAYSIA . 📢1 KOTAK RM50 FREE POSTAGE. 📢2 KOTAK RM100 FREE POSTAGE + FREE 1KOTAK! . ✨WoW! WoW! Wow!✨ . Berminat whatapp Dee ye. Link ada di di bio okeyh 🌹 . xoxo : Dee, Kayranizer . #kglow #moodrepublik #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #milkbooster #boosterwhitening #letscantik #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #jualmurahmalaysia #mervecosmetic #MERVElovers #promoteronlinemerve #jualmurahmurah #bynuramirah #elrahexclusive #leeyanarahman2018 #kayrahealtybeauty #kayranizer
2 0
🧕UMMI'S SECRET MILK BOOSTER WITH OMEGA 3-6-9 PERTAMA DI MALAYSIA . Jom kita baca Q&A untuk 🧕UMMI'S SECRET nih! 😋 . ✨Q: US milk booster sesuai untuk siapa. ❣️A: Ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak, lelaki dan perempuan sudah atau belum berkahwin, kanak-kanak berusia 12 tahun ke atas 🍶 ✨Q: Berapa sachet dalam sekotak US milk booster? ❣️A: Sekotak US milk booster ada 15 sachet 🍶 ✨Q: Apa ramuan istimewa dalam US milk booster? ❣️A: Susu Skim, Ekstrak Kurma, Ekstrak Barli, Ekstrak Bijirin Oat, Madu Lebah, Ekstrak Vanilla, Omega 3,6,9 ,Ekstrak Kismis 🍶 ✨Q: Berapa kali perlu minum? ❣️A: 1 sachet sehari 🍶 ✨Q: Bila waktu sesuai untuk minum? ❣️A: Digalakkan minum pada waktu pagi ketika sarapan atau malam sebelum tidur 🍶 ✨Q: Boleh tak dibancuh dengan air panas? ❣️A: Untuk hasil yang lebih baik, bancuh dengan air suam. Tidak digalakkan menggunakan air panas. 🍶 ✨Q: Berapa ml air untuk satu bancuhan? ❣️A: 150ml-180ml 🍶 ✨Q: Susu US ni berasaskan susu apa? ❣️A: Susu lembu . Oraits uolls.. dapat sesuatu tak? Now tunggu apa lagi Ibu-ibu? RM50 sahaja! . Berminat whatapp Dee ye. Link ada di di bio okeyh 🌹 . xoxo : Dee, Kayranizer . #kglow #moodrepublik #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #milkbooster #boosterwhitening #letscantik #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #jualmurahmalaysia #mervecosmetic #MERVElovers #promoteronlinemerve #jualmurahmurah #bynuramirah #elrahexclusive #leeyanarahman2018 #kayrahealtybeauty #kayranizer
2 0
🧕UMMI'S SECRET! 🧕UMMI'S SECRET! . Hi uolls.. Dee nak perkenalkan 1 produk khas untuk ibu-ibu diluar sana.. Nama diberi 🧕UMMI'S SECRET! . Jom kita baca KELEBIHANNYA 💕 . Untuk para ibu: ❣️Membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu. ❣️Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan. ❣️Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari. ❣️Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi. ❣️Membantu kesihatan perut dan kolon. ❣️Sebagai prebiotik ibu dan anak. ❣️Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan. ❣️Membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi. ❣️Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin. Untuk semua: ❣️Memberi rasa kenyang berpanjangan. ❣️Membekalkan tenaga untuk sepanjang hari. ❣️Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya. ❣️Membantu kesihatan perut dan kolon. ❣️Sebagai prebiotik. ❣️Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan. ❣️Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang. . Sekotak ada 15 sachets Amalkan 1 hari 1 sachet . InsyaAllah, semoga Allah permudahkan urusan ibu-ibu diluar sana.. . Berminat whatapp Dee ye.. link ada di bio okeyh. . xoxo : Kayranizer #kglow #moodrepublik #cantikbukanlagifantasi  #whiteningbooster #beautybooster #boosterwhitening #letscantik #baazaronline #baazarpaknil #igshopmy #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #instaniaga #jualmurahmalaysia #mervecosmetic #MERVElovers #promoteronlinemerve #jualmurahmurah #bynuramirah #elrahexclusive #leeyanarahman2018 #kayrahealtybeauty #kayranizer
5 0
#MERVENews : TAMPIL LEBIH CONFIDENT DENGAN AUREVFA . Didatangkan dengan 6 warna yang memukau, Cik Joy Revfa yakin bahawa Aurevfa True’s Love Kiss bakal menjadi SIMPANAN WAJIB di dalam handbag setiap wanita tersayang diluar sana. . Best ke #Aurevfa ni? . 💟 Walaupun ia matte, Aurevfa TIDAK MENGERINGKAN bibir malah terasa selesa di bibir . 💟 Bibir akan nampak sentiasa SEGAR kerana terkandung Vitamin C & E di dalamnya . 💟 Mampu menjadikan bibir yang pucat kembali segar dan MUNGIL . 💟 Penampilan anda akan menjadi lebih segar dan CONFIDENT! . 💟 Tampil dengan warna-warna TERKINI yang mempersonakan . 💟 BAU yang sangat lazat! Sampai buat ramai geram bila tercium bau Lip Matte ni! . 💟 Lagi best, boleh guna jadi EYESHADOW!!! 2 dalam 1 tau . 💟 Packaging yang mampu mencairkan hati setiap yang melihatnya . Apa lagi, JOM ikuti perkongsian Sis Kirm & Sis Ayuni kita setelah menggunakan Aurevfa True Love's Kiss 💋 . #MERVEMakeover #MERVETestimony #MERVECosmetics #CantikBukanLagiFantasi . . .
4 0